Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Artvin'de esnafı ziyaret etti

Anadolu Ajansı haberine göre;

ARTVİN (AA) - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Artvin'in Borçka ilçesi ve kent merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.


Akşener, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan ve partililerle ilk olarak Borçka ilçesine gelerek esnafı ziyaret etti.


Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Akşener, ardından kent merkezine geçti. Burada da esnaf ziyaretlerinde bulunan Akşener, ardından İnönü Caddesi'nde vatandaşlara hitap etti.


Akşener, Türkiye'de bütün il ve ilçeleri gezerek esnafı ziyaret ettiğini, dükkanlarda siyaset yapmadan esnafı dinlemeye çalıştığını söyledi.


Siyasetçinin görevinin hizmet olduğunu belirten Akşener, sözlerini şöyle sürdürdü:


"Nasıl esnaf için müşteri velinimetse seçmen de (siyasetçi için) velinimet olmak zorunda. Yapman gereken o. Siz uzunca bir zaman seçmenin velinimet olduğunu unuttunuz. Dükkandan içeri girdiğimde işsiz gençle karşılaşıyorum. İşsiz, umutsuz gençlerin olduğu bir Türkiye, çiftçinin malını üretip satamadığı bir Türkiye, besicinin hayvan yetiştirmekten çıktığı bir Türkiye, üniversite bitiren gençlerinin büyük çoğunluğunun 'Fırsat bulsam Kanada'da, Avusturalya'da, Yeni Zelanda'da garsonluk yapmaya razıyım.' dediği bir Türkiye ama buna karşı 5 maaş alan danışmanlar, 11 maaş alan bürokratlar, 250 bin lira geliri olan belediye başkanları. "


Akşener, patronun seçmen olduğunu kaydederek, "Ama siyasetçiyi çok kolay oy almaya alıştırdınız. Bunu birlikte değiştireceğiz. El ele verip değiştireceğiz. Buralara bütün ağaların gelmesini sağlayarak değiştireceğiz. Siyasetçinin gelip burada size hesap vermesini sağlayarak değiştireceğiz. Patron sizsiniz, millet sizsiniz, asıl ve asil sizsiniz." diye konuştu.


Alım gücünün düştüğünü savunan Akşener, "Her gelen mal ne satılıyorsa satılsın pahalı geliyor. Türkiye yüzde 75'ler ile asgari ücret cenneti olmuş. Bir yerde ister fabrika, ister mağaza, nerede çalışırsa çalışsın, çalışanların maaşı asgari ücret. Sen asgari ücret ile evini geçindirmeye çalışırken 250 bin lira oturduğu yerden maaş alanlara maaş veriliyorsa bu hak değildir. Bu haramdır." ifadelerini kullandı.


Akşener, projeler ve çözümler üzerinden rekabeti artırmaya çalıştığını, bunun sağlanması halinde kazananın esnaf ve vatandaş olacağını sözlerine ekledi.





Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English