Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Kirpik Tipine Göre Mascara Nasıl Seçilir?

Kirpik Tipine Göre Mascara Nasıl Seçilir?
Kirpik Tipine Göre Mascara Nasıl Seçilir?
Mascara seçimi yapma konusunda birçok kadının büyük kaygıları bulunuyor. Özellikle kirpik tipine göre doğru mascara tercihi yapmak, etkili bir görünüm elde etmek için büyük önem taşıyor. Kirpik yapısını tanıyarak seçimler yaparsanız hacimli ve uzun kirpiklere sahip olabilirsiniz. Her kadın yoğun kirpikler ile çekici bakışlar elde etmek ister. Peki bu bakışları elde etmek için mascara alırken nelere dikkat etmek gerekir?

Mascara alırken nelere dikkat edilmelidir?
Mascara almadan önce maskara fırçasını incelemek ve kirpik yapısına uyumunu test etmek gerekir. Eğer kirpiklerinizin yeterince hacimli olmadığını düşünüyorsanız hacim kazandıran maskara fırçalarına yönelmelisiniz. Bu fırçalar genellikle kalın ve bombeli yapıdadır. Kirpikleri daha siyah ve yoğun göstermeye yardımcı olur. Eğer kirpiklerinizin kısa olmasından rahatsızsanız kirpikleri uzatan bir maskara fırçası belirlemeniz gerekir. Yelpaze uçlu mascara fırçaları, uzunluk kazandırmak adına büyük kolaylık sunar.



Mascara nasıl kullanılır?
Mascara sürmek her ne kadar makyajın en basit adımı gibi görünse de birçok kadın yanlış uygulama ile kötü görünüm elde edebiliyor. Mascara sürerken kirpik dibinden başlanması gerekir. Kirpik uçlarına en son uygulama yapılmalıdır. Dipten uçlara doğru zik zak hareketler çizmek hem kirpikleri birbirinden ayırmak hem de yoğun siyahlık elde etmek için önem taşımaktadır. Tüm bunların dışında mascara kullanmadan önce fırçada kalan fazla ürünü tüp şişeye geri koymak, olası makyaj kazalarının önüne geçmenizi sağlayacaktır. Fırçadaki fazla ürün çoğu zaman göz kapağına ya da burun üzerine bulaşabilir. Alt kirpiklere mascara sürerken hafif uygulama yapılmalıdır. Aksi taktirde yorgun görünebilirsiniz. Gözleriniz olduğundan daha düşük durabilir. Bu nedenle tek kat uygulama yaparak çok ürün sürmemeye özen gösterebilirsiniz.


Uzun ve düz kirpikler için mascara önerileri
Uzun ve düz kirpikler için mascara önerilerine ihtiyaç duyuyorsanız New Well Bio Herbal Mascara ürününü inceleyebilirsiniz. Kirpiklerin kıvrımlı ve hacimli görünmesini sağlayan bu ürün, aynı zamanda içerisindeki 7 değerli yağ ile kirpiklerinizi besler. Böylece dökülme sorununun da önüne geçmiş olursunuz. Bio-herbal maskaranın içeriğinde yer alan yağlar; avokado yağı, tatlı badem yağı, macadamia yağı, argan yağı, kızıl yonca extractı, e vitamini ve keratindir. Takma kirpik etkisi yaratan New Well Bio Herbal Mascara, birçok kadının makyaj çantasında bulunan favori ürünlerden biridir.

Doğru maskara fırçası seçimi nasıl yapılmalı?
Doğru maskara fırçası seçmek için kirpik yapınızı iyi tespit etmeniz gerekir. Kirpik sorunlarınıza yönelik ürünler tercih ederek daha çekici bakışlara sahip olabilirsiniz. Kirpikleriniz uzun ise hacimlendirici ve besleyici ürünlere, kısa ise uzatma etkili ürünlere yönelebilirsiniz. İyi bir mascara, tüm makyajı çok daha iddialı bir hale dönüştürebilir. Kirpikler makyajı tamamlayan önemli alanlardır. Bu nedenle hem kirpik bakımına hem de kullanılacak mascara’nın kalitesine önem göstermeniz gereklidir.

En iyi mascara önerileri
En iyi mascara önerileri içerisinde New Well Bio Herbal mascara yer alır. Tüm kirpik yapısına uyum sağlayan, besleyici özelliği ile kısa kirpiklerin de uzamasına yardımcı olan bu ürün, bakışlarınızı taçlandırmanızı sağlayacak. Zarar gören kirpikler onarılır iken bakışlarınız ön plana çıkacak!

New Well besleyici ve hacim veren mascara ürünleri
New Well maskara çeşitlerini inceleyerek siz de kirpik yapınıza en uygun maskarayı kolayca satın alabilirsiniz. Uzun yıllardır profesyonel makyaj malzemelerini uygun fiyat seçenekleri ile bizlere sunan başarılı kozmetik markası, ürün kalitesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Hacim veren, upuzun kirpiklere sahip olmanızı sağlayan, kirpiklerinizi besleyen ve dökülmesini engelleyen tüm mascara çeşitleri için newwell.com.tr web adresini ziyaret edebilirsiniz.
En iyi mascara çeşitlerini uygun fiyata satın alabileceğiniz New Well sanal mağazasını ziyaret
edebilirsiniz; https://www.newwell.com.tr/makyaj/goz/rimel-ve-maskara
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English