Türkiye Bisiklet Federasyonu, Konya'ya yapılacak veledrom için Velotrak Firması ile anlaşmaya varıldığını duyurdu.
Reklam alanı
Federasyondan yapılan açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda ve Sayın Bakanımızın takipleri neticesinde; Konya'da uluslararası şartlara uyumlu olarak yapılacak veledrom inşaatı ile ilgili Velotrak Firması (Uluslararası firma) ile karşılıklı imzalar atılarak anlaşmaya varılmıştır." denildi.
Veledromun bisiklet sporunun gelişimine büyük katkı sağlayacağının altı çizilerek, şunlar kaydedildi:
"Kapalı veledromun yapılması ülkemizdeki bisiklet sporunu geliştirecek ve gelecekteki olimpiyatlarda madalya kazanacak sporcular yetiştirecektir. Buradaki amacımız, ülkemizdeki bisiklet sporunun gelişmesine ve büyümesine katkı sağlamaktır. Bisiklet sporundaki en büyük eksiklik veledromun ülkemizde olamamasıdır. Bu eksikliği gidermek maksadı ile Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı'nın yoğun ve üstün gayretleriyle bu eserin ülkemizde ilk defa yapılması spor camiası açısından çok büyük önem arz etmektedir. Ağustos ayı sonunda bitecek olan veledromun genelde Türk sporuna, özelde bisiklet sporuna hayırlı olmasını temenni ederiz."

Veledromun bisiklet sporunun gelişimine büyük katkı sağlayacağının altı çizilerek, şunlar kaydedildi:"Kapalı veledromun yapılması ülkemizdeki bisiklet sporunu geliştirecek ve gelecekteki olimpiyatlarda madalya kazanacak sporcular yetiştirecektir. Buradaki amacımız, ülkemizdeki bisiklet sporunun gelişmesine ve büyümesine katkı sağlamaktır. Bisiklet sporundaki en büyük eksiklik veledromun ülkemizde olamamasıdır. Bu eksikliği gidermek maksadı ile Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı'nın yoğun ve üstün gayretleriyle bu eserin ülkemizde ilk defa yapılması spor camiası açısından çok büyük önem arz etmektedir. Ağustos ayı sonunda bitecek olan veledromun genelde Türk sporuna, özelde bisiklet sporuna hayırlı olmasını temenni ederiz."

Kaynak:
Reklam alanı
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları
Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya
bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.
⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!
👏
111
❤️
0
😊
18
😡
12
👎
19
😂
26
😢
7
😲
6
Toplam 199 tepki
Yorumlara göre hemşehrilerimiz tepkilerinde haklı ve birçok konuda bilinçli. Bizim durumumuz da ayranı yok içmeye, tahtaravalliyle gider....
süper olmuş harika kim akıl ediyor bu yatırımları
veledrom nedir bilen var mı varsa açıklasın lütfen
Veledrom iyi olur tabi de, daha acil olan bir şey vardı. 3. Organizeye dolmuş seferleri! Hani ulaşım can\'dır diye söylüyorum.
İnsanlar işsiz, işi olanlar aldıkları para ile geçinemiyor. Kira en düşük 1000 lira, doğalgaz 400\'ün altına düşmüyor, elektrik, su ve kuru ekmek asgari ücret ediyor. Halka hizmet dediğiniz bu mu? Hizmetinizi de alın gidin kardeşim.
................Veledrom konya için çok acil ihtiyaç , tıpkı kelebekler vadisi gibi............
Kaç kere gittin gardaşım
Veledrom tam isabet olmuş yalnız bisikletle ilgili daha büyük organizasyonlara ev sahipliği yapılmalı bu sayede şehrimizin bisiklet yönünden tanıtımı daha çok etki bırakır insanlarda.
Velespit mi onun adı
Metro yoksa oy da yok.
veledrom ne sayın abim? bu kelimenin derhal türkçe karşılığının bulunması gerekiyor.ama bizimkiler hemen karşılığını bulmazlar.iyice halkın dimağına iğrenç kelimeler yerleşir.20 yıl sonra değiştirmeye kalkarlar.yok ki aktif olarak türkçeyi koruyan bir kurumumuz.gerçi türk dil kurumu var ama adı var.
Ağzına yüreğine sağlık SAKIP ABİ.
Geçen youtuber Çanakkaleye gitmiş bı tane rehber almış gezdiriyor şehitliği sonra rehber bı yere getirdi burası w beach dedi :) Seni rehber yapanı sana atalarımızı tanıtma fırsatı verenleri
çevre yolu acilken veledrom çok acil lazımdı. eskişehirden ilçelerden gelen birisi şehir içi trafiğinde eriyip buhar oluyor yahu, şu cevre yoluna el atın artık bakın trafik ciddi sorun teşkil ediyor.
ALT YAPI METRO ÇEVRE YOLLARI VS. GİBİ GERÇEKTEN ÖNEM ARZ EDEN İŞLER BEKLEYE DURSUN BİSİKLET VELEDROM ÖNCELİĞİMİZ OLSUN TEBRİK EDİYORUM BRAVO SİZE
şu zamanda gerekli mi gerçekten?
az bile yapıyorlar millet ne isterse Allah onay göre verir durmak yok yola devam
araclar carpacak diye bisiklete binemiyoruz bisikletlilerinde yayalar gibi araclarin bisikletlilere yol vermesi ogredilmeli buda ancak cezalarla olur
Eskisini nedii yıktınız
Hersey tamam veledrom kaldiydi iyi
Marifet kardeş ne istendiği buraya yazılmış.Gercektrn burada yorum yapan pek çok kişinin bilinçli olduğunu görüyorum. Konya 2 milyonluk sanayi eğitim turizm ve çalışan nüfusu kalabalık bir şehir.. Metro yok. Çevreyolu yok. Tramvaya ek hatlar yok. Alternatif toplu taşıma yolları yok. Altyapı yetersiz.Yeni yapılan konut bölgelerinde bile bir yağmurda yollar gole dönüyor .örneğin Yazır Beyhekim bolgesi.. Sürekli bu konularda haber yapılıyor ama insanları trafik bunaltiyor artık.Veledrom gereklimi
Veledrom yapılır herşey tamam bi o kaldıydı, otopark yapılır herşey tamam bi o kaldıydı, siz ne istiyorsunuz abi söyleyin ne açılırsa mutlu olursunuz, heryere etliekmekçi mi açılsın mesela
aynen öyle
Yorum Yap
Pandikülasyon ne demek? Pandikasyon teriminin anlamı ne?
Kraliçe Elizabeth'in 1599'da Koca Türk'e gidecek ve diğer ülkeler arasında çok konuşulacak büyük ve ilginç hediye diye 3. Mehmed'e verdiği hediye nedir ? Saat Altın kaftan
Türkiye'de hangi isimde bir köy yoktur? Lahana Patates Dodurma Sinek
Bir şahıs cadde üzerinde ölü bulundu
Baba ile 14 aylık kızı komşuları tarafından darbedildi
İçişleri Bakanı Çiftçi: Artık oyun kuran bir Türkiye vardır
53 gündür çığ altında: Kayıp çoban için çığ riskinin ortadan kalkması bekleniyor
Tartışma sonrası aracın kaputunda metrelerce sürüklendi
Pandikülasyon terimi hangi eylemi tanımlamak için kullanılır? Beyaz'la Joker Sorusu
Adana ve Manisa illerinin plakalarının toplamı kaçtır? Beyaz'la Joker
Hangi hayvanda safra kesesi bulunmaz? Beyaz'la Joker Sorusu
Psikolojiye göre hangi cümlenin hafızada kalışı diğerlerinden daha fazladır? Beyaz'la Joker Sorusu
Haber Ara