Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

İnşaat firmalarına özel hazır ofis ve şantiye konteyneri

İnşaat firmalarına özel hazır ofis ve şantiye konteyneri

 
İnşaat firmalarının kullanımına özel hazır konseptte sunulan ofis ve şantiyekonteyneri sağladığı konforla kalıcı yapıları aratmıyor.İnşaat konteyneri deyip geçmeyin, irili ufaklı çok sayıda üreticinin yer aldığı prefabrik sektöründe çok kaliteli satılık konteyner ürünleri bulmak mümkün. Bunun için en kaliteli konteyner yapıyı üreten firmayı bulmanız yeterli. Size seçiminizde yardımcı olabilme adına konteyner üretici firmaları incelemeye çalıştık.
 
İnşaat konteyneri ve mobilizasyon üretici firmalar arasında öne çıkan markalardan Karmod ürünlerini inceledik. Firma yetkililerinden bilgiler aldık. Karmod, konteyner kalitesini bir üst seviyeye yükseltmiş durumda. Firmanın Yeni Nesil Konteyner adını verdiği ürünü incelediğimizde bildiğimiz anlamda yaşam konteyner algısının çok ilerisinde bulduk. Bu üründeki en önemli fark yapının duvar ve çatı panellerinde tamamen sandviç panel sistemi kullanılmış olması. Standart üretimde duvarda sandviç panel kullanımı yaygın görülmekle birlikte çatıda bu sistemin kullanılmasını önemli fark olarak gördük. 125 mm kalınlığı ile çatı paneli hem yüksek izolasyon hem de sızdırmazlık sağlıyor. Çatı panelleri birbirine özel kenet sistemiyle birleştirildiğinden yağmurlu veya karlı havalarda asla sıvı geçişine izin vermiyor.
 
Ofisinizi aynı gün kullanmaya başlayın
Konut ve toplu konut projeleri gerçekleştiren firmalar başta olmak üzere çok sayıda inşaat firmasının ofis ihtiyacına kullanıma hazır şaniye konteyner yapılarıyla çözüm getiriliyor. Standart üretimli 3x7 konteyner (21 metrekare) ürünleri genelde stoktan hazır olarak sevk ediliyor. Kamyon veya tıra yüklenen ofis konteyner projeniz Türkiye’nin hangi ilinde olursa olsun kullanıma hazır olarak şantiye sahanıza ulaşıyor. Yapıyı araçtan indirir indirmez hemen kullanmaya başlayın. Konteynerin oda bölmeleri, yer döşemesi, elektrik ve su tesisatları, wc ve duş üniteleri tamamen kullanıma hazır. Kullanım öncesi elektrik ve su sistemini tam anlamıyla devreye almanız için merkezi şebekeye bağlantı yapmayı unutmayın. Karmod konteyner yapılarında tam yangın güvenliği sağlanmış olup elektrik ana akım bağlantı buvatı yapı arka kısmında üste güvenli şekilde bağlantılanmıştır. Ana şebekeyi bu buvata bağlayarak elektrik sistemini devreye alabilirsiniz. Atık ve temiz su bağlantı boruları da aynı şekilde yapı arkasına kolay bağlantılanabilecek uzantılarla çıkartılmıştır.
 
Hemen kullanabilmeniz için size düşen düz bir zemine yapıyı vinç yardımıyla yerleştirmek. Yapıyı maksimum konforda kullanabilmeniz için inşaat konteyneri şantiyenize gelmeden önce mutlaka beton bir zemin hazırlamanızı öneririz. Düz zemin hem yapıyı şantiyenizdeki çamurlu ve tozlu ortamdan kurtarır hem de gönyeli yerleşimle yapının kapı ve pencerelerinin sağlıklı açılıp kapanmasına yardımcı olur.
 
Çok sayıda farklı modern planlarda hazır konteyner
Karmod yeni nesil modeliyle firma standart 3x7 ebatıyla yirmiye yakın farklı planda konteyner üretimi gerçekleştiriyor. Ayrıca özel projelendirilen birleşimli konteyner modeliyle her katı ayrı ayrı yüzlece metrekare genişlikte planlanarak dört kata kadar katlı üretimler de gerçekleştirilmektedir. Birleşimli modelde yapı ünite ünite demonte ön üretimli olarak sahaya gelmekte, sahada sadece vidalı birleşimleri kat kat yapılarak hizmete sunulmaktadır. Bu sistemle yüzlerce metrekare büyüklükteki şantiye ofis yapıları sevk edildiği gün kullanılabilir hale getirilmektedir.
 
Enerji tasarruflu doğa dostu Konteyner
Duvardan çatıya tamamen yüksek yalıtımlı sandviç panel sistemi kullanılarak üretilen yeni nesil konteyner yüzde 60’a varan oranlarda enerji tasarrufu sağlıyor. Çift ısı camlı ve boydan boya ispanyolet kilit kullanımıyla tam kapama sağlayanpercereleri, özel sac panel kapı sistemi ile bu özel ofis ve şantiye konteyneri benzerlerinden çok farklı.
 
Yapıda kullanılan metal şaseler, sandviç panel sistemi gibi tüm malzemeler tam dönüşümlü malzemelerden tercih edildiğinden doğaya dost çevreci konteyner sınıfında yer alıyor.
 
Lüks  konteyner Lansman ofisi olarak tercih görüyor
Yeni Nesil Konteyner bir birlerine eklenebilir birleşimli ünite özelliğiyle son derece estetik tasarımlara sahip ofis yapılarının hazırlanmasını kolaylaştırıyor. Lüks yapı sınıfıyla marka konut projelerinin lüks konteyneri proje lansman ofisi olarak tercih ediliyor. Marka projeler bu konteyner ofislerde satış ekiplerine konforlu mekanlar hazırlarken proje maketlerini burada müşterileriyle buluşturuyor.
 
Son dönemde konteyner ev kullanımı yaygın
İlk zamanlar çoğunlukla inşaat konteyneri olarak kullanılan bu ürünler yapı sistemindeki gelişmelerle konteyner ev tercihi için son yıllarda büyük ilgi görüyor.Bu tercihte yapı modelinin üstünlükleriyle beraber yüz metrekareyi bulan konutların aynı gün kullanıma hazır olması da büyük etken.
 
Kullanıma hazır çok cazip konteyner fiyatları
Konteyner fiyatlarıyla da çok cazip. Örneğin 2 oda, wc duşlu kullanıma hazır konteyner sadece 15 bin lira. Bu çok cazip konteyner fiyatıyla konteyner ofis veya konteyner eve kolayca sahip olabilirsiniz.
 
Merdiven altı üretimlere dikkat
Her sektörde olduğu gibi konteyner sektöründe de merdiven altı tabir edilen üretimler de bulunuyor. Bu nedenle uzun ömürlü, enerji tasarrufu sağlayan, çevreci konteyner arayanların kaliteli üretim gerçekleştiren markaları tercih etmeleri mağdur olmamaları için son derece önemli. Sektörde 40 yıla yakın tecrübesi olan Karmod üzerinden ürünleri incelemek için https://karmod.com ziyaret edebilirsiniz.
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English