Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Konya'da gösteri ve miting alanları belirlendi

Konya Valiliği, açık yer toplantısı, gösteri yürüyüşlerinde, toplanma yerleri, yürüyüş güzergahları, toplantı alanları ile pankart ve afiş asılabilecek yerleri belirledi.

Konya’da gösteri ve miting alanları belirlendi
Konya Valiliği aldığı kararla, 2019 yılı için il merkezinde yapılacak açık yer toplantısı ve gösteri yürüyüşlerinde, toplanma yerleri, yürüyüş güzergâhları, toplantı alanları ile pankart ve afiş asılabilecek yerler belirlendi.

İşte o alanlar:

TOPLANTI ALANLARI VE GÖSTERİ YÜRÜYÜŞ GÜZERGÂHLARI

KILIÇARSLAN ŞEHİR MEYDANI

Toplanma Yeri           : Kılıçarslan Şehir Meydanı Toplantı Alanı
Toplantı Yeri             : Kılıçarslan Şehir Meydanı Toplantı Alanı
Yüzölçümü/Kapasitesi : Alan: 22.000 m2 – Kapasite: 88-90 Bin Kişi

Yürüyüş Güzergâhı    : Kayalıpark-Anıt Meydanı-Alaaddin Bulvarı-Beşyol Kavşağı

a) Toplantı Alanından Kayalı Park Yürüyüş Güzergâhı ve Dağılım Yeri: Kılıçarslan Şehir Meydanında toplanılarak; Ankara Caddesi-Alaaddin Caddesi-Camlı Köşk-Orduevi Önü-İş Bankası Kavşağı-Mevlana Caddesini takiben Kayalı Park'tan dağılım. (1200 m)
b) Toplantı Alanından Anıt Meydanı Yürüyüş Güzergâhı ve Dağılım Yeri: Kılıçarslan Şehir Meydanında toplanılarak; Alaaddin Caddesi- Abdulezel Paşa Caddesi-Müneccim Başı Sokak-Sultan Cem Caddesi-Form Kavşağı-Amber Reis Caddesini takiben Atatürk Anıtından dağılım. (1100 m)

c) Toplantı Alanından Alaaddin Bulvarı Etrafı Yürüyüş Güzergahı ve Dağılım Yeri: Kılıçarslan

Şehir Meydanında toplanılarak; Alaaddin Caddesi-Camlı Köşk- Orduevi-İş Bankası Kavşağı-Alaaddin Caddesi-Ankara Caddesini takiben Şehir Meydanı. (1100 m)

d) Toplantı Alanından Ankara Caddesi- Beşyol Kavşağı takiben Askeri Şehitlik Mezarlığı Önü Güzergâhı ve Dağılım Yeri: Kılıçarslan Şehir Meydanında toplanılarak; Ankara Caddesi-Beşyol Kavşağı takiben Askeri Şehitlik Mezarlığı önü-geliş istikametine dönüş-Askeri Şehitlik Mezarlığı-Musalla Mezarlığı-Beşyol Kavşağını takiben Kılıçarslan Şehir Meydanı toplantı alanından dağılım. (1150 m)


BOSNA HERSEK MAHALLESİ PAZAR YERİ

Toplanma Yeri           : Bosna Hersek Mahallesi Pazar Yeri Toplantı Alanı
Toplantı Yeri              : Bosna Hersek Mahallesi Pazar Yeri Toplantı Alanı

Yüzölçümü/Kapasitesi : Alan  : 10.000 m2 – Kapasite: 40-42 Bin Kişi

Yürüyüş Güzergâhı    : Bosna Hersek Mahallesi Pazar Yerinde toplanılarak; Mesaj Caddesi-Beyaz Çarşı Önü-Şehit Ersen Şeker Caddesi Kavşağı-Mesaj Caddesini takiben Bosna Hersek Mahallesi Pazar Yerinden dağılım. (900 m) Semt pazarının kurulduğu Cumartesi günü hariç.

IŞIKLAR MAHALLESİ PAZAR YERİ

Toplanma Yeri           : Işıklar Mahallesi Pazar Yeri Toplantı Alanı
Toplantı Yeri              : Işıklar Mahallesi Pazar Yeri Toplantı Alanı
(Dedeman Otel Karşısı)

Yüzölçümü/Kapasitesi : Alan: 22.000 m2 – Kapasitesi: 88-90 Bin Kişi

Semt pazarının kurulduğu Salı günü hariç.

AFİŞ VE PANKART ASILACAK YERLER

Toplantı ve gösteri yürüyüşlerini halka duyurmak amacıyla, düzenleme kurulu tarafından hazırlanan afiş ve pankartların, Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve İlçe Belediyelerince uygun görülen bilbordlar, raket reklam panoları, megalight reklam panoları, otobüs reklam panoları ile belirlenen toplantı alanı ve yürüyüş güzergâhı üzerinde bulunan cadde ve sokaklara asılır.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English