Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Kılca: Ülkemizin ve Karatay’ımızın geleceğine yatırım yapıyoruz

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, ilçe merkezindeki okulları ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Karatay Belediyesi olarak eğitime büyük önem verdiklerini belirten Başkanı Kılca, “İlçemizdeki eğitim kalitesine katkı sunarak çocuklarımızın iyi yetişmelerine destek olmaya gayret ediyoruz. Hayata geçirdiğimiz projelerin büyük bir kısmı eğitimle ilgili. Çünkü bunu yaparken ülkemizin ve Karatayımızın da geleceğine yatırım yaptığımızın farkındayız” dedi.

Kılca: Ülkemizin ve Karatay’ımızın geleceğine yatırım yapıyoruz
Bugüne kadar eğitim alanındaki yatırım ve projeleriyle ilçenin eğitim kalitesine önemli desteklerde bulunan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, ilçe genelindeki okulları ziyaret etmeyi sürdürüyor. 

BAŞKAN KILCA, KARATAY’IN TÜM OKULLARINI ZİYARET EDECEK
Geçtiğimiz haftalarda Birol Polat İlköğretim Okulu, Namık Kemal Ortaokulu, Koyunoğlu İlkokulu, Özel Öğretim Uygulama Merkezi, Karatay Belediyesi Gazi Osman Paşa Anaokulu’nu ve Müslüme Ali Yaman İlkokulu’nu ziyaret eden Başkan Hasan Kılca, bu hafta ise Akçeşme İlkokulu, Hacıveyiszade Anadolu İmam Hatip Lisesi, Karatay 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi, Şehit Erol Olçok İlkokulu ile Abdülhamidhan Ortaokulu’nu ziyaret etti. 
Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç ile birlikte gerçekleştirilen ziyaretlerde Başkan Hasan Kılca ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç; okul müdürleri ve öğretmenlerin yanı sıra öğrencilerle de buluştu. 

Karatay Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Abdürrahim Arslan ve Karatay Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Fehmi Adam’ın da eşlik ettiği ziyaretlerde okulların faaliyetlerinin yanı sıra okulların ihtiyaçları konusunda bilgi alışverişi ve istişarelerde bulunuldu.


ÜLKEMİZİN VE KARATAY’IMIZIN GELECEĞİNE YATIRIM YAPIYORUZ 
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, belediye olarak eğitime çok özel bir önem verdiklerini ifade ederek, hayata geçirdikleri projeler arasında azımsanmayacak ölçüdeki payın da yine eğitime ayırdıklarının altını çizdi.  Başkan Hasan Kılca, “Karatay Belediyesi olarak eğitime büyük önem veriyor ve önceliğin her zaman eğitimde olduğu bilinciyle hareket ediyoruz. Çünkü biliyoruz ki eğitime yaptığımız her bir yatırımın ülkemizin ve Karatayımızın geleceğine yapılmış bir yatırım olduğunun farkındayız. Hükümetimizle il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerimizle birlikte Karatay’da eğitim kalitesinin artması için gayret ediyoruz. Bir yandan ilkokula yeni başlayan tüm öğrencilerimize çanta ve kırtasiye desteği verirken diğer taraftan da 8. sınıfta okuyan 2 bin öğrenci kardeşimize 8 bin adet LYS destek kitabı hediye ettik. Geçtiğimiz günlerde TÜBİTAK Başkanımızın da katılımlarıyla ilçemizdeki bütün okullarımıza kurduğumuz TÜBİTAK Popüler Bilim Yayınları Kitaplıklarının açılışını gerçekleştirdik. Tabii ki eğitime olan desteklerimiz bunlarla sınırlı kalmayacak. Önümüzdeki dönemlerde de eğitimle alakalı daha birçok projeyi hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı. 

Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç da öğrencilerle bir arada bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “Karatay Belediye Başkanımız ile birlikte okullarımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz. Çok güzel ve müdürlüğümüz adına da oldukça verimli buluşmalar gerçekleştiriyoruz. Karatay Belediyesi’nin eğitime yönelik projeleri ilçemizin eğitim camiasına çok büyük katkılar yapıyor. Karatay Belediye Başkanımız Hasan Kılca’ya çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 0
  • 1
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (2)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • MA
    Mahmut amca
    4 yıl önce

    Belediyelerin görevi şehirlerinde yaşayan insanların yaşam şartlarını daha kolay hale getirmektir. Milli eğitim ise bakanlığı ise eğitimi dünya standartlarına getirip çocukların iyi bir eğitim almasını sağlamaktır. Sen kendi asli görevini bırakıp belediye başkanlığını şov müessesi haline getirirsen bu iş olmaz. Öncelikle belediye başkanları olarak veriğiniz sözleri yerine getirin.

    • Cevapla
    • Begen (3)
    • Begenme (1)
  • B
    BEYŞEHİRLİ
    4 yıl önce

    Mahmut emmi neden rahatsız oldun. o çocuklar bu memleketin çocukları bu memleketin geleceği, eğitim şart eğitim şart.

    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English