Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Kişiye Özel Baskılı Hediye Seçenekleri

Kişiye Özel Baskılı Hediye Seçenekleri

Hediyeler her zaman değerli ve kişileri yansıtan en güzel objeler olmuştur. Gerek anneler günü için gerekse öğretmenler ve sevgililer günü için bir hediye seçileceği zaman en özeli ve en güzeli tercih edilmektedir. Hediye seçenekleri günümüzde artmış olsa da tek tip ve aynı model hediyelerin kullanıldığı da bir gerçektir. Fakat tasarım hediyeler seçerek çok farklı bir hediye ambiyansı oluşturabilirsiniz. Örneğin kişiye özel baskı ürünleri ile sevdiklerinizi mutlu etmeniz daha kolay olacaktır. Burada ister bir tabloyu, ister bir tişörtü, isterseniz de küçük yastıkları seçip fotoğraf baskısı yaptırabilirsiniz. Fotoğraf baskısının yanında manzara ve istenilen tüm baskılar özel tekniklerle  objelere uygulanır.

Tasarım Kupa Bardak Seçimleri
Kupa bardaklarda tasarım harikası ürünler kullanıcısını memnun etmektedir. Kupa bardak seçimlerinizi, meslek kupaları, özel gün kupaları, özel tasarım kupaları ve sihirli kupalar gibi kategorilerde yapabilirsiniz. Bu bardaklara ister hediye vereceğiniz kişinin mesleğini yansıtan görseller isterseniz de sevginizi ifade eden görsellerden kullanabilirsiniz. Eğer sevdiğiniz için eşsiz bir hediye arıyorsanız bunun içinde kupa tasarımlarını kendiniz yapabilirsiniz. Örneğin hediye vereceğiniz kimse çiçeklerden ve doğadan hoşlanıyorsa kupa seçimini doğa renkleri ile bir bütün düşünüp üzerine istediğiniz baskıları uygulatabilirsiniz. Yine sihirli kupalar da son zamanlarda en çok tercih edilen hediye seçenekleri arasında yer almaktadır. Sevdiğinize bir hediye verecekseniz, bardağın üzerine beraber çekindiğiniz resmi baskılatabilirsiniz. Bardak soğukken resim kaybolacaktır bardak ısındığında ise resim ortaya çıkacaktır.

Duvar Tabloları İle Ortama Renk Katın
Duvar tabloları hiç kuşkusuz soğuk duvarlara can ve renk veren objelerdendir. Özellikle dekorunuza en uygun duvar tabloları seçerek yaşadığınız mekanda canlılık oluşturmanız muhtemeldir. Duvar tablolarında kişiye özel mdf parçalı tablolar son dönemlerde oldukça trend aksesuarlar arasında yerini almıştır.  Eğer duvarınızda manzara resmi görmek istiyorsanız seçeceğiniz manzara resmi mdf tablolara aktarılır ve tablo beş parçaya bölünür. Bu mekânlara derinlik katan ve modernleştiren bir tablo seçeneğidir. Bununla beraber eşsiz güzelliğe sahip olan kanvans tabloları da sevdikleriniz ve kendiniz için seçebilirsiniz. Bu tablolarda canlı renkler göz alıcı tasarımlara dönüşmüştür. Ürünleri içindelemek ve sipariş vermek için www.quppa.com.tr adresinden detaylı bilgi ve destek alabilirsiniz.
 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English