Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Kartal'da yaralı bulunan polis memurunun hayatını kaybetmesine ilişkin bir kişi tutuklandı

Anadolu Ajansı haberine göre;

İSTANBUL (AA) - Kartal'da bir polis memurunun, ormanlık alanda yaralı halde bulunduktan sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmesine ilişkin gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.


Polis memuru O.Y'nin Çarşı Mahallesi'ndeki ormanlık alanda başından vurulmuş halde bulunması üzerine, olay sırasında yanında bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınan şüpheli M.S. işlemlerinin ardından Anadolu Adalet Sarayı'na getirildi.


Burada nöbetçi savcıya çıkarılan M.S. ifadesinin alınmasının ardından tutuklanması talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.


Şüpheli M.S. savcılıktaki ifadesinde, hayatını kaybeden polis memuru O.Y. ile çocukluk arkadaşı olduklarını, birlikte satın aldıkları anaokulunu işlettiklerini, olay günü de bu nedenle aralarında tartışma yaşandığını kaydetti.


Polis memuru O.Y'nin, tartışma üzerine kendisiyle Kartal'daki anaokulunda buluşmak istediğini ifade eden şüpheli M.S., şunları anlattı:


"Okulun garaj kapısı önünde aracımla beklemeye başladım. Bir iki dakika sonra geldi. Beni aracına davet etti. Okula yakın bir yerde buluşup konuşacağımızı düşünmüştüm. Aracı ormanlık alana götürdü. Araçtan önce o indi. Ormanlık alana doğru yürüdü. Ben de arkasından yürüdüm. Aramızda 3,5 metre mesafe vardı. 'Her şeye tek başına karar veremezsin. Patronluk taslayamazsın. Bana vur' dedi. Ben de 'sen benim çocukluk arkadaşımsın niye vurayım' dedim. Belinden silahını çıkarttı. 'Vurma öyle olmaz, böyle olur' dedi. Silahın kurma kolunu çekerek atışa hazır hale getirdi. Namluyu yerden yukarı doğru kaldırdığı anda silah patladı. Ben silahın kurma sesini duyduğum anda elimi kulaklarıma götürerek yere yarım çömeldim. Silah patladığı anda kafasından yukarı doğru kan fışkırdığını gördüm. O sırada ekip otosunu görerek durdurdum ve yardım istedim."


Şüpheli M.S. çıkarıldığı Anadolu 2. Sulh Ceza Hakimliğince "kasten öldürme" suçundan tutuklandı.


- Olayın geçmişi


Polis memuru O.Y. Çarşı Mahallesi'ndeki ormanlık alanda bir başından vurulmuş halde bulunmuştu. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekiplerince Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınan polis memuru, hayatını kaybetmişti.


Olayı polis ve sağlık ekiplerine haber veren M.S. ise ifadesine başvurulmak üzere Kartal Polis Merkezi'ne götürülmüştü.



Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English