Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Kablonet Nedir? Kablonet Kullanmanın Avantajları Nelerdir?

Kablonet Nedir? Kablonet Kullanmanın Avantajları Nelerdir?

Türksat tamamen kendisine ait fiber optik altyapısı üzerinden internet sağlayan Kablonet, telefon hattına ihtiyaç duyulmadan daha hızlı ve kaliteli internet kullanma olanağı sunar.  Kablonet Türkiye’nin en hızlı internet sağlayıcısı olarak bağlantı hızı konusunda büyük fark yaratıyor. Kullanıcıların internet kullanım deneyimlerine bakıldığında kesintisiz ve hızlı internet sağlandığı görülüyor. Bir internet sağlayıcısı olarak Kablonet’in en önemli farkı klasik telefon hattı altyapısına bağlı olmamasıdır. Fiber optik altyapı sayesinde dağıtılan internet çevresel koşulardan etkilenmez. Kablo TV altyapısı internet sağlamada hız farkını yaşatır. Kablonet internet kampanyaları yüksek hızda kaliteli internet kullanımını herkes için ulaşılabilir hale getiriyor. Günümüzde internet teknolojilerinin en yüksek noktası olan fiber internet teknolojisine Kablonet olanaklarıyla sahip olmak mümkün.  Fiber internet altyapısının bulunduğunuz bölgede olup olmadığını kablonet web sitesinden sorgulama yaparak öğrenebilirsiniz. Ayrıca alt yapı yoksa fiber altyapı talebinde de bulunabilirsiniz. Kablonet bir internet sağlayıcısından çok daha fazlası olarak internet teknolojilerinin gelişmesinde önemli farklar yaratıyor. Daha hızlı, daha kaliteli ve daha uygun fiyatlı internet kullanmak isteyenlerin tercihi oluyor.
Kablonet Kullanmanın Ne Gibi Avantajları Var?
Her şeyden önce Kablonet ’ten internet paketi alırken neye ne kadar verdiğinizi görebilirsiniz. Kullandığın kadar öde tarifleriyle internete harcadığınız bütçeyi düşürebilirsiniz. İndirme hızı ve yükleme hızını bilerek tarife seçebilirsiniz. Bilinçli internet kullanımı sayesinde az ödeyip çok memnun kalırsınız. Kablonet kullanırsam ne gibi avantajlardan yararlanabilirim diyorsanız işte size Kablonet’in sağladığı avantajlar;

 
  • Telefon hattı kullanmadan internet bağlantısına sahip olma
  • Hem internet hem de TV hizmetlerinden uygun fiyata yararlanma
  • Hava koşulları ve çevresel koşullardan etkilenmeyen kesintisiz internet
  • Yüksek hızda yavaşlama sorunu olmadan internet kullanma
  • Bütçeye ve ihtiyaca göre tarife seçenekleri
  • Son teknoloji yeni nesil fiber internet kullanma imkânı
  • Ekonomik ve hızlı internet kullanırken müşteri hizmetlerinden tam destek
  • Kampanyaya göre hız limiti değiştirme olanakları
Mevcut müşteriler ve yeni müşteriler için Kablo Net’e her zaman çok avantajlı kampanyalar bulunuyor.  Sınırsız limitsiz fiber internet kampanyaları herkesin erişebileceği fiyatlarla sunuluyor. HD kalitede televizyon keyfini Teledünya platformu ile yaşamak mümkün oluyor. Yüzlerce farklı kanal seçeneği evinize sinema konforunu getiriyor. Teledünya hiçbir yerde olmayan kanal ve program seçeneklerine sahip olmanızı sağlıyor. İnternet ve televizyon aynı pakette oldukça ekonomik fiyatlarla alınabiliyor. Tercihe göre sinema ya da spor kanallarının fazla olduğu paketleri değerlendirilebilir. İnternet paketine ek hizmetler son teknoloji standartları yaşatıyor.


Kablonetin Yüzleri Güldüren İnternet Tariflerini Keşfedin
İhtiyaçlarınızı ve bütçenizi belirleyerek çok ekonomik internet paketi alabilirsiniz. Kullandığın kadar öde tariflerinde indirme ve yükleme hızına göre paket tercih edebiliyorsunuz. Kotalı tarifelerde 10 GB İLE 500 GB’a kadar farklı seçenekleri değerlendirebiliyorsunuz. Duran kotalı tarife tercih ederek fiyat aşımı riskinden kurtulabilirsiniz. Akıllı sınırsız tarifelerden seçerek kullanım miktarını düşünmeden istediğiniz gibi internet kullanabilirsiniz. Sınırsız tariflerde kullanım miktarına bağlı olarak hız düşürülmez. Simetrik tarifelerde yükleme ve indirme hızı birbirine eşit olur. Güncel kampanyalar en ekonomik fiyatla tam istediğiniz internet paketini alma olanağı sunar. 3 ay bizden kampanyası, dört dörtlük kampanya gibi kampanyalar dönemlik kampanyalardır ve çok büyük avantajlar sağlar. Ayrıca tarifenize ek antivirüs, uyku yok, nitro gibi ek hizmetlerden de yararlanabilirsiniz. Nitro hizmeti ile internet hızınızı anında 100 Mbps’ ye çıkarabilirsiniz. Statik ip hizmeti alarak genel ağdan ayrılarak kendi özel ip adresinize sahip olabilirsiniz. Ayrıcalıklı internet deneyimi için Kablonet’in internet deneyimini özelleştirebileceğiniz servis hizmetlerini kullanabilirsiniz. Kablonet web sitesinden internet hızı testi, altyapı sorgulama gibi hizmetleri ücretsiz olarak alabilirsiniz.


Kablonet Tarife Seçme Sihirbazı İle Tam İhtiyacınız Olan İnternet Paketini Bulun
İnternet kullanım alışkanlıklarınız sizin hangi internet olanaklarına, ne kadar hıza ve ne nasıl bir performansa ihtiyacınız olduğunu belirler. Size uygun kampanyayı bulmanıza yardımcı olacak tarife seçme sihirbazı kablonetin sunduğu harika olanaklardan biridir. İnternet kullanım alışkanlıklarınızı uzman müşteri temsilcisiyle paylaşarak en uygun fiyatlı paketi kolaylıkla bulabilirsiniz. Evde internet tariflerinden sizin evinizin internet ihtiyaçlarına en uygun olanı tercih edebilirsiniz. Oyun oynayanlara özel pig değeri olan paketleri seçebilirsiniz. İnterneti daha çok ne için kullanıyorsanız buna göre internet hızı, internet olanakları belirlenebilir. Örneğin online oyunlarda ping değeri öne çıkarken dosya paylaşımının daha çok yapıldığı alanlarda download veya upload hızı öne çıkar.  Bununla birlikte şehit yakınları ve engelli bireyler için Kablonet özel indirimli kampanyalar sunar. Kablonet’in müşterisi olduktan sonra da farklı avantajlardan yararlanabilirsiniz. Mevcut müşteriler için Kablonet her zaman indirimli kampanya ve hızlı müşteri desteği sunar. Hızlı internet kadar internet kullanımının verimli olması da önemlidir. Boşa para harcamamak için kullandığınız kadar internet tarifesini Kablonet’te bulabilirsiniz. Yüksek hızda, kaliteli ve kesintisiz internet deneyimi için size en uygun internet paketini Kablonet uygun fiyat avantajıyla seçebilirsiniz. İnternet kullanım alışkanlarınıza göre ekonomik ve hızlı internet için Kablonet web sitesine bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Uzman müşteri temsilcisi sizi arayarak sizin için uygun tarifleri değerlendirmenize yardımcı olacaktır.
 
 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (1)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • A.
    ahmet .
    4 yıl önce

    3 gün önce

    https://www.superkablonet.com

    adresinden başvuruda bulundum, hala kurulmadı. 7 günü geçerse iptal edeceğim. Annem yuırtdışında olan kardeşimle görüşecek. İyi günler

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English