Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

KOMÜT'te Adem Bulut dönemi

Konya Müteahhitler Birliği Derneği'nde (KOMÜT) Olağanüstü Genel Kurul yapıldı. Yapılan genelkurulda başkanlığa Adem Bulut seçildi.

Konya Müteahhitler Birliği Derneği'nde (KOMÜT) yapılan Olağanüstü Genel Kurulda başkanlığa Adem Bulut seçildi.

Adem Bulut, "Derneğin kuruluşundan bugüne kadar emeği geçen tüm başkanlarımıza,  yönetim kurullarına  ve tüm üyelerimize teşekkürü borç biliyoruz. Yeni dönemimizin üyelerimize hayırlı olmasını temenni ederim. Şahsım ve yeni yönetim kurulumuza karşı gösterdiğiniz teveccüh ve desteklerinize layık çalışmalarda bulunacağımızı ve sektörümüzün ihtiyaç duyduğu paylaşım, dayanışma, çözüm aranan konularda fikir ve tecrübelerin paylaşılacağı bir yer olma konusunda bütün gayretimizle çalışacağız" dedi.

Bulut, "Yeni dönem çalışmaların daha farklı yeni projeler ve hizmetler ile Konya Müteahhitler Derneğini faaliyetleri, sürdürmeye devam edecektir. Üyeler arası iş birliği, ortak alım gibi ahilik olgusunu yaşatmayı idrak ettirme vizyonu ile bundan sonraki yıllarda yapacağı faaliyet ve hizmetle adından sıkça söz ettirecektir. Dernekçilik bir gönül işidir. Bizlerde tecrübelerimiz ve birikimlerimizin bizlere verdiği güç ve cesaret ile taşın altına elimizi koyarak yola çıkıyoruz. Daha ilkeli tarafsız, tecrübeli kadro ile mesleki dayanışmanın hızlandırma adına gayretlerimizi göstereceğiz. Yönetim kurulumuz ve siz değerli üyelerimizin destekleri ile birlikte daha aktif, daha çok söz sahibi, daha çok danışılan ve bilgi istenileceği çalışmalar yürüteceğimizden, kimsenin kuşkusu olmasın. Başkanlığını üstlendiğim Konya Müteahhitler Birliği Derneği ve yeni yönetim kurulumuz sektörümüzün sorunları ve beklentilerini hızlı ve çabuk çözülebilmesi için ortaya koyacağı çaba ve gayreti herkes zamanla görecektir.  Ülkemizin inşaat sektörünün yaşadığı bu zor günlerde inşaatlarına ara vermeden müteahhitlik görevlerine devam eden Nitelikli, tecrübeli meslektaşlarımıza her yönü ile gayretli ve aktif bir  yeni yönetim ve hizmet anlayışı ile Konya’da  dikkat çeken sivil toplum kuruluşu olacağını şimdiden belirtmek isterim. Üyelerimizin tüm yönetim kurulu üyelerine ve bizleri bu göreve layık görenlere teşekkür ediyorum" dedi.

 
YÖNETİM KURULU LİSTESİ
 
ASİL
 
ADEM BULUT
HASAN DAĞLI
ALİ KAMACI
FURKAN ÖZBOYACI
NECİP TAŞPINAR
MEHMET ERYILMAZ
SEVİBAN KUŞYILMAZ
HALİL KÖSEOĞLU
OSMAN DERİN
MUHAMMED KÜÇÜKYAMAN
FERİT BAKTEMUR
 
 
 
YEDEK
 
BEKİR SERİN
OSMAN KANBEROĞLU
HACI ÜZÜM
HARUN AYDIN
KADİR DEMİR
MUSTAFA  ALPTEKİN
ALİ CAN
MUHAMMED İKBAL KAVALCI
HÜSEYİN TEKİN
KASIM DÜR
KAZIM UYSAL
 
 
DENETİM KURULU
 
ASİL
 
NEJDET FİDAN
HASAN ÖZDEMİR
 
 
YEDEK
 
RAHİM BULDUK
KEMAL TANIR
 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English