Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

İstanbul’da boya badana fiyatları ne kadar?

İstanbul’da boya badana fiyatları ne kadar?

 

Her mevsimde uygulanabilen ancak daha çok Nisan - Mayıs aylarında yoğun bir şekilde tercih edilen boya badana hizmeti, Bahar temizliği ile birlikte hemen her eve uygulanan bir hizmettir. Son dönemdeki yoğunluktan dolayı artan boya badana fiyatları, talebin artmasıyla belli bir miktar yükselme gösteriyor.

Sabit bir fiyatın söylenmeyeceği boya badana fiyatları, boyanacak olan alanın büyüklüğüne, genişliğine, oda sayısına, malzeme mi ustalık mı talep edildiğine göre değişim göstermektedir. Ustamgeliyor.com sitesi işte bu noktada devreye giriyor. En uygun ev temizliği fiyatları ve boya badana fiyatları bilgisine en iyi usta ve en profesyonel firmalarla ulaşmanızı sağlıyor.
Evimi ne kadara boyatabilirim?
Boya badana fiyatları sıklıkla aldığımız soruların başında gelen ’’evimi ne kadara boyatabilirim’’ sorusunun net bir yanıtı olması için;

• Ev metrekaresi,
• Evin kaç odası olduğu,
• Evin tavanı ve kapılarının da boyanıp boyanmayacağı,
• Boya malzemelerinin de fiyata dahil olup olmadığını gibi soruların yanıtlarının bilinmesi ve o doğrultuda bir fiyat alınması gerekir.

Son 2-3 yıldır hizmet veren ve kurumsal bir platform olan ustamgeliyor.com sitesi hem İstanbul hem de diğer illerde kişilere oturdukları yerden hizmet alma imkânı sağlıyor. Sizde evinizi ne kadara boyatmak istediğinizi öğrenmek istiyorsanız, bu web sitesine girerek ‘’boya badana’’ sektörüne tıklayabilir, ‘’ücretsiz teklif al’’ yazılı butona basarak sistem tarafından karşınıza sunulan ev boyama talep formunu doldurarak tek seferde 7 ayrı boya badana ustası tarafından fiyat teklifi alabilirsiniz.

Bu sayede kolaylıkla yanıtını alabileceğiniz ‘’evimi ne kadar boyatabilirim?’’ sorusunun cevabını almış ve isterseniz de fiyat teklifi aldığınız boya ustaları tarafından birini tercih ederek bütçenizi zorlamayan fiyata evinizi boyatmış olursunuz.
 

Evimi boyatırken ustayı neye göre seçmeliyim?

Boyatmak istediğiniz alan ister eviniz olsun ister farklı bir mekân, tercih edeceğiniz ustada her zaman özenli ve dikkatli olmaya çalışmalısınız. Tercihinizi yaparken ilk olarak boya ustasının en az 2 yıldır bu sektörde ve ev boyama alanında hizmet veriyor olmasına özen göstermelisiniz Tercihinizin deneyimli boya ustasından yana olması, elde edeceğiniz sonucunda her zaman en iyisi olmasına yardımcı olacaktır.

Boya ustası tercihinde arayacağınız bir diğer özellik ise boya ustasının özellikle ‘’ev boyama’’ kapsamında hizmet veriyor olmasıdır. Örneğin; dış cephe boyama ustası alanında hizmet veren bir boya ustasının bu alanda ne kadar deneyim sahibi olduğu ile ilgilenmeniz ve bu boya ustasına evinizi boyatmanız istediğiniz gibi iyi bir sonuca ulaşmanıza yardımcı olmaz, aksine çeşitli sorunlar yaşamanıza neden olur. Bundan dolayı boya ustası seçerken tercihiniz her zaman boyatmak istediğiniz bölgede tecrübe edinmiş bir ustadan yana olmalıdır.
Boya ustasının daha önce boyadığı evlere ve hizmet verdiği müşterilere de göz atmanızda yarar olacaktır. Günümüz teknolojisinde müşteri yorumu olarak da adlandırılan bu durum, araştırmış olduğunuz ustanın kayıtlı olduğu mevcut bir platform yahut kendine ait bir web sitesi bulunuyorsa, incelemeniz ve bu doğrultuda seçim yapmanız önerilmektedir.
Boya ustası özellikleri nasıl olmalı?

Boya ustasında mutlaka aramanız gereken belli özellikler bulunmaktadır. Bu özellikler;

• En az 2 yıllık tecrübesi olan bir boya ustası,
• Boyatacağınız bölgede tecrübeli bir boya ustası (ev boyama ustası, dış cephe boyama ustası vs.),
• Boya badana alanında mesleki yeterlilik belgesi bulunan bir boya ustası,
• Müşteri ile iletişimi kuvvetli olan bir boya ustası,
• Müşteri memnuniyeti ve isteklerine öncelik veren bir boya ustası,
• Dediği zamanda işe başlayan, dediği zamanda işi teslim eden bir boya ustası,
• Boya badana işini temiz yapan, kendi getirdiği muşambaları seren ve iş sonu toplayan bir boya ustası.


Boya ustanızın bu özelliklerde olmasına özen gösterdiğiniz takdirde, evinizin duvar boyasında tercih edeceğiniz ustanın en iyi şekilde hizmet vermesi sonucunda kaliteli görünüme sahip bir boya badana uygulamasına sahip olmuş olursunuz.
Bu maddeleri önemsemeden rastgele bir seçim yaparsanız, istediğiniz kaliteli görünümlü, muntazam duran bir duvar boyasına sahip olamazsınız.

Boya badana fiyatları İstanbul’da daha mı pahalı?

Boya badana fiyatları belli maddeler doğrultusunda belirlenen bir işlem olup, her şehirde bu doğrultularda fiyat verilen bir uygulamadır. İstanbul boya badana fiyatları, diğer illere nazaran daha pahalı olmayı, evinizin metrekaresi, oda sayısı, tavan veya kapının da boyanıp boyanmayacağı, alınacak olan boya badana hizmetinin malzeme dahil olup olmadığı gibi soruların yanıtına göre fiyat belirlenmektedir.
Fiyatın İstanbul yahut farklı şehirlerle çok ilgisi olmayıp, artan boya badana ücretinin ustanın alacağı hizmet parası ile alakalı olduğunu söyleyebiliriz.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English