Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Karatay'da kültür-sanat programları ertelendi

Karatay Belediyesi, koronavirüs önlemleri dolayısıyla ilçedeki bütün Emekli Konakları, Spor Okulları, Alzheimer Gündüz Yaşam Merkezi ve Celaleddin Karatay Gençlik Merkezi’ndeki faaliyetlerini geçici süreyle erteledi. Yine Karatay Belediyesi tarafından organize edilen konferans, seminer, kültür-sanat gibi tüm programlara da koronavirüs tehdidine karşı 3 hafta süreyle tedbir amaçlı olarak ara verildi.

Karatay’da kültür-sanat programları ertelendi
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, salgın hastalıkların önlenmesi ve vatandaşların sağlığının korunması amacıyla böyle bir karar aldıklarına vurgu yaparak, “Vatandaşlarımızın sağlığı her şeyden önemli. İnşallah bu olumsuzluğu da en az etkiyle devletimiz ve milletimizin gayretleriyle hep birlikte aşacağız” dedi. 

Salgın hastalıkların önüne geçmek amacıyla çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ettiklerini söyleyen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; "Bilindiği gibi neredeyse tüm dünya genelinde koronavirüs nedeniyle önemli bir mücadelenin yanında yeni birçok tedbirin alınması söz konusu. Karatay Belediyesi olarak bizler de okullarımızda, kamusal alanlarda, sosyal alanlarda ve vatandaşlarımızın sık kullandığı ortak mekanların dezenfekte edilmesi konusunda gayretli bir çalışma içerisindeyiz." dedi. 

KÜLTÜR-SANAT PROGRAMLARI ERTELENDİ
Koronavirüs salgınına karşı bir takım önlemler aldıklarını belirten Başkan Hasan Kılca bu kapsamda geçici süreyle kültür-sanat etkinliklerinin durdurulduğunu ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı sosyal mekanların geçici olarak kapatıldığını açıkladı. Başkan Kılca konuyla ilgili şunları söyledi: "Koronavirüs ve diğer salgın hastalıklarının yayılmasının önüne geçilmesi, vatandaşlarımızın sağlığının korunmasına katkı sağlaması adına Karatay Belediyesi olarak hizmet verdiğimiz ve yoğunlukla kullanılan tüm Emekli Konaklarımız, Alzheimer Gündüz Yaşam Merkezimiz, Spor Okullarımız, Celalettin Karatay Gençlik Merkezimizdeki hizmet ve faaliyetlerimize geçici süreyle ara veriyoruz. Yine belediyemiz tarafından organize edilen konferans, seminer, kültür-sanat gibi tüm programlara da koronavirüs tehdidine karşı 3 hafta süreyle tedbir amaçlı olarak ara verme kararı aldık. Hepimizin hem bu virüse hem de diğer salgın hastalıklara neden olabilen virüslere karşı ciddi önlemler alması gerekiyor. Bizim için hemşehrilerimizin sağlığı her şeyden önemli Karatay Belediyesi olarak üzerimize düşen ne varsa hemşehrilerimizin sağlığı için yapmaya devam edeceğiz. Bizler ilçemizin ve Konyamızın hijyeni için her türlü tedbiri alıyoruz, hemşehrilerimiz de kişisel hijyen konusunda önlemleri alırsa bu süreci en sağlıklı şekilde atlatacağımızı düşünüyorum." 

Tedbir alınan mekanlar ve geçici süreyle ertelenen programlar şöyle: 
Alzheimer Gündüz Yaşam Merkezi,
Karatay Belediyesi Spor Okulları,
Celalettin Karatay Gençlik Merkezi,
Emekli Konakları,
Mutlu Aile Okulu Seminerleri,
Karatay'ın Seyir Defteri Gezi Programları,
Çanakkale Tiyatro ve Konser Programları,
Karatay Kent Konseyi Eğitim Programları,
Millet Kütüphanesi Gezi Programı. 


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 2
  • 0
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English