Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Konya'da eski karısını sokakta bıçaklayan sanık hakim karşısında

Konya'da, boşandığı karısını sokakta bıçaklayarak yaraladığı iddiasıyla hakkında dava açılan sanığın yargılanmasına devam edildi.

Konya’da eski karısını sokakta bıçaklayan sanık hakim karşısında
Konya 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, tutuksuz sanık Hacı K, eski eşi müşteki Hilal İ. ve taraf avukatları katıldı. 

Hacı K, hakkındaki suçlamaları kabul etmeyerek, olay günü eski eşiyle çocuklarının velayetini görüşmek üzere ikamet ettiği İzmir'den Konya'ya geldiğini iddia etti.

Olay günü telefonla aradığı Hilal İ'nin kendisini otogar yakınlarında bir yere çağırdığını öne süren Hacı K, "Buluşup konuştuğumuz sırada yanımıza bir araç yaklaştı. İçinde tanımadığım iki kişi vardı. Hilal İ'ye, 'Hayırdır, seni rahatsız mı ediyor?' dediler. Hilal İ. de 'Eski eşim' cevabını verince bana saldırmaya başladılar. Onlar bana vuramadan olay yerinden kaçtım. Arkamı dönüp baktığımda eski eşimi arabaya bindirip hep birlikte gittiklerini gördüm. Yanımda silah ya da bıçak yoktu. Eski eşimin kim tarafından yaralandığına ilişkin bilgim yoktur." ifadelerini kullandı.

Yaralanan kadın şikayetçi oldu

Müşteki Hilal İ. ise sanığın beyanlarının doğru olmadığını belirterek, "Şikayetçiyim. En ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum. O gün olayın tanıkları Mehmet Ali G. ve Ali Ö. olmasaydı, şu anda ölmüş olacaktım. Hala korku içinde yaşıyorum." beyanında bulundu. 

Tanık Mehmet Ali G, olay günü iş arkadaşı Ali Ö. ile korniş takmak için müştekinin yeni taşınmak üzere olduğu evine gittiklerini söyledi. 

Burada yeni evin anahtarını yanına almayı unuttuğunu söyleyen Hilal İ'yi, kendi araçlarıyla eski oturduğu eve getirdiklerini anlatan Mehmet Ali G, ifadesini şöyle sürdürdü: 

"Müşteki, anahtarını almak için eve girdi. Kısa süre sonra dışarı çıktığında sanığın elinde bir bıçakla müştekiye saldırdığını gördük, 5-6 kez bıçakla vurdu. Müşteki kaçmaya çalışıyor, sanık da peşinden koşuyordu. Elindeki bıçakla 40-50 metre kovaladı, yakaladıkça bıçakladı. Bunun üzerine içinde bulunduğumuz aracı, üzerine sürerek müştekiyi kurtarmak istedik. Müdahalemiz sonucunda sanık eylemine devam edemedi." 

Tanık Ali Ö. de Mehmet Ali G. ile benzer ifade verdi. 

Sanık avukatı, müvekkiline iftira atıldığını, müştekinin, Hacı K'dan olan çocuklarının velayetini almak için söz konusu suçlamayı yaptığını savundu.

Müşteki avukatı, müvekkilinin olay günü hayati tehlike geçirdiğine ve bir süre yoğun bakımda tedavi gördüğüne dikkati çekerek, sanığın tutuklanmasını ve "en ağır" şekilde cezalandırılmasını talep etti.

Mahkeme heyeti, sanığın tutuklanmasına ilişkin talebin reddine karar vererek duruşmayı erteledi. 

OLAY
İddiaya göre, eski eşi Hilal İ'nin boşandıktan sonra başkasıyla görüştüğünü öğrenen Hacı K, 6 Mayıs 2019'da ikamet ettiği İzmir'den Konya'ya gelerek, Selçuklu ilçesi Yazır Mahallesi Şehit Ali Kaymak Sokakta eski eşini 3 yerinden bıçaklamıştı.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 1
  • 1
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (1)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • Eymen
    3 yıl önce

    Su begenmedigimiz sanatçıların en imrenilecek yeri boşanmaları galiba.tv de okadar çok sanatçılarla alakali boşanma haberi duyoruz hiçbiri aylarca ,yıllarca sürmüyor sadece adliyeden çıkarken görüyor ve birlikte boşanmaların açıklıyorlar Aynı sıkıntıyı boşanan herkes çekiyor. Anne çocukların tek sahibiymis gibi davranıyor ve babaya hiç göstermek istemiyor.hatta cocuklari düşman ediyor Haliyle kanunlar da hep kadından yana olunca böyle sorunlar bitmiyor. Bu olayda erkeğin bicakladigina dair bir ihtimal var,ama ihtimal olmasa bile kadın erkeğin en ağır şekilde cezalandırılmasını ,en yüksek şekilde nafakaya bağlanmasını, yani karşı tarafa verilecek maddi ve manevi zararın en ust limitini talep ediyor,yenilen içilen birlikte aynı yatağa baş koyulan güzel günlerin hiç hatri olmuyor karşılıklı düşman oluyorlar olan da çocuklara oluyor

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English