Son Dakika Haberler

Kartal, ilk antrenmanına çıktı

Eklenme Tarihi: 12.08.2014 - 22:58

Kartal, teknik direktör olarak sarı-lacivertli takıma ilk çalışmasını yaptırdı Antrenörler Mete Soygül ve Zeki Göle ile kondisyoner Fatih Yıldız teknik ekibe katıldı

İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe'de, teknik direktör Ersun Yanal'ın istifasının ardından bu göreve getirilen İsmail Kartal, sarı-lacivertli futbol takımına ilk antrenmanı yaptırdı. 

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'ndeki antrenman öncesi sahada toplantı yapan Kartal'ın futbolculara, göreve getirilen yeni antrenörleri tanıtıp, "Yıllardan beri birlikteyiz. Görev değişikliği oldu. Hep birlikte bunun üstesinden geleceğiz. Ben futbolculuktan gelen teknik adamım. Sizi çok iyi tanıyorum. Bu zorlu sezon öncesinde sizlere güveniyorum. Hep birlikte bunu başaracağız" diye konuştuğu öğrenildi.  

Futbolcuların da Kartal'ı yeni görevi nedeniyle tebrik ettiği ifade edildi. 

 

-Gökhan Gönül antrenmana çıktı

Soma'ya yardım turnuvasında sağ el bilek kemiğinde yoğun ödem ve çatlak tespit edilen ve bir hafta takımdan uzak kalacağı açıklanan Gökhan Gönül, antrenmana çıktı. 

Sağ elinde sargı olan Gökhan'ın, Kartal'ın teknik direktör olarak ilk antrenmanında yer almak istediği için çalışmaya katıldığı belirtildi. Takımla koşan Gökhan, yarım saatlik bölümü basın mensuplarına açık tutulan antrenmanda 5'e 2 pas çalışmasında da yer aldı.  

Sakatlıkları bulunan Diego sahada takımdan ayrı koşu yaparken, Egemen Korkmaz ise antrenmana katılmadı. Aşil tendonunda ağrı olan Kadlec'in ise salonda çalıştığı belirtildi.  

 

-İsmail Kartal'ın ekibi

Teknik direktör Kartal'ın birinci yardımcısının kaleci antrenörü Murat Öztürk olduğu, analizci Melikşah Sezgin'in de görevine devam ettiği bildirildi.  

İsmail Kartal'ın Hollanda'dan getirdiği antrenör Mete Soygül ile antrenör Zeki Göle ve kondisyoner Fatih Yıldız, sarı-lacivertli takımın teknik ekibine katıldı. 

Bu arada, antrenmanı, Diego Ribas'ın oğlu Davi, basın mensuplarının bulunduğu bölümden izledi. 


Kaynak: