Son Dakika Haberler

İnstagram Takipçi Satın Al

 

Her an gelişen ve değişen bir ülke pazarında bulunuyoruz. Bu birbirinden farklı ve rekabet içerisinde ki sektörün bu pazarda var olabilmesi demektir. Aynı alanda ürün üretiminde bulunduğunuz pek çok firma ve sektör ile piyasada var olabilmek ve tutunabilmek için belirli yatırımlar yapmak gerekir. Bunun başlangıcı sahip olduğunuz markanızın tanıtılmasıdır. Buna reklam adı da verilir. Sahip olduğunuz firmanın veya markanın sosyal medya alanları üzerinde hızlı bir şekilde tanıtılmasını ve reklamınızın yapılmış olmasında katkı sağlayan beğeni ve takipçi satın alma özelliği sunuyoruz. instagram takipçi satın al özelliği ile sahip olduğunuz markanın kısa sürede farklı kişi kitlesine ulaşabilmesini sağlamaktayız. Bu da rekabetin oldukça yaygın olduğu ve kişisel hırsızların ön plana çektiği piyasada ayakta durabilmenizi sağlayacaktır. İnstagram takipçi özelliği ile birlikte hızlı ve güvenilir şekilde organik takipçilere ulaşabilmeniz mümkündür. Bunun için sitemizi ziyaret etmeniz yeterlidir. %100 organik takipçi satın alırken bunu güvenilir ödeme kanalı yolu ile gerçekleştirebilirsiniz.

İnstagram Özel Takipçi Paket İçeriklerinin Özellikleri

100 İnstagram takipçisinden 20.000 İnstagram takipçisine kadar belirli aralıklarda sizlere paketler sunuyoruz. Bu paketleri aylık olarak satın alabilir ve istediğinizde bu miktarı arttırabilirsiniz. Bunun dışında sunmuş olduğumuz İnstagram takipçi paketleri içerisinde daha büyük ve kapsamlı olanlarını da sizlere hazır olarak Bronz Jumbo paket, Silver combo paket, Gold Jumbo paket, Platinum Jumbo paket olmak üzere 4 farklı daha profesyonel alanda kullanabileceğiniz içerikte paketler sunmaktayız. Her bir paket farklı bir instagram takipçi sunmaktadır. Bronz Jumbo paket 2.500 organik takipçi sunarken ve bunun yanında aylık 100 oto beğeni ile bin oto izlenme sunuyor. İnstagram etkileşimi olarak profil ziyareti olarak da 5000 ziyaretçi paketin içeriğinde verilmektedir. Paket içeriğinden memnun kalınmazsa ay sonunda otomatik olarak telafi edebilme imkanı da sizlere sunmaktayız. Platinum combo paket içeriğinden faydalanmak isteyen kişiler instagram takipçi al özelliğini kullanarak paket içerisindeki 10.000 organik takipçiye sahip olabiliyorlar. Aylık 1000 oto beğeni, 10.000 izlenme 1.5000 etkileşim ve 20.000 profil ziyareti de paket içeriğinde sizlere sunulmaktadır. Birbirinden farklı rakamlar da uygun fiyatlı İnstagram takipçi satın alabilme işlemlerini gerçekleştirebilmek için sitemizi ziyaret edebilir, WhatsApp iletişim hattı üzerinden bizlerle irtibata geçebilirsiniz.
 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English