Son Dakika Haberler

Kariyerinizi İngilizce ile taçlandırın

Her insanın idealleri vardır ve ideallerine ulaşabilmek için insanlar belli bazı konularda fedakârlık yapmak zorundadırlar. Mesela iyi bir işe sahip olabilmek için işin okulunu bitirirler, mesleki hayatta tecrübe kazanırlar. İyi bir yazar olmak için iyi bir okuyucu olmak gerekir, iyi bir gezgin olabilmek için dünyanın dört bir yanını dolaşmak gerekir. Yani kısaca bir işte başarılı olabilmek için işin içinde olmak çok önemlidir. Kariyer sahibi olabilmek için de alanında ilerlemek gerekir. İlerlemek için de farklılıklara yanaşmak gerekir. Mesela bir işte ne kadar başarılı olursanız olun yabancı diliniz yoksa bir yerde eksik kalırsınız veya mesleki alanda yeteri kadar yabancı dil bilmiyorsanız yine eksik kalırsınız. Yani kariyer sahibi olabilmenin yolu aslında yabancı dil bilmekten geçiyor desek yeri olacaktır. Hele ki günümüz şartlarını göz önüne aldığınızda, İngilizce bilmeden kariyer sahibi olabilmenizin mümkün olmayacağını kesinlikle bilmeniz gerekir. Peki, bunca şeyden sonra yabancı dil öğrenmek için nereden başlamak gerekir? öncelikle şunu bilmeniz gerekir ki; kendi başınıza dil öğrenmeniz çok zordur. Çünkü İngilizcenin alt yapısı diğer dillerden daha farklıdır. Cümle kurumu, kelimelerin telaffuzu ve dilin fasih olabilmesi için bir eğitimden geçmeniz gerekir. Bu eğitimi de en güzel şekilde alabileceğiniz yerlerden biri İrlanda dil okulları olabilir. Çünkü buradaki eğiticiler ve burada sunulan dil eğitim programları herkese hitap edebilecek şekildedir.

İrlanda dil okullarında eğitim
Genel İngilizce, temel İngilizce, yoğunlaştırılmış İngilizce, iş İngilizcesi, mesleki İngilizce ve dil sınav hazırlık kursları alanında hizmet veren İrlanda’nın dil okulları, alanlarında başarılı eğitici kadroları ile hizmet veren kurumlardır. Buradaki okullar eğitici kadrosu oluştururken en çok da deneyimli öğretmenlerden yana tercih yaparlar ve bundan da önemlisi, öğrencilerle iletişimi iyi olan ve sabırlı olan öğretmenlerden yana tercih yaparlar. Çünkü uluslararası öğrencilerin sayıca çok olduğu İrlanda’da her öğrenci ile iletişim kurabilmek, kendi başına yetenek isteyen bir iştir. İşte, İrlanda dil okulları eğiticileri, bu konuda gerçekten de üzerlerine düşenin en iyisini yapıyorlar ve bu dil okullarında eğitim alan öğrencilerin genel olarak görüşü de bu yöndedir. Tabi sadece dil okulu öğretmenlerinin alanlarında başarılı olmaları veya dil okullarının kendilerinden söz ettiriyor olmaları da yeterli etken değildir. Aynı zamanda gidilecek ülkenin insanlarının uluslararası öğrencilere karşı takındıkları tutum da son derece önemlidir. İrlanda, bu konuşa ciddi anlamda üzerine düşenin en iyisini yapan ülkelerden biridir. Sıcak insanları ile yabancılara karşı yumuşak tutumları sayesinde burada eğitim alan öğrenciler, sıkılmadan eğitimlerine devam edebiliyorlar. Devletin uluslararası öğrencilere sunduğu hakların da geniş olması sayesinde, daha sağlıklı bir şekilde eğitim alınabiliyor ve öğrenciler aldıkları eğitimlerden memnun kalabiliyorlar.

Kayıt için acele edin
Erken dönem kayıt indirimlerinden yararlanmak için acele etmek gerekir. İrlanda, belli dönemlerde daha az öğrenci çektiği için bu dönemde yaşanan boşluğu doldurmak için çeşitli kampanyaların düzenlendiği bir ülkedir. Dil okullarının kalitesini kanıtlamak ve alanında daha fazla tercih edilen bir yer olmak için yapılan bu kampanyalar elbette yabancı dili yurtdışında öğrenmek isteyenler için güzel bir fırsata dönüşebiliyor. İrlanda dil okulları ile kariyerinizi taçlandırmak ve bunu yaparken de ekonomik maliyetlerden yararlanmak için dil okulları ve ülke hakkında bilgi sahibi olan yurtdışı eğitim danışmanlarımızdan destek alabilirsiniz. İnternet sitemizi inceleyerek okul fiyatları hakkında ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
 
https://www.bogaziciedu.com/irlanda-dil-okullari/
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English