Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Kıyafetleri kirli olan çocuğun minibüste oturtulmadığı iddiası

Mersin'in Erdemli ilçesinde bir yolcu minibüsüne binen çocuğun, kıyafetleri kirli olduğu için koltuğa oturtulmasına izin verilmediği iddia edildi Erdemli 51 No'lu Kargıcak Yolcu Taşıma Kooperatifi Yönetimi Başkanı Murat Erdoğan: "Minibüs içi görüntülerde çocuğa şoförün müdahalesi yok. Dışarıdan bir kişinin çocuğa koltuktan kalkmasını ve öne geçmesini söylediğini tespit ettik" Araç sürücüsü Ali Sarı: "Yolcu istediği yere oturabilir. Aramızda bir diyalog geçmedi. Kendisi zaten sürekli taşıdığımı

Anadolu Ajansı haberine göre;
MERSİN (AA) - Mersin'in Erdemli ilçesinde bir yolcu minibüsüne binen çocuğun, kıyafetleri kirli olduğu için koltuğa oturtulmadığı öne sürüldü.

Erdemli 51 No'lu Kargıcak Yolcu Taşıma Kooperatifine bağlı bir minibüse binen kıyafetleri kirli bir çocuğun koltuğu oturduktan sonra bulunduğu yerden kaldırıldığına dair görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine kooperatif tarafından inceleme başlatıldı.

Kooperatif Başkanı Murat Erdoğan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, yaklaşık bir hafta önce meydana gelen olayla ilgili araç içindeki güvenlik kamerası görüntülerini incelediklerini söyledi.

Çocuğa minibüse bindikten sonra şoförün herhangi bir müdahalesinin bulunmadığını belirlediklerini aktaran Erdoğan, "Minibüs içi görüntülerde çocuğa şoförün müdahalesi yok. Dışarıdan bir kişinin çocuğa koltuktan kalkmasını ve öne geçmesini söylediğini tespit ettik." dedi.

Erdoğan, çocuğun bulunduğu yerden kaldırıldıktan sonra yere değil lastik üzerine denk gelen bir kapağın üzerine oturduğunu anlatarak, şöyle konuştu:

"Çocuk o esnada yorgunluktan uyumuş ve yolculardan biri çekim yaparak sosyal medyaya olayı taşımış. Görüntü kayıtlarını incelediğimizde şoförümüzün yolcuya yanlış bir beyanının olmadığını görülüyor. Keşke o fotoğrafı çeken kişi hissi davranmayarak şoför arkadaşımızla görüşseydi daha iyi olurdu. O zaman bu yanlış ve zan olmazdı. Şoför arkadaşımız aracın sahibi. Akşama kadar yüzlerce insanı taşıyor. Biz bu olaya çok üzüldük."

Erdoğan, araç sürücüsünün herhangi bir kabahati bulunmamasına rağmen bir süre görevden uzaklaştırılıp dinlendirileceğini sözlerine ekledi.

Minibüs şoförü Ali Sarı da yolcuya herhangi bir müdahalesi olmadığının altını çizerek, "Yolcu istediği yere oturabilir. Aramızda bir diyalog geçmedi. Kendisi zaten sürekli taşıdığımız bir yolcu. Bizim çalıştığımız hat sanayi bölgesinden geçiyor. Kıyafeti temiz olan da araca biniyor kirli olan da. Yolcuya 'Niye böyle biniyorsun' diyemeyiz." ifadelerini kullandı.

Bu arada, araca binen çocuğun katı atık toplayıcılığı yaptığı öğrenildi.




Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English