Son Dakika Haberler

Instagram Takipçi Satın Al

Instagram takipçi satın alarak, diğer hesapların sizi takip ettiği net sinyaller ve tıklamalar ile keşfete çıkabilirsiniz. Yayınlarınızı bölgesel olarak sınırlı bir hedef kitleye gösterebilirsiniz. 
Instagram topluluğunda Instagram pazarlamasına dahil olmak için tamamen konsantre olmanız gerekir. Çünkü uzun vadede, Instagram takipçilerini organik yolla kazanmak kesinlikle hedefinizdir. Müşterilerin, iş ortaklarının veya hayranlarınızın dönüşüm sağlamasına izin vermelisiniz.

Ünlülerin Seçimi Takipçi Alma
Ariana Grande'nin Instagram'da yaklaşık 140 milyon takipçisi var; ancak satın alarak kendisi profili 275 milyona getiriyor. Pek çok Instagram takipçisi ünlü biri olduğundan çok sayıda takipçisinin olmasını normal karşılıyor.
İyi düşünülmüş Instagram pazarlaması ve hedef gruba net bir şekilde odaklanılması, gerekli azim ve tutarlılıkla, üç ila beş haneli aralıktaki takipçi sayılarına sizi ulaştırabilir. Ancak bu çok uzun yıllar alır. Ünlüler arasında yer almayan serbest çalışanlar, sanatçılar ve şirketler için de elde edilebilir sonuçlar her zaman uzun sürer.
Şu anda en yaygın stratejilerden biri, ilk etapta görünür olmak için Instagram takipçi satın almaktır. Insta'lar son derece trendlere ve trend belirleyicilere yönelik olduğu için- uzun bir süre boyunca yalnızca birkaç takipçiniz olsa bile bir anda yüzbinlerce takipçiniz olması kimseyi şaşırtmaz.  


Hedef Kitlenizin Beklentilerini Uyandırın
Instagram pazarlamasının temel özelliklerinden biri, olabildiğince doğal ve otantik görünmenizdir. Süslü isimler düşünmeyin ve çok fazla "pazarlama konuşması" ile etkilemeye çalışmayın. Bunun yerine profilinizi gerçek bilgilerle doldurun, web sitenize veya blogunuza URLnizi ekleyin ve profilinize gelen ziyaretçilerin Instagram hesabınızın temel olarak ne olduğunu kısaca bilmesini sağlayın. Hedeflerinizi ziyaretçilerin bakış açısına göre formüle edin.
Öncelikle hesabınızı açın ve mutlaka birkaç ay her gün paylaşım yapın. Sonra ufak bir kitle takipçi satın alın ve asla like almayı atlamayın. Çok takiçiniz varsa ama like sayınız çok az ise o zaman sahte takipçi aldığınız düşünülebilir.

Instagram takipçi satın al dıktan sonra ve önce alternatif olarak Instagram hashtag'leriyle ilgilenin. Hangi önemli hashtag'leri kullanabilirsiniz? Ve hangisi işletmeniz ya da kendiniz için özellikle önemli buna karar verin.
Ardından, uygun içerikler oluşturun. Instagram takipçi satın alın ve bir süre sonra düşüş yaşanırsa yeniden alarak popülerliğinizi korursunuz.
 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English