Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Kefken ve Kerpe'ye Nasıl Gidilir? Gezilecek Yerler

Kefken ve Kerpe’ye Nasıl Gidilir? Gezilecek Yerler

 
Kocaeli’de yaz turizminin merkezi olan Kandıra Kefken ve Kerpe’ye nasıl gidilir? Kefken ve Kerpe otobüs saatleri ve nasıl gidileceğini sizler için derledik
Yaz turizminin en önemli merkezlerinden Kefken ve Cebeci sahillerine gitmek artık daha kolay. Kocaeli’nin birçok ilçesinden bu tatil beldelerine büyük klimalı araçlarla seyahat edebilirsiniz. Vatandaşlar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 800C hattı ile; Körfez, Derince, İzmit, Kefken ve Cebeci güzergahında seyahat edebilecek. Kefken ve Cebeci bölgesinde Mavi Bayraklı plajlarda vatandaşlar denizin keyfini çıkaracak. 2020’de 4 Temmuz’da ilk seferini gerçekleştirecek 800C yaz boyunca hizmet verecek.
 
KEFKEN’E NASIL GİDİLİR?
Kocaeli Haber kategorisinde yaz döneminde en çok aranan ve merak edilen kelimeler arasında yer alan “Kefken’e Nasıl Gidilir?” ifadeleri yer alıyor. Toplu ulaşım araçlarıyla Kandıra bölgesine gidecek olan vatandaşların ulaşım ihtiyacı Hat 800 C Sefer Saatlerini takip etmeleri gerekiyor. Gün içinde birçok sefer yapan 800 C ile Kandıra sahillerine kolayca ulaşılabilir.
 
800 C SEFER SAATLERİ
 
800C hattı Körfez’den ilk sefer saati 07.15’de gerçekleştirilecek. 800C, son seferini 21.00’de Körfez’den yapacak. Cebeci’den ilk seferini 09.30’da gerçekleştirecek olan 800C, son seferini 23.30’da yapacak. Gün içinde Kefken ve Cebeci’ye gitmek için 34 sefer yapılacak. Sefer saatleri hakkında daha detaylı bilgi almak için 800C - 800K sefer saatleri adlı yazımızı okuyabilirsiniz.
 
KERPE’YE NASIL GİDİLİR?
 
Kocaeli Haber aratmalarında Kerpe’ye Nasıl Gidilir sorusu da sık sık gündeme geliyor. Kerpe’ye gitmek için vatandaşların Hat 800 K Sefer Saatlerini takip etmesi gerekiyor. 800 K, 4 Temmuz 2020 tarihinde seferlerine başlıyor. Körfez’den hareket edecek otobüsler ile vatandaşlar; Derince, İzmit ve Kerpe güzergahında yolculuk yapacak. İlk seferini sabah 07.30’da gerçekleştirecek 800K, son seferini ise 21.30’da gerçekleştirecek. Kerpe’den ise ilk seferini 09.00’da son seferini ise 23.30’da gerçekleştirecek. Gidiş dönüş toplamda 34 sefer yapılacak.
 
KEFKEN’DE GEZİLECEK YERLER
 
Kefken - Kandıra yolu üzerinde bulunan 400 metrelik Baba Tepe gezilecek yerlerden. Kefken'de pazar günleri halk pazarı kuruluyor. Pazar günleri Kefken'de olur iseniz, bu pazar yerine mutlaka gidin. Kefken'in en orijinal ve güzel yeri ise Pembe Kayalar. Pembe Kayalara Nasıl Gidilir? Burada ilginç bir jeolojik oluşum bulunuyor. Kayalar suyun içinde yumuşak iken, sudan çıkarıldıklarında, bir süre sonra sertleşiyorlar.
 
Nihat Erim Tepesi isimli bir yükselti de bulunuyor. Burada gün batımı ve gece gökyüzü, yıldızlar da muhteşem izleniyor. Kefken'e yürüyerek 5 dakika, Kerpe'ye ise 10 dakika uzaklıkta Kumcağız Koyu var.
 
KEPRE’DE GEZİLECEK YERLER
 
Kerpe İzmit’in yazlığı. Kerpe’de Gezilecek Yerler arasında 1. Aloha: Kerpe’de Dalga Sörfü, Mavi Bayraklı Kerpe Plajları, Kerpe Halk Plajı, Sosyete Plajı Kerpe, Ömerağzı Kamp ve Piknik Alanı & Güneş Piknik Alanı, Kartal Kayalıkları, Doğa Çadır Camping gezilecek yerler arasında. Kerpe’ye gitmek için Kocaeli Haber kategorisini inceleyebilir. Hat 800 K Seferlerini takip edebilirsiniz.
 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 7
  • 0
  • 2
  • 1
  • 2
  • 1
  • 1
  • 1
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English