Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Karatay Belediyesi hizmet masasına 37 bin 700 başvuru

Vatandaş memnuniyetini kendisine ilke edinen Karatay Belediyesi; Hizmet Masası, CİMER, Whatsapp başvurularının yanı sıra sosyal medya ağlarını 2020’de daha da geliştirerek vatandaşlara en iyi hizmeti vermeyi sürdürdü. Vatandaştan gelen başvuru ve talepleri titizlikle çalışarak çözüme kavuşturan Karatay Belediyesi, 7/24 belediyecilik hizmeti sunarak Türkiye’deki belediyelere model oluyor.

Karatay Belediyesi hizmet masasına 37 bin 700 başvuru
Fiziki ve altyapı belediyecilik uygulamalarıyla örnek çalışmalara imza atmaya devam eden Karatay Belediyesi, sosyal belediyecilikte de vatandaşa daha etkin, çözüm odaklı, etkileşimli ve kaliteli uygulamalarla vatandaşa hizmet ediyor. 

Bu kapsamda vatandaşla iletişimi arttırarak belediye hizmetlerine ayna olan Karatay Belediyesi, sosyal mecra ve teknolojik alanda etkin iletişimi sağlayıp, kurumsal imajın gücüne model oluşturuyor.

Karataylıların her türlü talebine karşılık verebilecek şekilde hizmet veren Karatay Belediyesi, özellikle de vatandaşların kaliteli hizmet alarak memnuniyetini ve mutluluğunu en ön planda tutuyor. 

Halkla ilişkiler ve ulaşılabilirlik faaliyetleriyle Türkiye’de örnek çalışmalar yürüten Karatay Belediyesi, hizmet masası aracılığıyla belediye ve vatandaş arasında güçlü iletişim ağını sağlıyor. 
2020 yılı içerisinde vatandaşların hızlı ve kaliteli hizmet alması amacıyla çalışmalarını yürüten Hizmet Masası’na 37 bin 700 başvuru yapıldı.  

Dilekçe, elektronik posta, resmi evrak gibi alt birimleriyle hizmet veren hizmet masası 2020 yılında 37.700 bin kişiye hizmet verdi. Hizmet Masası aracılığıyla vatandaşların belediyeden hizmet alma konforunu artıran Karatay Belediyesi ulaşılabilirlik faaliyetleri ile 2021 yılında da yeni uygulamaları hayata geçirmeye devam edecek.

BAŞVURULAR EN KISA SÜREDE ÇÖZÜME KAVUŞTURULUYOR
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Hizmet Masası’nın bugüne kadar yüz binlerce vatandaşın istek ve talebini aldığını ve söz konusu taleplerin çözüme kavuşturulması için önemli rol üstlendiğini belirterek Hizmet Masası’nın vatandaşla aralarında güzel bir köprü olduğunu söyledi. 

Başkan Hasan Kılca, “Gönül Belediyeciliği’ anlayışıyla vatandaşlarımızın belediye hizmetleri konusundaki memnuniyetini güçlendirmeyi hedefliyoruz. Belediye olarak kaliteli hizmet üretmenin yanında hemşehrilerimizin ulaşılabilirliğine ayrı bir önem veriyoruz. Gerek elektronik ortamda gerek telefonda gerekse yüz yüze iletişimde zaman zaman farklı uygulamaları hizmete sunuyoruz. Hizmet Masası aracılığıyla da bunu başarmayı ve belediyeyle vatandaş arasında güçlü bağ kurmaya gayret ediyoruz. 2020 yılında 37 bin 700 Karataylı hemşehrimiz, Hizmet Masası’na başvurdu. Personelimiz, bu başvuruları konularına göre ilgili birimlerimize ileterek söz konusu başvurunun en kısa zamanda cevaplanması veya çözümlenmesi için gayret gösteriyorlar” dedi. 

BELEDİYE İLE KARATAYLILAR ARASINDA İLETİŞİM KÖPRÜSÜ KURULDU
Hasan Kılca, belediyecilikte vatandaşlarla ilişkileri en üst seviyede tutmak ve ulaşılabilirliği artırmak için Hizmet Masası’nın dışında CİMER başvuruları, Whatsapp Talep Hattı ve sosyal medya hesaplarıyla da hemşehrileriyle güçlü bir iletişim halinde olduklarını aktardı.
Hasan Kılca şunları söyledi: “Whatsapp Talep Hattımız ve sosyal medya hesaplarımıza yılda ortalama 29 binden fazla istek, şikâyet ve öneri mesajı geliyor. Yine Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi yani CİMER üzerinden de belediyemizi veya ilçemizi ilgilendiren şikâyet, öneri ve isteklerin çözüme kavuşması için de büyük gayret gösteriyoruz. 2020 yılında internet, telefon ve mektup yoluyla veya şahsen CİMER’den bizlere ulaşan toplam 1210 başvuru da ilgili değerlendirilerek birimlerimizce cevaplandı ve çözüm bulunması sağlandı. Dolayısıyla hemşehrilerimizle belediyemiz arasında çok güzel bir iletişim köprüsü kurmuş durumdayız. Her an Karataylı hemşehrilerimizle iletişim halindeyiz ve temel amacımız; 2021 yılında da güler yüzlü, hızlı ve kaliteli belediyecilik anlayışıyla Karatay’ın yaşam kalitesini ve vatandaşlarımızın mutluluklarını arttırmaktır.” 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (1)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • VR
    Vatandaş Rıza
    3 yıl önce

    Evet şikayet çözümü kısa sürede yapıyorlar gözüküyor.Sonra aynı tas aynı hamam devam ediyor .Yol Kaldırım işgallerini Şikayet edidikten sonra kaldırdık diye mesaj atıyorlar 5 dk sonra herşey aynı .Kalıcı çözüm üretilmiyor maalesef .

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English