Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Kavuş: Ecdadımızı ve cennetmekan şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum

Çanakale Zaferi’nin, milletimizin bekası için gözlerini kırpmadan şehadete koşan ecdadımızın büyük kahramanlıklarla yazdığı şanlı bir destan olduğunu belirten Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Yedi düvele haddini bildirip hayal kırıklığı yaşatan, zamanın en güçlü ordularını dize getiren, yüce milletimizi bu güzel vatandan koparmak isteyenleri bir kez daha hayal kırıklığına uğratan ecdadımızı ve cennetmekan şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” diye konuştu.

Kavuş: Ecdadımızı ve cennetmekan şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum
Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 106. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında ayrıca şu görüşlere yer verdi; “Bu kutlu zafer, tarihi şanlı zaferlerle dolu yüce milletimizin yeniden doğuşunun adeta işaret fişeği olmuştur. 18 Mart, millet olarak vatanımıza, özgürlüğümüze, kutsal değerlerimize bağlılığımızın tüm dünyaya yeniden ilanının günüdür. Torunları olmaktan gurur duyduğumuz şanlı ecdadımız, bir insanın vatanı, milleti, inancı ve imanı için ne büyük fedakarlıklar yapabileceğini, dayanışma, birlik ve beraberliğin nasıl bu denli güçlü tesis edilebileceğini kanlarıyla ve canlarıyla insanlık tarihine yazmışlardır. Onlarla ne kadar gurur duysak azdır. Onların Çanakkale’de yaktıkları bu ateş, Kurtuluş Savaşı’nda harlanarak Cumhuriyetimizin inşasında ve hatta bugün de yolumuzu aydınlatmaya devama ediyor... Şerefle yazılan bu tarihe sahip çıkmak ve geleceğe aktarmak en büyük onurumuzdur. 

Biz bugün Büyük Türkiye’yi bu büyük fedakarlıkların üzerine inşa ediyoruz. Çanakkale Şehitleri’nin torunları olarak, kahraman ecdadımızın mirasına layıkıyla sahip çıkmak adına aynı ruh ve kararlılıkla milletimize hizmetkarlık etmeye devam ediyoruz. Bu sorumluluk bizler için en büyük şereftir. Cenab-ı Hak bizleri hem onlara hem de hemşehrilerimize layık olmayı nasip etsin.
Tüm bu duygularla başta Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları olmak üzere bu vatanı bize emanet bırakan tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum. Ruhları şad olsun…“

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 1
  • 1
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English