Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Kılca: hemşehrilerimiz evde kalarak süreci başarıyla atlatacağız

Karatay Belediyesi, Koronavirüs salgınıyla mücadele tedbirleri kapsamında evlerinde kalan vatandaşlara yönelik birçok proje yürütüyor. Sosyal medya hesapları üzerinden takipçilerine sürprizler yapan Karatay Belediyesi, hem pek çok konuda toplumsal bilincin artmasına katkı sağlıyor hem de yapılan çekilişler veya sürpriz hediyelerle vatandaşa moral veriliyor.

Kılca: hemşehrilerimiz evde kalarak süreci başarıyla atlatacağız
Koronavirüs salgının daha fazla yayılmasına karşı her türlü önlemi alan Karatay Belediyesi, sosyal belediyecilik konusunda da anlamlı çalışmalara imza atıyor. Karatay Belediyesi bu projelerle vatandaşların süreci moralli bir şekilde geçirmesine katkı sağlamış oluyor. 

KARATAY BELEDİYESİ EVLERİNDE KALAN VATANDAŞLARA MORAL OLUYOR
“Evde Kal” çağrılarının yapıldığı bugünlerde en iyi yapılacak şeyin kitap okumak olduğunun bilincinde olan Karatay Belediyesi, sosyal medya hesaplarından zaman zaman hem kitap okumayı teşvik etmeyi amaçlayan paylaşımlar yapıyor hem de vatandaşa çekilişle kitap hediye ediyor. 

ÇOCUKLARA OYUN, ANNELERE ÇİÇEK KARATAY’DAN
Anneler Günü’nde de sokağa çıkma kısıtlaması dolayısıyla evlerinden çıkamayan vatandaşlara yine Karatay Belediyesi destek verdi. Karatay Belediyesi, anneleri için şiir veya mesajlarını içeren videolarını #ÇiçekAnnem etiketiyle Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’nın hesabından paylaştı. Belediye, paylaşımı yapanlar adına annelere çiçek gönderilerek bu güzel günde annelerin mutluluğuna katkı sağlamış oldu. 

Hz. Mevlânâ ve ailesinin Konya’ya teşrifinin yıldönümü anısına vatandaşa “Tıpkı Basım Mevlevi Sancağı” hediye eden Karatay Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yapılan paylaşıma destek veren tüm çocuklara da denge oyunu hediye ederek çocukların 23 Nisan coşkusuna katkı sağladı. 

BU SÜRECİ DE HEMŞEHRİLERİMİZLE BİRLİKTE ATLATACAĞIZ 
Koronavirüs salgını dolayısıyla tüm dünyanın zor bir süreçten geçtiğini ifade eden Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, salgından etkilenmemek adına bu süreçte en iyi seçeneğin evde kalmak olduğunun altını çizdi. 

Başkan Hasan Kılca, “Koronavirüs’ün etkisini sürdürdüğü bugünlerde vatandaşlarımızın evlerinde kalmalarını çok önemsiyoruz. Bu kapsamda da evde kaldıkları bu süreçte hemşehrilerimizi salgından uzak tutmak ve bir nebze de olsa sosyal hayatlarına katkı sunarak onlara moral vermek adına sosyal medya hesaplarımızdan zaman zaman birtakım etkinlikler yapıyoruz. ‘Evde Kal’ çağrılarına uyarak dışarıya çıkmayan çocuklar ve aileleri için ‘Ailecek Evdeyiz; Evde Oyun Vakti’ adlı projeyi hayata geçirdik. Bu projemizle çocukların anne ve babalarıyla hem evlerinde keyifli vakit geçirmelerini hem de aile içerisindeki iletişimi daha da güçlendirmeye katkı yapmayı hedefliyoruz. Yine özel ve anlamlı günlerde sosyal medya hesaplarımızdan yaptığımız paylaşımlarla hem hemşehrilerimizin sosyal bilincine katkı sunuyoruz hem de ufak da olsa hediyeler vererek onlara moral vermeye gayret ediyoruz. Bu süreçte bu tür dayanışmalar birliktelikler önemli. Hemşehrilerimiz evde kalmaya özen göstersin, biraz daha sabretsinler” dedi. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English