Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Kaynak Robotları ile Kaynak İşlemlerinizi Kolaylaştırın!

Kaynak Robotları ile Kaynak İşlemlerinizi Kolaylaştırın!

 
Kaynak işlemi sırasında kaynak izinin güvenli bir şekilde konumlanmasını sağlayan kaynak robotu kullanımı giderek yaygınlaşmaktadır. Yeni nesil teknolojiler arasında önemli bir yere sahip olan uygulama ile; kalite ve hassasiyet aynı anda elde edilebilir. Bugün günümüzde baktığımızda kaynak robotları en çok otomotiv endüstrisinde kullanıldığını görüyoruz. Nedeni ise, robotların hassas bir biçimde kaynak yaparak, işçilik maliyetlerini önemli şekilde indirmesi olarak gösterebiliriz.
 

 
 Uygun Maliyetlere Sahip Hat Kurulumu
 
 Doğru arayüz yazılımı ile hazırlanan ve maliyet avantajı sağlayan sistemler, yüksek sıcaklıkta kullanılmaya uygundur.
 
 * Koruma gövdesi
 * Koruma camları ve
 * Soğutma modülleri işlem esnasında uygulanan ısının 400 dereceye kadar çıkmasına imkan sağlar.
 
 Farklı sektörler için kullanıma uygun olan robotlar, yenilikçi teknolojilerden destek alarak maliyet avantajı sağlar. Otomotiv endüstrisinden demiryolu endüstrisine, tersane tesislerinden demir çelik sektörüne kadar geniş bir kullanım alanına sahip olan kaynak robotları yüksek verimlilik için tercih edilir.
 

 
 Yüksek Verimlilik ve Düşük Maliyet
 
 Kolay ve anlaşılır komutlarla desteklenen robotlar, otomoatik olarak gözlenebilir ve ihtiyaç halinde güncellenebilir. Yüksek hıza sahip olan sistem zaman açısından bakıldığında yüksek verimlilik sağlar. Aynı parçaların eş zamanlı olarak çalışma özelliği maliyetlere etki eder ve işletim masrafları minimum seviyeye çekilir. Uygun kaynak donanımını en iyi kalitede sunan sistemler, karmaşık kaynak işlemlerinin kusursuz bir şekilde yapılması için idealdir.
 
 Özel tasarıma sahip robotlar, uzun mesafeleri hızlı bir şekilde kat ederken, büyük alanlarda ve aşağı yukarı işlemlerde etkili sonuçlar elde eder. Düşük maliyetlerle yüksek performans ve güç yoğunlu oluşturan sistemler küçük, orta ve büyük işletmelerin belirledikleri hedefleri gerçekleştirmesinde son derece önemli bir yere sahiptir. Kaynak robotları günümüzde her geçen gün daha da yaygınlaşmakta, endüstri 4.0 için önemli bir nokta oluşturmaktadır. İlk defa 1960larda kullanılan bu robotlar bugün kaynağın olduğu her noktada güvenilir çözümler sağlamaktadır.
 
Kaynak: https://www.yaskawa.com.tr/tr/coezuemler/uygulama/kaynak-robotu-kesme-robotu/
 
 
 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English