Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Kaymakam Kayhan’ın Meram’daki ilk ziyareti Çomaklı oldu

Meram Kaymakamı Ali Murat KAYHAN Meram’daki İlk ziyaretini Meram Çomaklı Mahallesine yaptı.

Kaymakam Kayhan’ın Meram’daki ilk ziyareti Çomaklı oldu
Gençlik Spor bakanlığı tarafından desteklenen Çomaklı'da Okuyorum projesi kapsamında Çomaklı Kitap Kahve açılışına Meram kaymakamı Ali Murat KAYHAN,  Meram belediye  başkanı Mustafa Kavuş, Meram Ziraat Odası Başkanı Murat YAĞIZ , Meram ilçe milli eğitim müdürü Mustafa KOCA  Memur Sen İl Başkanı Nazif KARLIER, Çevre Okul Müdürleri, Öğretmen, Öğrenci  Velilerin katılımı ile gerçekleşmişti. 

Proje Yürütücü ve Çomaklı İlkokulu Okul Müdürü Halil Yavuz Ezginci açılış konuşmasında” Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında Çomaklı Cami Yardımlaşma Derneği ve Çomaklı İlkokulu ortaklığında gerçeleştirilen “ÇOMAKLI KİTAP KAHVE”’ projesi ile Çomaklı Camii Derneğine ait dükkan yeniden tanzim edilerek Kitap Kahveye dönüştürüldüğünü söyledi. Desteklerinden dolayı Konya İl Gençlik ve Spor Müdürlüğüne ,Çomaklı Muhtarımız Hasan DİNÇ’e teşekkür etti” 

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ise Konya’da 4 adet ve Meram’da ise ilki gerçekleştirilen Kitap Kahvenin bölge halkına ve özellikle gençlerimize hizmet edeceğini belirtti. Meram Belediyesi olarak okumaya yönelik projeleri önemsediklerini belirtti. 

Meram Kaymakamı Ali Murat KAYHAN, Meram’daki ilk ziyaret olarak anlamlı bir yerin açışına katılmaktan memnun olduğunu söyledi. Son görev yerindeki son açılışın bir kütüphane olduğunu belirten Kayhan, hoş bir tevafukla Meram’da da ilk açılışın bir Kitap Kahve olduğunu ve kütüphanelerin toplum hayatındaki öneminden bahsederek açılış programına geçildi. 

Okul Öncesi , İlkokul, Tarih, Dini Kitaplar, Gençlik Kitapları, Yetişkin Kitapları ve Kişisel Gelişim alanlarında kitapların yer aldığını “Çomaklı’da Okuyorum ” Projesi; Akşam Kitap Okumaları, Yazar Söyleşileri, Kariyer Günleri, Kitap Okuma Yarışmaları, Geziler, Kitap İnceleme ve kitap Kritiği Etkinlikleri, Veli seminerleri ve Annemle Okuyorum Etkinlikleri ile devam edecektir.

Ayrıca Çomaklı’da İlkokulunda açılacak olan Okçuluk Faaliyetleri ile sportif faaliyetlerle Sporun gençlerin hayatlarının bir parçası haline getirilmesi, sportif etkinliklere katılımın artırılması, sportif etkinlikleri yaygınlaştırılması sağlanacaktır. Yeni Mete Gazozların Türk Sporuna kazandırılması hedeflenmektedir.

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Konya İnsan Mektebi Okuma Davamız kapsamında “Ailemle Okuyorum”etkinlikleri ile ve  Meram Belediyemiz tarafından Meram İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Necmettin Erbakan Üniversitesi işbirliği hayata geçirilen Mega Projesi ile de yapılacak faaliyetler desteklenecektir.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 12
  • 3
  • 2
  • 5
  • 4
  • 2
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English