Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Karadeniz sokaklarında normalleşme süreciyle başlayan hareketlilik sürüyor

Anadolu Ajansı haberine göre;

SAMSUN (AA) - Samsun'un sokak ile caddelerinde, seyahat kısıtlamasının kalkması ve bazı işletmelerin açılmasıyla hareketlilik devam ediyor.


Normalleşme süreciyle şehir merkezinde kafe, restoran ve birçok iş yeri yeniden açılırken, buralarda sosyal mesafeye ve maske kullanımına dikkat edildiği görülüyor, bazı işletmeler de müşterilerine ateş ölçümü yapıyor.


Sokağa çıkanların da maske takarak önlem aldığı kentte, Atatürk ile 100. Yıl bulvarları ve Cumhuriyet Meydanı'nda insan ve araç yoğunluğu sürüyor.


Sahil kesiminde ise kısıtlamanın kalkmasının ardından vatandaşlar uzun bir aranın ardından yürüyüş yapmanın, açık alanlarda vakit geçirmenin tadını çıkarıyor.


- Tokat


Tokat'ta yeni normalleşme kararı sonrası cadde ve sokaklarda insan yoğunluğu yaşanıyor.


Kentin en işlek yeri olan Gaziosmanpaşa Bulvarı ile Cumhuriyet Meydanı'nda hareketlilik sürüyor.


Zabıta ve polis ekipleri vatandaşları sosyal mesafe konusunda uyarıyor.


- Kastamonu


Kastamonu'da da uzun süredir sessizliğin hakim olduğu Cumhuriyet ve Nasrullah caddelerinde insan yoğunluğu görülüyor.


Emniyet ve zabıta ekipleri, sosyal mesafe ve maske konusunda vatandaşları uyarmaya devam ediyor.


- Amasya


Amasya'da çarşı merkezinin yanı sıra, şehrin tarihi ve turistik mekanlarında da yoğunluk yaşanıyor.


Yavuz Selim Meydanı ve Şehzadeler Gezi Yolu'nda yaya ve araç yoğunluğu gözleniyor.


Maskesiz sokağa çıkmanın yasak olduğu şehirde, polis ve zabıta ekipleri vatandaşlara, maske takmaları ve sosyal mesafeye uymaları konusunda uyarılarda bulunuyor.


- Çankırı


Çankırı'da normalleşme adımlarının ardından cadde ve sokaklarda yoğunluk sürüyor.


Kentin işlek noktalarından Atatürk Bulvarı, Belediye Meydanı ile alışveriş merkezi civarından yaya ve araç yoğunluğu bulunuyor.


Polis ekiplerince il genelinde vatandaşlara sosyal mesafeye dikkat etmeleri ve maske kullanmaları yönünde uyarılar yapılıyor.


- Çorum


Çorum'da normalleşme süreci kapsamında cadde, park ve meydanlardaki yoğunluk göze çarpıyor.


Kentteki bazı kafe, restoran gibi iş yerleri ile alışveriş merkezinde yoğunluk olduğu, vatandaşların ve çalışanların maske takarak, sosyal mesafe kuralına uydukları gözlendi.



Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English