Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Karatay Belediyespor’lu gençler, turnuvalardan dereceyle döndü

Karatay Belediyespor Kulübü sporcuları Fatmanur Aydın ile Muhammet Furkan Karagöz, Şırnak’ta 1-7 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen ve 60 ilden 1500 sporcunun katıldığı “Türkiye Ferdi Büyükler ve Gençler Kick Boks Turnuvası”ndan dereceyle ayrıldı. Turnuvayı ikinci olarak tamamlayan Fatmanur Aydın ise “7. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupası”nda milli formayı giymenin ve ülkemizi temsil etmenin heyecanını yaşayacak.

Karatay Belediyespor’lu gençler, turnuvalardan dereceyle döndü
Karatay Belediyespor sporcusu Fatmanur Aydın ile Muhammet Furkan Karagöz, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteğiyle 1-7 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen “Türkiye Ferdi Büyükler ve Gençler Kick Boks Turnuvası”na katıldı. 

FATMANUR AYDIN AVRUPA ŞAMPİYONASINDA ÜLKEMİZİ TEMSİL EDECEK
 Şırnak’ta düzenlenen ve 60 ilden gelen 1500 sporcunun katıldığı turnuvada Karatay Belediyespor Kulübü’nden Genç Bayan Low Kick +70 kiloda Fatmanur Aydın Türkiye ikincisi, Genç Erkekler Low Kick + 57 kiloda ise Muhammet Furkan Karagöz Türkiye üçüncüsü oldu. 
Öte yandan turnuvadan ikincilikle dönen sporculardan Fatmanur Aydın,  5-6-7-8 Mayıs 2022’de Antalya’da düzenlenecek “7. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupası”nda milli formayla ülkemizi ve Karatay’ı temsil edecek.     

GÖĞSÜMÜZÜ KABARTAN SPORCULARIMIZ İÇİN NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ 
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, turnuvadan önemli başarılar elde eden Karatay Belediye Spor Kulübü sporcularını, kulüp yöneticilerini ve antrenörlerini tebrik etti.
Başkan Hasan Kılca, “Karatay Belediyespor Kulübümüz, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İlçemizde sporun birçok branşına yönelik yeteneği olan gelişime açık yavrularımızı tespit ederek yetiştiriyorlar. Söz konusu sporcularımız; şehrimizde, ülkemizde veya uluslararası arenada düzenlenen turnuva ile organizasyonlarda sıkça boy gösteriyorlar. Önemli başarılara imza atıyorlar. Bu vesileyle bizlere, ailelerine kulübümüze gurur yaşatan bütün sporcularımızı kutluyorum. Bizler, Karatay Belediyesi olarak daima onların yanındayız. Gençlerimizin iyi bir şekilde yetişmesi, Konyamızın, Karatayımızın, ülkemizin göğsünü kabartan sporcularımız için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupası’nda ülkemizi temsil edecek Fatmanur Aydın kardeşime ve antrenörlerimize üstün başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 1
  • 1
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English