Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Ketenci: Okul her yerdir

Yeni Koronavirüs Hastalığı (COVID-19) sebebiyle Milli Eğitim Bakanlığımızca tedbir almak amacıyla Türkiye genelinde 16 Mart 2020 gününden itibaren eğitime ara verilmişti. Diltaş Eğitim Kurumları hastalığın ülkemizi tehdit etmeye başladığı andan itibaren bir dizi önlemi etkili bir şekilde hayata geçirdi. Diltaş Eğitim Kurumları Genel Müdürü İsmail Safa Ketenci konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Ketenci: Okul her yerdir
Ketenci yaptığı açılamada: “Öncelikle bu hastalığı vatandaşlarımızdan, evlerimizden ve ülkemizden uzak tutmak adına adeta gecesini gündüzüne katan, şu an ise hastalarımıza şifa olmak için çabalayan başta TC Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca'ya, özverileriyle tüm dünyaya örnek olarak bizleri güvende hissettiren sağlık çalışanlarımıza şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum. Ayrıca kıymetli evlatlarımızın eğitiminin aksamaması adına büyük fedakârlık gösteren TC Milli Eğitim Bakanımız Prof. Dr. Ziya Selçuk'a şükranlarımı sunuyorum.
Diltaş Eğitim Kurumları olarak 29 Şubat 2020’den itibaren aldığımız sağlık önlemlerinin yanı sıra özellikle öğrencilerimizin eğitim öğretim süreçlerinin aksamaması adına bir planlama yaptık.

Öğretmenlerimizce hazırlanan kazanım tekrar videoları, soru çözümleri, ödevler, canlı ders anlatımları ve online deneme sınavlarını belirlenen takvim doğrultusunda ilgili sınıf düzeylerindeki öğrenci ve velilerimizle tüm iletişim kanalları vasıtasıyla paylaşmaya devam ediyoruz. Bu sürede rehber öğretmenlerimiz, öğrenci ve velilerimizle bire bir iletişime geçiyor ve taleplere cevap veriyor. Bize göre okul her yerdir! Bu bağlamda uzaktan eğitimin Diltaş için yeni bir şey olmadığının özellikle altını çizmek isterim. Biz öğrenci bilgi sistemimiz K12net’i 2011, “Diltaş’ın öğretmenleriyle Diltaş’ın öğrencilerine özel” içeriğiyle Konya’nın ilk dijital eğitim platformu olan Diltaş Bilgi Merkezi’ni 2016, Diltaş Eğitim Kurumları tarafından projelendirilen ve kurumun kendi bünyesinde hazırlanan, Konya’da ilk ve tek olan Diltaş Mobil’i ise yine  2016 yılının son çeyreğinden bu yana aktif bir şekilde kullanıyoruz.

Hayatta karşılaşılan böylesi ender durumlarda devletlerin, kurumların tecrübeleri de süreçleri hafif atlatmak adına büyük önem arz ediyor. 40 yıllık tecrübesiyle bir eğitim çınarı olan Diltaş, bu süreçte yaptığı tüm çalışmalarla Türkiye’deki pek çok okula da örnek ve ışık olmaktan gurur duyuyor. Tabii burada emeğin en büyüğü yine öğretmenlerimizin… Tatil boyunca öğrencilerimiz için hiçbir fedakarlıktan kaçmayarak onların eğitimlerinin devam etmesi için çalışmaya devam eden tüm öğretmenlerimize, okullarımızdaki işlerini de titizlikle yürütmeye devam eden tüm idari personelimize çok teşekkür ediyorum. Evlerimizde geçirdiğimiz bu zor günlerin ardından okullarımıza sağlık içerisinde dönmeyi heyecanla beklediğimi ifade ederek tüm vatandaşlarımıza saygılar sunuyorum.” dedi.
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English