Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Kılca: Belediye ile muhtar işbirliğinin en güzel örneği Karatay'da

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, ilçe genelinde görev yapan muhtarlarla bir araya gelerek istişare ve eğitim toplantısı düzenledi.

Kılca: Belediye ile muhtar işbirliğinin en güzel örneği Karatay’da
Göreve geldikleri günden bu yana Karatay’ın nitelikli hizmet alması için çaba gösterdiklerini dile getiren Başkan Kılca, “Muhtarlarımız, mahallelerdeki önemli destekçilerimiz. Belediye ile muhtar işbirliğinin en güzel örneği de Karatay’da. Bu güzel işbirliği, ilçemizde daha nitelikli ve verimli hizmetlere vesile oluyor” dedi. 

Sık sık mahalleleri ziyaret ederek Karatay Belediyesi’nin yürüttüğü yatırımları yerinde inceleyen ve muhtarların yanı sıra vatandaşları ziyaret eden Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, bu kez muhtarları Karatay Belediyesi’nde ağırladı. 

Karatay Belediyesi’nin ilçe genelinde yürüttüğü projeler, devam eden ve tamamlanan yatırımların yanı sıra mahallelerin ihtiyaçları ile taleplerinin değerlendirildiği toplantıda Eğitimci Halil Atalay “Devlet ile Millet Arasındaki Köprü; Muhtarlar” konusunda sunum yaptı. 
Karatay Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen ve Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve muhtarların yanı sıra belediye başkan yardımcıları ile birim müdürlerinin de katıldığı istişare ve eğitim toplantısında muhtarlara hitap eden Başkan Hasan Kılca, Karatay’daki yaşam standardının yükselmesinde ve hizmetlerin daha nitelikli hayata geçmesinde muhtarların büyük katkısı bulunduğunun altını çizdi.



BELEDİYE – MUHTAR İŞBİRLİĞİNİN EN GÜZEL ÖRNEĞİ KARATAY’DA
Kılca, “Büyükşehir Belediyesi ve tüm ilçe belediyeleri olarak hemşehrilerimize en nitelikli hizmeti sunma çabası içerisindeyiz. Tabii ki bu anlamda mahalle muhtarlarımız da belediyelerimizin ayrılmaz bir parçası. Zira siz muhtarlarımız, bir mahallenin neye ihtiyaç duyduğunu, ne istediğini, ne gibi sorunları olduğunu en iyi bilecek kişilersiniz. Mahalle sakinlerimizle belediyelerimiz arasında bir köprü oluşturan sizler, vatandaşlarımızın isteklerini ve taleplerini bize her fırsatta aktarıyorsunuz Bizler de bunları hızlı bir şekilde ve bölgenin ihtiyacına göre yerine getirme gayretindeyiz. Halkımızın yaşadığı mahallerde ortaya çıkan ihtiyaçları ve sorunları muhtarlardan almak, işimizi de oldukça kolaylaştırıyor. Belediye ile muhtar işbirliğinin en güzel örneği de Karatayımızda oluştu. Muhtarlarımızla yakaladığımız bu ekip ruhu, mahallelerimize nitelikli ve verimli hizmetlere vesile oluyor. Bundan da Karatayımız ve vatandaşlarımız kazançlı çıkıyor. Bu vesileyle bizlerin mahallelerdeki önemli destekçilerimiz konumunda olan siz kıymetli muhtar arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

YÖNETİM ANLAYIŞIMIZ İNSAN ODAKLI  
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, 31 Mart Yerel Yönetimler Seçimlerinin ardından mahalle ziyaretleri ile vatandaş buluşmalarında tespit ettikleri ihtiyaç ve taleplerin karşılanması için kolları sıvadıklarını, bu konuda da önemli mesafeler kat ettiklerini aktardı. 



Başkan Hasan Kılca, şunları söyledi: “İlçemizin ve mahallelerimizin ihtiyaçları için sahada var gücümüzle çalışıyoruz. Bunun için de göreve gelir gelmez Muhtarlık Şube Müdürlüğü kurduk. Yine sık sık mahallelerimize gelerek siz muhtarlarımızla, kurumlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla ve hemşehrilerimizle istişarelerde bulunarak mahallelerimizin ihtiyaçları için bir irade ortaya koyuyoruz. Hizmetlerimiz insan odaklı. Temel esasımız bu. Yani biz çalışmalarımızın temelini hemşehrilerimizin belediye hizmetlerinin verdiği rahatlığı, konforu yaşaması üzerine inşa ettik. Bunun için geceli gündüzle çalışıyoruz, çalışacağız. Bu noktada da mahallelerimizde bizlerin en önemli yardımcısı siz kıymetli muhtarlarımıza da önemli sorumluluklar düşüyor. İnanıyorum ki hep birlikte Karatayımız için güzel işlere imza atacağız.” 
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’nın konuşmasının ardından Başkan Kılca, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ile muhtarlar; mahallelerin ihtiyaçlarını ve isteklerini istişare etti. 


Öte yandan Eğitimci Halil Atalay da muhtarlara yönelik görevlerini yerine getirirlerken dikkat etmeleri gereken önemli konuları içeren sunumunu gerçekleştirdi. Eğitimin ardından Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Halil Atalay’a tablo takdim ederken; muhtarlara da eğitime katılımlarından dolayı katılım belgesi verdi. 



 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (1)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • AU
    ALİ UCARI 5396593853 TELİM
    5 yıl önce

    AYNI BİRLİKTELİĞİ SİZİN GİBİ DÜŞÜNMEYEN HALKLA YAPSANIZ DAHA İYİ OLUR

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English