Son Dakika Haberler

İmplant Nedir?
İmplant Nedir?

İmplant, çoklu diş kayıplarında ya da tek diş kayıplarında çene kemiğine vidalanarak uygulanan bir işlemdir. Bu tedavi diğer diş tedavilerinden farklı olarak, geçici değil, kalıcı bir işlemdir. Yani implant dişi bir ömür boyu kullanabilirsiniz. İzmir implant diş konusunda kendini n çok geliştirmiş şehirlerimizden biridir. Ülkemizden pek çok kişi implant diş için İzmir ilimizi tercih ederken, yurt dışından da pek çok misafir bu uygulama için İzmir’i tercih etmektedir.


İmplant Fiyatları

İmplant fiyatları, genel olarak aynıdır. Ancak implant için kullanılacak malzeme kalitesi ve doktorun deneyimi fiyatlarda değişikliğe neden olabilir. Bu nedenle fiyat hakkında tam manası ile bilgi sahibi olma isterseniz, mutlaka ön muayene olmanız  gerekir. Daha sonra, tam fiyat sizler için çıkarılacaktır. Buna ek olarak eğer birden fazla diş için implnat tedavisi görecekseniz yine bu durum fiyatları etkileyecektir. İmplant İzmir ilimizde oldukça uygun fiyatlara yapılmaktadır. Özellikle doktorların deneyimleri ve kliniklerin muazzam bir donanıma sahip olması, fiyatların yükselmesine sebebiyet vermemiştir. Bu nedenle rahatlıkla implant diş yaptırabilirsiniz.




Zirkonyum Nedir?

Zirkonyum İzmir ilimizde tıpkı implant diş gibi çok sık yaptırılan uygulamalardan biridir. Zirkonyum diş yüzeyine yapılan bir uygulamadır. Bu uygulama ile dişler her zamankinden daha bakımlı ve daha estetik bir görünüme kavuşur. Ülkemizde ve tüm dünyada ünlülerin en çok yaptırdığı bir estetik uygulamasıdır, diyebiliriz. Buna ek olarak porselen diş İzmir ilimizde çokça yapılan bir uygulamadır. Zirkonyuma göre biraz daha uygun fiyatlıdır. Porselen diş ile daha fazla öz güven kazanabilir ve gülüşünüzü daha rahat gösterebilirsiniz. Porselen dişler diş eksikliği durumlarında köprü üzerine yapılan bir işlemdir.  Zirkonyum porselen dişe göre daha beyaz ve daha estetiktir. Ama porselen diş zirkonyum dişe göre daha uygun fiyatlıdır. Yani tercih yaparken tamamen kendi ihtiyaçlarınız doğrultusunda hareket edebilirsiniz.


Lamine Diş Nedir?

Lamine diş İzmir en çok uygulanan tedavi yöntemlerinden biridir. Burada diş yüzeyine lamine  uygulaması yapılmaktadır. Bu sayede daha güzel ve daha estetik diş görünümüne sahip olabilirsiniz. Genelde çürük dişlerin, köprü uygulamalarının veya hasarlı dişlerin üzerine uygulanmaktadır. Tedavi yöntemi kolay ve ağrısızdır. Diş estetiği İzmir bu tedavide de oldukça başarılıdır. Pek çok kişi  lamine diş uygulamasından faydalanmak ister. Ancak iyi bir klinik seçmeniz tavsiye edilmektedir.



Diş estetiği denenince akla ilk olarak ünlülerin yaptırdığı işlemler gelir. Ancak günümüzde sadece ünlü isimler değil, herkes gülüş estetiği yaptırabilir. Üstelik çok fazla zaman ayırmanıza da gerek kalmaz. Kısa sürede bu işlemi kolayca yaptırabilirsiniz. 

Gülüş estetiği İzmir, diğer illere göre biraz daha gelişmiş bir ilimizdir.  Eğer dişlerinize bir uygulama yaptırmak istiyorsanız mutlaka İzmir’deki kaliteli ve steril klinikleri tercih etmeniz önerilmektedir.


Hollywood Gülüşüİzmir

Muhteşem güzellikte bir gülüşe sahip olmak isterseniz mutlaka Hollywood gülüşü estetiği yaptırmanız gerekir. Bu sayede harika ve kusursuz bir güzelliğe de sahip olabilirsiniz. Bu işlem için Hollywood gülüşü izmir tercihinde bulunmanız daha avantajlı olacaktır. Çünkü İzmir sağlık turizmi bakımından ne aktif illerimizden biridir. Sadece ülkemizden değil, dünyanın pek çok noktasından Hollywood gülüşü için misafirler gelmektedir. İstediğiniz gülüşe ulaşmak artık çok zor değil. Bunun için sadece birkaç işleme tabi tutulduktan sonra muhteşem bir diş yapısına kavuşabilirsiniz. Üstelik, çok fazla masraf harcamanıza da gerek yok. Çok uygun fiyatlarla istediğiniz gülüşe ve diş yapısına kolayca ulaşabilirsiniz. İyi bir doktor seçimi ve iyi bir klinik seçimi ile her zaman daha güzel ve genç görünmeniz mümkün olacaktır.
 
 
 
 
 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English