Son Dakika Haberler

Kış Geliyor, Grip Aşısı Yaptırın

Kışın soğuk havalarda hastalıklardan korunmak için alınan tedbirler yanında grip aşısı olmanın da hastalıklardan korunmak adına etkisi olacaktır. Soğuk hava koşullarının herkesi olumsuz yönde etkilediği bilinmekte ve bu olumsuz koşullara birtakım tedbirler alınarak hastalıklardan korunmaya çalışılmaktadır. Grip aşısı yaptırmanın gribe karşı korunmaktaki etkisi ile kışı biraz daha rahat geçirmek mümkün olabilecektir. Çocuklar gençler ya da yaşlılar fark etmeksizin hastane sağlık ocağı ya da eczaneden grip aşısını yaptırabilmektedirler. Hastalık çekmenin acısı ve o süreçteki yapılamayan işler insanların hayatlarını zorlamakta olduğundan en başında hastalanmadan tedbir almak en akıllıca çözüm olacaktır.

Kışa Karşı Hazırlıklı Olun
Hastalandıktan sonra çare aramaktansa öncesinde tedbir almak hem daha acısız hem daha ucuz bir önlemdir. Hastalık her anlamda zorlu bir süreç olacağı için öncesinde alınan tedbirlerle hastalıklara karşı korunmak herkesin yararına olacaktır. Grip aşısı yaptırılarak kışı biraz daha rahat geçirmek ve sık sık grip olmaktan korunmak amaçlanmaktadır. Herkes için uygulanabilen grip aşısı zararsız bir aşıdır yan etkisi yoktur.

Gribe Karşı Savaş Açın
Kış aylarında işe giderken okula giderken bir şekilde soğuk havaya maruz kalan kişiler soğuğa karşı mümkün olduğunca koruyucu önlem almaya çalışılmaktadır. Sıkı giyinerek sağlıklı beslenerek alınan önlemler bazen yeterli olmayabiliyor. Koruyucu önlem olarak grip aşısı olmak diğer önlemlerle birlikte daha etkili olabilecektir. Her anlamda dikkatli olmak hastalıktan korunmakta en etkili önlem olmaktadır. Grip olmanın sıkıntısı yaşaran gözler akan burunlar halsizlik ateş gibi vücudu yoran durumlar tedbirler alınarak en aza indirilebilmektedir.

Kadın Dair Her Şeyi Bulabileceğiniz Platform
Kadın dünyası ve kadına dair her şeyi konu alan kadın online sitesi kadınlar için gerekli bilgiler ve merak edilenlere ışık tutuyor. Kadın online birçok konuda kadınlar için toparlanmış bilgiler ışığında kadınlara yol gösteriyor. Aşk güzellik sırları lezzetli yemek tarifleri moda ve şifalı bitkiler hakkında yardımcı olan bir site olarak kadınlarla ilgili çoğu konuda bilgi sunuyor. Diyet önerileri ve diğer konular için https://kadinonline.net adresini ziyaret edebilirsiniz.
 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English