Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Kahramanmaraş'taki "Milli İrade Meydanı" genişletiliyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal: "İnşallah Erzurumluoğlu Camisi merkezde kalacak şekilde, üniversite binası ve okulun alanını da buraya katıp, olabildiğince genişleterek, Kahramanmaraş'ın merkezinde büyük bir meydan oluşturulacak"

Anadolu Ajansı haberine göre;
KAHRAMANMARAŞ (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Kahramanmaraş'taki Milli İrade Meydanı'nın olabildiğince genişletilerek, kent merkezinde büyük bir meydanın oluşturulacağını söyledi.

Ünal, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ü ziyaret ederek, bir süre sohbet etti.

Daha sonra genişletme çalışmaları süren Milli İrade Meydanı ile burada inşaatı devam eden Erzurumluoğlu Camisi'nde incelemelerde bulunan Ünal, yetkililerden bilgi aldı.

Ünal, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, camiyi yaptıran hayırsever aileye teşekkür etti.

Kente bir meydan kazandırma hayallerinin olduğunu anımsatan Ünal, şunları kaydetti:

"Kahramanmaraş merkezde bir meydanımız olsun istedik. Dolayısıyla buradaki Emniyet Müdürlüğünün taşınmasına karar verdik. Sağ olsunlar İçişleri Bakanlığı da bu konuda oldukça anlayışlı davrandı. O dönemde, hatırlarsanız, İstanbul Büyükşehir Belediyesi de Emniyet Müdürlüğü binasını yapmayı taahhüt etti. Şu anda Emniyet Müdürlüğü binamız da büyük oranda tamamlanmış durumda. Şimdi inşallah bu cami merkezde kalacak şekilde, üniversite binası ve buradaki okulun alanını da katıp, olabildiğince genişleterek, Kahramanmaraş'ın merkezinde büyük bir meydan oluşturulacak."

İnsanların gelip meydanda gölgelenebileceği bir alana da ihtiyaç olduğunu kaydeden Ünal, bu gölgelerin bir kısmının ağaçlarla, bir kısmının da büyük şemsiyelerle oluşturulacağını anlattı.

- İlçe belediye başkanlarına ziyaretler

Ünal, açıklamasının ardından Pazarcık ilçesine geçerek Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan'ı ziyaret etti. Yeni seçilen Yılmazcan'a "hayırlı olsun" dileklerini ileten ve çalışmalarında başarılar dileyen Ünal, muhtarların taleplerini de dinledi.

Mahir Ünal, daha sonra AK Parti Çağlayancerit İlçe Başkanı Mehmet Berk ve Belediye Başkanı Hanifi Sarıaltun'u ziyaret etti.

Türkoğlu Belediyesine de ziyarette bulunan Ünal, Belediye Başkanı Osman Okumuş'u yeniden seçilmesi dolayısıyla kutladı. Burada muhtarlarla görüşen Ünal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını iletti, ardından vatandaşların sorunlarını dinledi.

Daha sonra Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan'ı ziyaret ederek, "hayırlı olsun" dileğini ileten Ünal, esnafla da bir araya geldi.

Ünal'a ilçe ziyaretleri sırasında Büyükşehir Belediye Başkanı Güngör, AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Ayşe Cesur, AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Ali Çam, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara ile diğer ilgililer eşlik etti.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English