Karatay Termal 1922 Konyaspor, sezonun son maçına hazırlanıyor

Eklenme Tarihi: 04.05.2021 - 18:12 , Son Güncellenme: 04.05.2021- 18:16

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Karatay Termal 1922 Konyaspor, ligin 38 ve son haftasında kendi evinde oynayacağı Pazarspor maçının hazırlıklarına devam ediyor.

Karatay Termal 1922 Konyaspor, sezonun son maçına hazırlanıyor
2 hafta önce deplasmanda oynanan Tarsus İdmanyurdu maçından puan alarak ligde kalmayı garantileyen Yavru Kartallar, peş peşe çıktığı Kırklarelispor ve Vanspor maçlarından mağlubiyetle ayrıldı. Teknik direktör Levent Kartop ve yardımcı antrenörler nezaretinde Saraçoğlu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlılar, Pazarspor karşısında kazanarak sezonu galibiyetle noktalamak istiyor. Çıktığı 37 maçtan 10 galibiyet, 9 beraberlik ve 18 mağlubiyet elde eden yeşil-beyazlılar, topladığı 39 puanla 16.sırada yer alıyor.

EGE ÖZKAYIMOĞLU, KONYA’YA VEDA ETTİ
Karatay Termal 1922 Konyaspor’un, Süper Lig ekiplerinden Göztepe’den kiralık olarak kadrosuna kattığı golcü oyuncu Ege Özkayımoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada yeşil-beyazlılara veda etti. 28 maçta 10 gollük bir katkı sağlayan ve bu alanda takımın en golcü oyuncusu olma unvanını elde eden 19 yaşındaki başarılı futbolcu, “7 ay boyunca parçası olmaktan mutluluk duyduğum 1922 Konyaspor ailesine bugün veda ediyorum. Gelişmemde ve önümdeki uzun kariyer yolculuğumda çok önemli adımların temelini atmamda bana yardımcı olan tüm hocalarıma, takım arkadaşlarıma, personellerimize ve taraftarlarımıza bu güzel sezon için teşekkür ediyorum. Çok güzel tecrübeler edindim. Aynı zamanda çok güzel insanlar kazandım ve hepsini çok sevdim. Sizleri unutmayacağım” ifadelerini kullandı. Ege Özkayımoğlu, bu sezon ortaya koyduğu performansla Yavru Kartalların ligde kalmasına önemli bir katkı sağlarken, spor kamuoyunda da adından sıkça söz ettirmeyi başardı. (Spor Servisi)

Kaynak: