Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Akburak, İzmir'de konuştu:

"İzmir'in yapısına ve genetik kodlarına uygun bir partiyiz"

Anadolu Ajansı haberine göre;

İZMİR (AA) - İYİ Parti Sivil Toplum Kuruluşlarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Burak Akburak, İzmir'in yapısına ve genetik kodlarına uygun bir parti olduklarını savunarak, "Dolayısıyla gecekondu yapılmıştı tapulu arazimize, yıkacağız galiba bunu İzmir'de öyle görünüyor. Bu işi çözeceğiz." dedi.


Akburak beraberindeki heyet ile kentteki çeşitli sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettikten sonra İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenledi.


Başkanlıkta konuşan Akburak, İYİ Parti olarak mottolarının "Biz Türkiye'yi STK'lar ile yöneteceğiz" olduğuna dikkati çekti.


Parti olarak özellikle amatör spor kulüplerine önem verdiklerini dile getiren Akburak gençlerin madde bağımlılığından uzaklaşması için sporun çok önemli olduğunu ve bu kulüpleri destekleyeceklerini ifade etti.


Akburak, her şehrin özelinde bir kalkınma modeli düşündüklerini belirterek İzmir'in dünya turizminden aldığı payı artırmak istediklerini ve bunun için çalışmalar yaptıklarını söyledi.


Türkiye'nin her yerinde ilgi gördüklerini dile getiren Akburak, "İzmir de bizim çok ilgi gördüğümüz yerlerden bir tanesi. İzmir eski hüviyetine kavuşmuş. Bizim merkez sağın eski kalesidir İzmir. Yıllarca burada merkez sağ iktidarlar olmuştur. 20 yıllık AK Parti iktidarında yapı değişmişti ancak aynı teveccühü İYİ Parti'ye görüyorum. İYİ Parti herkesin makul ve makbul partisi olmuş. Herkes kendisinde İYİ Parti'yi görebiliyor. Yani Atatürkçüyüm diyen de dindar bir vatandaşımız da milliyetçi arkadaşlarımız da çok rahat kendini bu şekilde ifade edebiliyor. Dolayısıyla İYİ Parti herkesin temsil edildiği bir siyasi parti. İzmir'in yapısına ve genetik kodlarına uygun bir partiyiz. Dolayısıyla gecekondu yapılmıştı tapulu arazimize, yıkacağız galiba bunu İzmir'de öyle görünüyor. Bu işi çözeceğiz." diye konuştu.


Bir gazetecinin "Yakın planda bir seçim görüyor musunuz?" sorusuna ise Akburak, erken seçim olması halinde şaşırmayacaklarını söyledi.



Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English