Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Karatay Kent Konseyi “Yaz Okulu” sona erdi

Karatay Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, gençlerin yaz aylarını çok daha verimli, üretken ve keyifli geçirmeleri amacıyla “Yaz Okulu” projesi düzenlemişti. Söz konusu projeyle Karataylı gençler; yüzmeden paintball’a, kişisel gelişim gibi derslerinden gençlerin kendilerini ve yeteneklerini daha iyi tanıyacak daha birçok sportif ve sosyal etkinliğe 5 hafta boyunca katıldı.

Karatay Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından hayata geçirilen “Yaz Okulu” sona erdi. 26 Temmuz’da başlayıp 20 Ağustos’ta tamamlanan söz konusu projenin eğitim ile etkinlikleri, Karatay Belediyesi 23 Nisan İmam Hatip Ortaokulu ile ilçedeki birçok tesiste gerçekleştirildi. 
KARATAYLI GENÇLER YAZ TATİLLERİNİ DOLU DOLU GEÇİRDİ
Projeye katılan 14-18 yaş aralığındaki 50 Karataylı genç; 5 hafta boyunca halı saha, yüzme ve paintball gibi sportif faaliyetlerin yanı sıra Kur’an-ı Kerim, Siyer-i Nebi, İlm-i Hâl ve Sahabe Hayatı gibi derslerle yaz tatillerini çok daha verimli geçirmiş oldu. 

Karatay Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin organize ettiği projenin kapanış programı ise Karatay Kent Konseyi binasında gerçekleştirildi. Projenin değerlendirildiği ve projeye katılan gençlerin katkı sunduğu kapanış programında Yaz Okulu Projesi’ne katılan gençlere de başarı ve katılım sertifikaları verildi.
HER ZAMAN GENÇLERİMİZLE BİR ARADA OLACAĞIZ
Programda konuşan Karatay Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Abdurrahim Arslan, “Karatay Belediyemizin özellikle gençliğe dair birçok fiziki anlamda yatırımı var. Belediyemiz, okullarımızın çeşitli ihtiyaçlarının giderilmesinden halı sahalara, yaz okulu projelerinden kütüphane ve bilimsel daha birçok projeye kadar önemli çalışmalar yapıyor.

Biz de Kent Konseyi olarak Karataylı gençlerimizle çok daha yakın olmak adına gençlik meclisimizin organizesiyle yürütmüş olduğu ‘Yaz Okulu’ projemizi hayata geçirdik ve projemizin kapanışını yapıyoruz ancak elbette bizler bu işi noktalamayacağız. Bundan sonra da Kent Konseyi binamızda belediyemizle birlikte bu tür etkinliklerimizi aralıksız devam ettireceğiz. Bu etkinlikleri daha iyi şartlarda yapabileceğimiz gençlik merkezimiz de belediyemiz tarafından yapılıyor. 1 yıl gibi kısa sürede de ilçemize kazandırılacak inşallah. Orada bu etkinliklerimizi daha kapsamlı yapma fırsatımız olacak” dedi. 

Karatay Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Ahmet Babuççu da, Kent Konseyi olarak gençlerin kendilerini her anlamda geliştirecek ve yetiştirecek projeler üretmeye devam edeceklerine vurgu yaparak şunları kaydetti: “Allaha hamd olsun 50 kadar öğrencimizle birlikte güzel bir yaz geçirdik. Tabii ki bu bir bitiş değil başlangıç. Karatay Gençlik Meclisi olarak fethedilecek daha çok gönül olduğunu düşünüyoruz ve bu manada bizler gençlerin bekçileriyiz. Onları burada bekliyor olacağız. Ben projeye desteklerinden dolayı Karatay Belediye Başkanımız Sayın Hasan Kılca’ya da teşekkür ediyorum.” 
“YAZ OKULU”NA KATILAN GENÇLERE BURSA, ÇANAKKALE VE İSTANBUL GEZİSİ
Öte yandan Karatay Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen “Yaz Okulu” projesine katılan gençler; Bursa, İstanbul ve Çanakkale gezisi de yapacak. Gençler, söz konusu şehirlerin tarihi, turistik ve doğal güzelliklerini görme fırsatı bulacak. 
BAŞKAN HASAN KILCA, GEZİYE KATILAN GENÇLERİ UĞURLADI 
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da geziye katılacak gençleri gezi programının başlayacağı Bursa’ya uğurladı. 

GENÇLERİMİZİN KENDİLERİNİ YETİŞTİRMESİ İÇİN DESTEK VERİYORUZ
Anlamlı proje dolayısıyla Karatay Kent Konseyi Gençlik Meclisi’ne teşekkür eden Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Kent Konseyimiz, Kadın ve Gençlik Meclisimiz ile birlikte çok güzel projelere imza atıyor. Yaz Okulu kapsamında sizler hem öğrendiniz hem de eğlendiniz. Birbirinden güzel etkinliklere şahitlik ettiniz.

Bir de bunu Bursa ve Çanakkale gezisiyle taçlandırıyorsunuz. Bu tür gezilerle tarihi yerleri gezerek, tarihi anlara şahitlik ederek milli ve manevi değerlerimize bağlı olarak yetişeceksiniz. Bu tür projelerimiz inşallah artarak devam edecek. Bizler gençlerimize sahip çıkmaya devam edeceğiz. Ben, yaz aylarında boş durmayıp bu etkinliklere katıldığınız için hepinizi kutluyorum. Seneye de inşallah yine beraber olacağız” dedi. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 3
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 3
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (1)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • GU
    Güzel ülkem
    3 yıl önce

    Böyle haberler duyduğum zaman çok mutlu oluyorum gerçekten ailelerinde öğretmenler ve eğitimcilerinde çocuklara gençlere değer vermeleri gurur verici eğer Türkiye’de yaşasaydım kendimi fakir olsun zengin olsun çocukların mutluluklarına eğitimlerine adardım

    • Cevapla
    • Begen (4)
    • Begenme (3)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English