Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Kışın Elbise Giyilir Mi? (Kışlık Elbise Kombinleri)

Kışın Elbise Giyilir Mi? (Kışlık Elbise Kombinleri)

 
Elbiseler, günlük hayatta ve iş hayatında tarzınızı öne çıkaran, her an şık görünmenizi sağlayan ve sıklıkla tercih edilen ürünler arasında yer alır. Elbise tutkunlarının vazgeçilmezi olan bu ürünler hem yazın hem kışın farklı kombinler ile hava durumuna uyum sağlar. Birbirinden farklı elbise modelleri; şık tasarımlardan sportif modellere, triko elbiselerden gömlek elbiselere kadar geniş bir yelpazede sunulur. Ayrıca elbiseleri; çeşitli aksesuarlar, çantalar ve ayakkabılar ile kombinleyerek de farklı yerlerde kombinleyebilirsiniz. Zevkinize, vücut tipinize ve ortama göre çeşitli elbiseler tercih edebilir, bulunduğunuz her yerde bir adım öne çıkabilirsiniz. İş yaşantısında, günlük hayatta ya da özel davetlerde sıklıkla tercih edilen elbiseler farklı özelliklere sahiptir. Her zevkten ve bütçeden bireye hitap eden şık görünümlü çeşitli elbiseler özellikle kurumsal yakalı kişilerin tercihi olur. Dekolteli, kuyruklu, mini ya da balık model elbise modelleri ise şık stilettolar ve aksesuarlar ile kombinlenerek özellikle davetlerde vazgeçilmez olur. Deri, gömlek kumaş, kot ya da keten gibi kumaşlara sahip olan elbiseler ile de günlük hayatta daha spor görünümlü bir stil oluşturabilirsiniz. Yaz ve bahar aylarında spor ayakkabı ve babet modelleri ile; kış aylarında ise uzun çizmeler ve kalın çoraplar ile bu tarz elbiseleri bir araya getirerek konforlu bir görünüm sağlayabilirsiniz!
 
Günlük giyimde oldukça rahat olarak kullanılabilen elbiseler, çeşitli aksesuarlar ile tamamlanarak farklı ortamlara da uyum sağlar. Mesela kullanımı kolay olan keten kumaşlardan yapılmış bir elbiseyi büyük tokalı kemerler ve takılar ile bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz. Yırtmaçlı, hafif dekolteli ve modern görünümlü elbiseler ile hem iş yerinde şıklığınızı koruyup hem de gün sonunda sevdikleriniz ile eğlenmek için dışarı çıkabilirsiniz. Binlerce çeşit elbise modelleri arasında uzun elbiseler, ekoseli kumaşlar, çizgililer ve şifon elbiseler yıllara meydan okuyanlar arasında yer alır. Topuklu ayakkabılar ile kombinlendiğinde şık, spor ayakkabılar ile günlük ve sandalet, babet tarzındaki ayakkabılar ile kombinlediğinde yazlık olan bu tarz kadın giyim ürünlerine siz de dolabınızda yer verebilirsiniz.
 
 
 

 
 
 
 
Kış İçin Trend Elbise Kombinleri
 
Yıllardır her sezonda günün kurtarıcı parçası olarak yer alan kadın üst giyim kategorisinde bulunan elbise çeşitleri bu yüzden de sıklıkla tercih edilen ürünler arasında yer alır. Kadınların görünümünü değiştiren, duruşlarına feminenlik katan elbiseler farklı tarzlarda üretildiği için her kadının beğenisini kazanır. Mini, uzun, anvelop kesim, triko, abiye, kazak elbise gibi farklı çeşitlerdeki elbiseler hiçbir zaman modası geçmeyecek ürünlerden birkaçıdır.
Yaz aylarında askılı, straplez, kısa kollu, halter yaka gibi kesimler ve ince kumaşlar ön plana çıkarken kış aylarında bunun yerini kalın kumaşlar, uzun kollar ve yakalar alır. Hem düz renkler ile hem de kışa sıcaklık katacak canlı renkler ile şık elbiseler günlük kombinlerinize eklediğinde kendinizi daha konforlu hissedebilirsiniz. Farklı kesimler, etek ve kol boyları ile her tarza ve yaş grubuna hitap eden modeller ile siz de elbiselerin renkli dünyasını keşfedebilir, kendinize en uygun olduğunu düşündüğünüz model ile hayatınıza yenilik katabilirsiniz!
 
Kimisine göre kışın elbise giyilmez, kimisi ise yaz kış elbiseden vazgeçemez. Her mevsimde farklı kumaşlardan yapılan çeşitli elbiseler kadınların odak noktası olur. Kışın elbise giymek de en az yazın elbise giymek kadar konforlu ve keyiflidir.Kışlık elbise kombinleri yapılırken hava durumu biraz daha göz önünde bulundurulmalıdır. Örneğin kışlık elbise kombini yapılırken kalın bir çorap, elbisenin üzerine giyilecek kalın bir kaban ve ayakları her zaman sıcak tutacak botlar ya da çizmeler tercih edilmelidir. Örme kumaşlar ile özenle dokunmuş elbiseler, yumuşaklıkları ile gün içerisinde hiç çıkarmak istemediğiniz bir modele dönüşecek kadar rahattır. Dayanıklı, sıcak tutan, kaliteli bir işçiliği olan kışlık elbise modelleri ile siz de kışın dilediğiniz gibi elbise giyebilirsiniz. Kış mevsiminde yün, kadife, triko gibi kumaşlardan üretilen elbiseleri de çeşitli trençkotlar, deri ceketler ve şişme montlar ile kombinleyerek spor veya şık görünümler oluşturabilirsiniz. Kendinize, vücut tipinize ve zevkinize en uygun elbiseyi evinizden çıkmadan ÇiçekSepeti’nden kolayca satın alabilirsiniz. Gündüzleri ofis hayatının, geceleri davetlerin kurtarıcısı olacak binlerce elbise tasarımı ÇiçekSepeti’nde sizi bekliyor!
 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English