Son Dakika Haberler

Isıtıcı Kablo Nedir, Ne Değildir?

Isıtıcı kablo, endüstriyel anlamda çokça kullanılan, üstelik farklı işlevleri ve kullanım alanları ile dikkat çeken özel bir teknoloji ürünüdür. Geçmişte ısıtıcı kablonun yerine kullanılan buharlı ve sıcak sulu sistemler, özellikle de son 40 – 50 yıllık süreçte tamamen ortadan kalkmaya başladı. Bunun yerine pek çok açıdan daha avantajlı olan ısıtıcı kablolar tercih ediliyor. Isıtıcı kabloların işlevi ise basit bir şekilde ısıtma görevi görmektir. Ancak yol ısıtma, çeşitli maddeleri donmaya karşı ısıtma ve benzeri görevler ile karşımıza çıkar. Isıtıcı kablonun çeşitleri ise temelde 4 tanedir. Kendinden regüleli ısıtıcı kablo mineral izoleli seri ısıtıcı kablo, sabit güç rezistan kablo ve seri dirençli ısıtıcı kablolar olarak sıralayabiliriz. Kullanım alanları ve tercih edildikleri sektörlere ise ayrıca değinmemiz gerek.

Isıtıcı Kablo Nerelerde Kullanılır?
Isıtıcı kablonun farklı amaçlar ile farklı alanlarda kullanıldığını görsek de en yaygın kullanımı, sıvı, gaz ve viskoz haldeki akışkanların donmaya karşı ısıtılması şeklindedir. Bunun dışındaki kullanım alanlarını ise yol ısıtma, özellikle yürüyüş yolu ısıtma, hamam ısıtma ve boru ısıtma ile tank ve silo ısıtma olarak sıralayabiliriz. Tüm bunların dışındaki kullanım alanları için ise profesyonel bir destek almanızda fayda var. Genel anlamda bu şekilde kullanılan ve bunun dışında da farklı kullanım alanları oluşturulabilecek olan ısıtıcı kabloları doğru adresten temin etmeniz oldukça önemli.

Isıtıcı Kablo Nereden Alınır?
Isıtıcı kabloya ihtiyaç duyuyorsanız, bunun için işin uzmanına danışmalısınız. Form Mühendislik, ihtiyaçlarınıza yönelik profesyonel bir destek sunuyor ve sizi ısıtıcı kabloların teknolojisi ile buluşturuyor. Üstelik farklı çeşitleri ve kullanım alanları ile ilgili en doğru bilgiyi de yine Form Mühendislikten alabilirsiniz. Profesyonellerden oluşan harika bir ekip sizi karşılıyor ve hangi amaç ile kullanacak olursanız olun ısıtıcı kablo temin etmek burada sizin için çok kolay oluyor. İletişime geçmeyi daha fazla ertelemeyin, hemen şimdi harekete geçin. Isıtıcı kablo   ile ilgili merak ettiğiniz ne varsa burada aradığınız cevapları kolayca bulabilirsiniz. Üstelik güvenilir bir adreste olduğunuz için aldığınız bilgilerden de emin olabilir ve seçimlerinizi yapabilirsiniz. Form mühendislik olarak tüm ısınan kablo çeşitleri için bize ulaşabilirsiniz.
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English