Son Dakika Haberler

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanlığı tarafından, geçmişten bu güne görev alan teşkilat mensupları için Vefa Programı düzenlendi.

“Konya’da Cumhur İttifakı kazanacak“
AK Parti Seydişehir Teşkilatlarında bu güne kadar görev alan teşkilat mensupları vefa yemeğinde buluştu. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İnsan Hakları Başkanı Leyla Şahin Usta, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Milletvekilleri Halil Etyemez, Ziya Altunyaldız, Tahir Akyürek, Gülay Samancı, Orhan Erdem, AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, MHP Seydişehir İlçe Başkanı Eyüp Gül, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti Konya İl Kadın Kolları Başkanı Esra Doğan, AK Parti Seydişehir Kadın Kolları Başkanı Meryem Semerci, İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Seyyit Harun Camii’nde kılınan ikindi namazı ile başlayan programda esnaf ziyaretleri ve İlçe SKM ziyaretleri gerçekleştirdi.

Seydişehir programı, AK Parti Seydişehir İlçe Başkanlığı tarafından İlçe Teşkilatında geçmişten bu güne görev alan teşkilat mensupları için düzenlenen vefa programı ile son buldu.

Programda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İnsan Hakları Başkanı Leyla Şahin Usta, AK Parti ve MHP’nin ülkenin bekası için Cumhur İttifakında bir araya geldiklerini söyleyerek, “AK Parti olarak illerimizi, ilçelerimizi, beldelerimizi karış karış gezerek teşkilatlarımızla bir araya geliyoruz. Yalnız değiliz. Hiçbir zaman yalnız olduğumuzu düşünmedik. İman eden insanlar olarak doğru işler yaptığımızda Rabbimizin bizim yanımızda olduğunu biliyoruz. Bizimle birlikte çalışan mahalle temsilcimizden tutun Genel Başkanımıza varana kadar aynı tempoda çalıştığını bilmek bizi daha da güçlü hissettiriyor. Bu dönem çok daha güçlüyüz. Çünkü Cumhur İttifakı ile birlikte hem AK Parti hem de MHP ülkemizin bekası için, vatanımız, bayrağımız için yan yana, omuz omuza çalışıyor. Bu önemli. Çünkü bizim karşımızda duranlar da sanki bu ülkenin yararına bir şey yapıyormuşçasına bir birlik olduklarını söylüyorlar. Ama hepsi yalan dolan. Bunu çok iyi biliyoruz. Onların birlikte ve yan yana oldukları sadece terör örgütleri, sadece vesayetçiler ve yandaşlarıdır. Ancak bizim birlikteliğimiz bu ülke, vatan ve bayrak içindir” dedi.

“DAVASINA SAHİP ÇIKMAYANLAR KAYBETMEYE MAHKUMDUR”

Davasına sahip çıkmayanların kaybetmeye mahkum olduklarını ifade eden Usta, şöyle devam etti: “Ben varsam parti var, ben varsam burası olur diyerek kendisi olmayınca çekip gidenler Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle zaten hiçbir zaman bizim yanımızda olmadılar, olamamışlardır. Zor zamanlarda dik durmasını bilemeyip makam ve mevki için bu davadan ayrılanların bir daha bu davaya dönüşü mümkün değildir. Onlar kaybetmeye mahkumdurlar. Hele bu davadan ayrılıp Genel Başkanımızın, Cumhurbaşkanımızın adını kullananlara hiç müsaade etmememiz gerekiyor.”

“SEÇİMLERİ SANIKTA HALKIMIZIN DESTEĞİ İLE KAZANAN BİR PARTİYİZ”

AK Parti’nin gücünü sandıktan aldığı için 16 yıldır iktidarda olduğuna değinen Usta, “Biz seçimleri başka güçlerle değil sandıkta halkımızın desteğiyle kazanan bir partiyiz. O yüzden 16 yıldır iktidardayız. Allah’ın izniyle bu seçimde Cumhur İttifakı olarak daha güçlü olarak sandıkta kazanacağız. Dışardan birileri bunu bozmaya çalışacaktır. Biz ülkemiz için güzel işlere imza attıkça bizimle mücadele eden şer güçleri pes etmeyecektir. Ancak biz mücadeleyi de ilerlemeyi de cesareti de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan öğrendik. Onun çizdiği yoldan sapmadan dosdoğru yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

“KONYA’DA CUMHUR İTTİFAKI KAZANACAK”

31 Mart seçimlerine Konya’da Cumhur İttifakı adayları ile girdiklerini söyleyen AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı “Kuruluşundan bu güne kadar Seydişehir Teşkilatlarımızda görev yapmış dava arkadaşlarımızla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 24 Haziran seçimleri ile başlayan Cumhur İttifakı anlayışı ile bir kez daha 31 Mart seçimlerine doğru yürüyoruz. AK Parti’nin değerli Genel Başkanı, Cumhur Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile MHP’nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli bu ülkenin geleceği adına bir birliktelik oluşturdular. Önümüzdeki yerel seçimlere de 31 ilçemizde Cumhur İttifakı adayları ile giriyoruz. Ancak aday gösterilmeyi bekleyip aday gösterilmeyince tavır takınanlar büyük bir yanlışın içindeler. Dava adamlığı böyle günlerde belli olur. Bunun değerlendirmesini de aziz milletimiz yapacak. Her şey gelip geçer. Bu şehre geçmişinden bugününe kadar pek çok insan hizmet etmiştir ve eserleri ile anılmaktadırlar. Kimileri görev sürelerine çok hizmet sığdırmış. Kimileri de geldiği gibi gitmiştir” dedi.

“31 MART SEÇİMLERİ İLE DAHA GÜÇLÜ YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”

Yeni hükümet modelinin verimli olmasında yerel seçimin önemli olduğuna dikkat çeken Angı, “31 Mart seçimlerini önemsiyoruz. Kişilere takılmadan bu meselenin ülkenin geleceği meselesi olduğu şuuruyla hareket etmemiz ve çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürmemiz gerekiyor. Yeni hükümet modelinin çok daha etkin ve aktif olarak hayata geçmesi için desteğimizi artırmak zorundayız. Yeni hükümet modelimiz çok önemli hamleler yapıyor. Yaşadığımız pek çok sıkıntının temelinde Türkiye’nin şahlanış hareketini engellemek isteyenlerin çalışmaları yatıyor. Her türlü saldırıda bulunuyorlar ancak hepsi Allah’ın izniyle boşa çıkacaktır. İnşallah 31 Mart seçimleri ile daha güçlü bir şekilde yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

“SON 5 YILDA SEYDİŞEHİR’İN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ”

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti’nin bir dava hareketi olduğunu belirterek, “Bizler kutlu bir davanın yolcuları olduğumuza inanıyoruz. O sebeple görev aldığımız sürede, görevimiz bittikten sonra da bu bayrakların altında olmaya devam edeceğiz. Sadece Türkiye’de yaşayanlar değil, tüm dünya Müslümanları için önemli bir misyona sahibiz ve bunun için mücadele ediyoruz. Bu mücadelemiz de sonsuza kadar sürecek. Seydişehir’de Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte çok önemli işler başarıldı. Son 5 yılda Büyükşehir Belediyesi olarak Seydişehir’e yaptığımız yatırımın toplam bedeli 166 milyon TL’dir. Son 5 yılda Seydişehir’in çehresi değişti. Bu AK Partili bir belediye, AK Partili bir Büyükşehir Belediyesi ve merkezi hükümetimizle birlikte hareket etmemiz sayesinde oldu. Cumhur İttifakının adayları olarak sahadayız. İnşallah bu ittifak bozulmayacak ve ilçelerimize ve Konya’mıza çok önemli hizmetlerde bulunacak” ifadelerini kullandı.

“GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNE BAŞLIYORUZ”

AK Partinin geçmişte yerel yönetimlerdeki başarısına değinen AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 2002’de Erdemliler Hareketi ile yola çıktığı günden bu yana 17 yıl geride kaldı. 2004 yılındaki yerel seçimlerde Yerel Kalkınma Başlıyor diye yola çıktı, millete hizmete başladı. 2009’da yine İşimiz Hizmet Gücümüz Millet diyerek vesayetin karşısında milletin gücünü arkasına aldı. 2014’te ise Daima Hizmet, Daima Millet diyerek marka şehirler üretmek için yola devam etti.  O günden bu güne yerel kalkınmayı gerçekleştiriyoruz. Bu gün ise artık gönül belediyeciliğine başlıyoruz” diye konuştu. 

AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, AK Parti ile şehirlerin çağ atladığına değinerek, “AK Parti ile nasıl Türkiye büyük bir değişim ve dönüşüm yaşayarak daha farklı hedeflere koşmaya başladıysa, AK Parti yerel yönetimler döneminde de şehirlerimiz çağ atladı, kabuk değiştirdi çok daha farklı vizyona ulaştı” dedi. 

AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın geride bıraktığımız dönemde Seydişehir’e çok önemli hizmetlerde bulunduğunu belirterek, “İnşallah önümüzdeki dönemde de hemşehrilerimizin desteğiyle hizmetlerine kaldığı yerden devam edecek” diye konuştu.

“AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİNİ SEYDİŞEHİR’DE DEVAM ETTİRMEK İSTİYORUZ”

Vefa Programı kapsamında 2002’den bu yana AK Parti Seydişehir Teşkilatlarında görev yapan herkese ulaşmaya çalıştıklarını ifade eden AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, yerel seçimlere Cumhur İttifakı adayı ile girdiklerini, yerel seçimlerle AK Parti Belediyeciliğini Seydişehir’de devam ettirmek istediklerini söyledi. 

MHP Seydişehir İlçe Başkanı Eyüp Gül de “Ülkede ne zaman bir beka sorunu ortaya çıktıysa MHP ve Ülkücü camia elini değil gövdesini taşın altına koymuştur ve bundan sonra da koymaya devam edecektir.” dedi.

“GEÇTİĞİMİZ DÖNEMDE 60 PROJEYE İMZA ATTIK”

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ise, ilçeye gerçekleştirilen yatırımlara değinerek, “Partimiz kurulduğu günden bu yana kenetlenerek birlik ve beraberliğimizi devam ettirerek yüzde 30’lardan yüzde 52 rakamlarına ulaşmış bulunuyoruz. Gerek Büyükşehir, gerekse ilçe yatırımlarımızla birlikte 60 projeye imza attık. Bunların büyük bir çoğunluğu tamamlandı. Bir kısmı da şu an devam etmektedir. Bir o kadarının da hazırlığını yaptık.” ifadelerini kullandı.



Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (1)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • E
    Ethem Kaymak
    5 yıl önce

    İnşallah kazanacağız.Yüce Rabbim yardımcınız olsun.

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English