Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Karatay Belediyesi Hobi Bahçeleri’nde ekim telaşı

Şehir hayatının stresinden bir nebze uzaklaşarak toprakla uğraşmak ve doğayla iç içe vakit geçirmek isteyen vatandaşların hizmetine sunulan Karatay Belediyesi Hobi Bahçeleri, bugünlerde her zamankinden çok daha yoğun. Hobi bahçeleri için kullanım hakkını elde eden vatandaşlar, yeni normalleşme sürecine girilmesiyle birlikte ve tatlı bir telaş içinde bahçelerinde hem toprağı belleyip yabani otları temizliyor hem de parsellerinde ekim yaparak ailece keyifli vakitler geçiriyor.

Karatay Belediyesi Hobi Bahçeleri’nde ekim telaşı
Vatandaşların doğayla iç içe bir ortamda, kendi ürettikleri ürünleri sağlıklı bir ortamda yetiştirirken boş zamanlarını da en güzel şekilde değerlendirebilmeleri amacıyla Karatay Belediyesi tarafından hizmete sunulan Hobi Bahçeleri, bugünlerde oldukça yoğun. 

KARATAY HOBİ BAHÇELERİNDE FİDELER TOPRAKLA BULUŞUYOR
Büyük ilginin olduğu başvurular sonucunda çekilen kurayla Hobi Bahçelerinin kullanım hakkını elde eden vatandaşlar, hafta sonunda hobi bahçelerine giderek parsellerini ekime hazırladı. 
Keser ve kürek yardımıyla yabani otları temizleyen, toprağı belleyip havalandıran vatandaşlar, ailece şehrin stresinden uzaklaşıp toprakla uğraşmanın keyfini ve huzurunu yaşıyor.

BAŞKAN KILCA SARACOĞLU HOBİ BAHÇESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU 
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da Saracoğlu Hobi Bahçesi’ni ziyaret ederek parsellerinde ekim ve dikim işlemlerini yapan ailelerle bir araya geldi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin hobi bahçesini büyütme çalışmalarını inceleyen Başkan Hasan Kılca, parsellerinde zaman geçiren vatandaşların talep ve önerilerini de dinledi.

Hasan Kılca, Koronavirüs salgını tedbirleri dolayısıyla uzun bir süredir kullanıma kapalı olan hobi bahçelerinde yeniden bir canlılık ve hareketlilik başladığını söyledi. Kılca, “Saraçoğlu ve Karaaslan Hobi Bahçelerimizde bugünlerde tatlı bir telaş var. Pek çok yer gibi hobi bahçelerimiz de salgın dolayısıyla uzun bir süredir hizmet veremiyordu.  Salgındaki vaka sayısının düşmesi ve yeni normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte vatandaşlarımız bahçelerine giderek bir yandan parsellerini ekime hazırlıyor bir yandan da sebze meyve fidelerini dikiyorlar. Zor süreçten geçtiğimiz şu günlerde hemşerilerimiz, doğayla baş başa toprakla ve tarımla uğraşarak hoşça vakit geçiriyorlar. Tabi salgın tam olarak geçmiş değil. Dolayısıyla hemşehrilerimden ricam, sosyal mesafeye uymaları ve süreç sona erene kadar gerekli tedbirlerini almaya devam etmeleridir“ dedi.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 5
  • 0
  • 0
  • 3
  • 2
  • 0
  • 0
  • 2
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English