Son Dakika Haberler

Instagram’da Sizi Takip Etmeyenler Kimler?

 

Instagram, günümüzde aktif kullanıcı sayısı en yüksek olan sosyal medya uygulaması olmasıyla biliniyor. Instagram üzerindeki popülarite ve aktiflik ise sahip olunan takipçi sayısı ile ölçülüyor. Zaman zaman takip sayısını artırmak için Instagram kullanıcıları arasında sıkça başvurulan geri takip yöntemi kullanılıyor. Ancak daha sonrasında takip eden kişiler sizi takip listesinden çıkarabiliyor. Instagram sizi takip etmeyenler konusunda maalesef herhangi bir özellik barındırmıyor. Sizi takipten çıkaranları görmek için yöntemler arıyorsanız doğru yerdesiniz.
Günümüzde hem iOS kullanıcıları hem de Android kullanıcıları için sunulan birçok Instagram analiz uygulaması bulunuyor. Bu uygulamaların bir çoğu maalesef Instagram sizi takip etmeyenler konusunda kesin bir bilgi veremiyor. Ayrıca bazı uygulamaların Instagram hesap güvenliğiniz için de risk teşkil edebileceğini unutmayın. İşte webhakim.com farkıyla Instagram sizi takip etmeyenler listesini görme yöntemleri…

●     Unfollowers Uygulaması ile Instagram Takipten Çıkaranlar
Unfollowers, Instagram kullanıcıların uzun zamandan beri telefonlarında bulundurduğu bir uygulama olarak biliniyor. Hem iOS hem de Android işletim sistemleri için yayınlanan Unfollowers programı, işlevselliğinin yanında güvenilir özellikleri ile de ön plana çıkıyor.
Android işletim sistemi için Unfollowers uygulamasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Unfollowers son derece kolay bir kullanıma sahip.

Öncelikle iOS AppStore’dan veya Google Play Store’dan Unfollowers uygulamasını indirin.
Uygulamayı açın ve Instagram kullanıcı adı ve şifrenizi kullanarak giriş yapın.
Not: Eğer instagram'da daha fazla uygulama arıyorsanız, instagram engelleyenleri görme makalesine gidebilir ve oradaki uygulamaları indirebilirsiniz. Genel anlamda birçok toplu işlemi kısa bir sürede yapabilmenize imkan tanıyan android ve ios için uygulamalar mevcuttur.


Uygulamanın hemen açılış ekranında sizin takip ettiğiniz ancak sizi takip etmeyen kullanıcıların listesi görünecektir. Bu kullanıcıların sağ tarafında yer alan üç noktaya tıklayarak siz de takibi bırakabilirsiniz.


●     FollowMeter Uygulaması ile Instagram Takipten Çıkaranlar
Instagram sizi takip etmeyenler konusunda tercih edebileceğiniz bir diğer uygulama da FollowMeter’dir. Instagram hesabınıza dair engelleyenleri görme gibi birçok alternatif özelliği ücretli olarak sunan FollowMeter, Instagram sizi takip etmeyenler özelliğini ise ücretsiz olarak sunuyor. Ayrıca uygulamanın birden fazla Instagram hesabının eklenmesini destekleyebilmesi de öne çıkan özellikler arasında yer alıyor.

Android işletim sistemi için FollowMeter uygulamasını indirmeniz gerekiyor.
Uygulamayı kullanabilmek için öncelikle AppStore veya Google Play Store üzerinden FollowMeter programını indirin.
Uygulamayı açın ve Instagram hesap bilgileriniz ile giriş yapın.
Uygulamanın ana ekranı üzerinde yer alan “No following you back” seçeneğini seçerek sizi takip etmeyen kullanıcıların listesini görebilirsiniz. Sizi takip etmeyen kullanıcıların üzerine tıklayarak isterseniz takipten de çıkarabilirsiniz.


Ayrıca uygulama menüsü üzerinde yer alan Top Likers seçeneği ile gönderilerinize en çok beğeni yapan kullanıcıları, Top Commenters seçeneği ile de gönderilerinize en çok yorum atan kullanıcıları görebilirsiniz.

●     Instagramda Sizi Takip Etmeyenleri Teker Teker Görün
Elbette “benim takipçi sayım zaten az, herhangi bir program kullanmak istemiyorum” diyenler için de bir yöntem var. Instagram üzerinden sizi takip edenlerin sayısı düştüğünde takipçi listenize hızlıca göz atarak sizi takipten çıkaranları görebilirsiniz. Ancak bu yöntemi uygulamak takipçi sayısının yüksek olduğu hesaplar için son derece zordur.

Bu yazımızda Instagram üzerinden takibi bırakan kullanıcıların listesinin nasıl çıkarılabileceğini gösterdik. Sizin de tavsiye ettiğiniz yöntemler varsa veya yukarıda belirtilen yöntemleri uygularken sorun yaşarsanız, aşağıdaki yorum satırını kullanarak bize ulaşabilirsiniz.
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English