Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Karatay’da gençlik buluşmaları sürüyor

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve AK Parti Karatay Gençlik Kolları Başkanı Erkam Alemdar, “Gençlik Buluşmaları” programı kapsamında gençlerle bir araya gelerek; onların sorularını cevapladı ve geleceğe dair fikirlerini aldı.

AK Parti Karatay İlçe Gençlik Kolları tarafından organize edilen “Gençlik Buluşmaları” Olimpiyat Parkı ve Aşkar Höyüğü Parkı’nda gerçekleştirildi. İlçedeki gençlerin sorun ve taleplerinin dinlendiği program yoğun katılım ile yapıldı.
BAŞKANIMIZIN VE VEKİLLERİMİZİN DESTEĞİ ÇALIŞMALARIMIZA GÜÇ KATIYOR
Karatay’da gençlik buluşmalarının artık geleneksel hale geldiğini vurgulayan AK Parti Karatay Gençlik Kolları Başkanı Erkam Alemdar gençlik teşkilatlarının önemine değindi. 
Karatay için yürüttükleri her projede heyecan ve azimle çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Alemdar; “Gençlik Teşkilatlarımıza ve genç arkadaşlarımıza baktığımız zaman çok güzel bir yapı, uyum ve ahenk görüyoruz. Bu uyum ise kararlılıkla sürdürülen çalışmalar ile birleşince başarı ortaya çıkıyor. İlçemizde Başkanımız ve vekillerimizin desteği hep bizlerle beraber. Onların bize olan desteği çalışmalarımıza güç katıyor” dedi.

GENÇLİK BULUŞMALARIYLA GENÇLERİMİZİ DAHA YAKINDAN ANLIYORUZ
AK Parti siyasetinde her bir gencin talep ve önerisinin öncelikli olduğuna vurgu yapan AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç; Gençlik Buluşmaları programlarıyla gençlerin ne istediğini daha yakından anlama fırsatı yakaladıklarını söyledi. 
Gençlere değer veren bir ülkenin kaybetmesinin mümkün olmadığının altını çizen Mehmet Genç şöyle konuştu: “Gençlerimizin öneminin farkındayız ve her zaman yanlarındayız. Böyle sıcak ve samimi programlarla gençlerimizle bir araya gelip onların mutluluklarına ortak olmaya devam edeceğiz. Bu düzenlediğimiz programlar ile gençlerimizin geleceklerini imar etmesine vesile olmak ve daha güzel günlere omuz omuza yürümek istiyoruz.” 
GENÇ KARDEŞLERİMİZİ MERKEZE ALAN ÇALIŞMALARI BİR BİR HAYATA GEÇİRİYORUZ
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, göreve geldikleri günden bu yana gençliğe, eğitime ve gelecek nesillerin iyi yetişmelerine büyük önem verdiklerini belirterek; gençleri bilime, sanata, kültürel ve sportif faaliyetlere yönlendirecek fırsatlar oluşturmak için gayret ettiklerini dile getirdi. 
Gençlere güvenlerinin her zaman tam olduğunu kaydeden Hasan Kılca Karatay’ın gençleri ile bir başka olduğunu dile getirerek; belediye olarak gençlere yönelik yatırımlarından da bahsetti. 
Kılca; “Bizler sosyal belediyecilik ilkemiz gereği genç kardeşlerimizi merkezine alan çalışmaları ve projeleri birer birer sizlere sunduk, sunmayı da sürdürüyoruz. Gençlerle bir araya geldiğimiz böylesine güzide programları çok önemsiyor ve farklı platformlarda bir araya gelmekten çok keyif alıyoruz. Bu buluşmamızda belediyemiz tarafından ilçemize kazandırılan Olimpiyat ve Aşkar Höyüğü Parklarımızda sizlerle buluştuk. Bu ve bunun gibi daha nice parkımızda sizler için spor alanları ve ekstra aktivite alanları mevcut. Yatırım ve projelerimizle gençlerimize destek olmayı sürdüreceğiz. Çünkü bizler Karatay’ımızı tüm dinamiklerle birlikte yöneteceğimizi ve anlayacağımızı göreve geldiğimiz ilk andan itibaren ifade etmiştik bu kapsamda ilçemizde gençlerimizle var olmak için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu. 

GENÇLERİMİZİN FİKİRLERİ BİZLER İÇİN ÇOK DEĞERLİ
Karataylı gençlerle buluşmaktan duyduğu memnuniyeti aktaran AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez ise; gençlerin fikirlerinin kendileri için çok değerli olduğunu söyledi. 
Etyemez şunları söyledi: “Bu buluşmayı organize eden Karatay Gençlik Kollarımızı ve desteklerinden dolayı Karatay Belediye Başkanımızı tebrik ediyorum. Çok güzel bir uygulama olmuş. Şehri yöneten şehirle hem hal olan bir belediye başkanının; gençlere zaman ayırıp onlarla buluşması gerçekten takdire şayan bir durumdur. AK Parti olarak gençlere değer veren, her türlü imkâna kavuşmaları için olanaklar tanıyan, siyaset başta olmak üzere gençlere tereddütsüz görev, yetki veren bir partiyiz. Bizler ülkemize, değerlerimize, geleceğimize sahip çıkacağız. Siz gençlerin fikirleri, önerileri ve projeleri de bizlere ışık tutuyor. Gençlere bir tavsiye vermek gerekirse, bilgi haznemizi, kendimizi geliştirmemiz lazım. Ben en güzel yatırımın insanın kendine yaptığı yatırım olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden bol bol kitap okuyalım. Sizlerin enerjisi ile şehrimizi, ülkemizi ve bölgemizi çok daha iyi noktalara taşıyacağımıza şüphem yok.”
Konuşmaların ardından söz alan gençler ise “Gençlik Buluşmaları” ile Karataylı gençlerin kaynaştığını, fikirlerini paylaşma ve sosyal bir çevre edinme fırsatı yakaladıklarını belirterek, protokol üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür etti. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 10
  • 6
  • 0
  • 4
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (1)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • Z
    Z
    3 yıl önce

    Dört çocuk bulmuş ülke istilaya ugruyor sizin elinizle yakında Kurtuluş Savaşı başlatacağız görünen o

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English