Son Dakika Haberler

İlahi Dinle

İlahi dinlemek için pek çok farklı yöntem ve internet kanalı mevcuttur. Fakat kişiler her istediklerinde ilahi dinlemek için internete bağlanamayabilirler. Bu nedenle ilahileri telefonlarına indirip dinlemeleri daha doğru olacaktır. Özellikle doğru web sitesi seçimi yaparak en sevilen ilahiler kategorisinden istedikleri ilahileri kolayca bulmaları da mümkündür.  Tubeilahi net sitesinden oldukça fazla ilahi  çeşitleri de mevcuttur. Burada yer alan başta Abdurrahman Önül ilahileri, Yakup İba ve daha pek çok sanatçıdan oluşur.  Sitede yer alan ilahileri dinleyerek  gönlünüzü dinlendirebilir ve günlük iş yoğunluğundan ve hayat stresinden biraz uzaklaşabilirsiniz.

En Güzel Anne İlahileri
Anneler için hazırlanmış pek çok ilahiler mevcuttur. En duygusal ve en içten ilahileri yine tubeilahi net sitesinde bulabilirsiniz. Annenize armağan edebileceğiniz bu içten ilahiler sizi annenize bir adım daha yaklaştıracak ve hatta annenize olan özlemlerinizi dindirecek şekildedir. Seçtiğiniz her ilahi, ruhunuzu dinlendirirken sizi dine bir adım daha yaklaştıracaktır.

Son Dönemlerin En Çok Dinlenen İlahileri
Son dönemlerin en fazla dinlenen ilahilerini ilahi ara kategorisinden bulabileceğiniz gibi popüler ilahiler kategorisinden de bulabilirsiniz. Eğer hangi ilahiyi dinlemeye karar verememişseniz bunun için ilk olarak ilahiyi açığ dinleyebilir ve akabinde ilahileri hızlı bir şekilde indirebilirsiniz.

İnternetsiz İlahi Dinle
Piknikte ya da çalışırken eğer kulağınızda sürekli kulaklık varsa sizi dinlendiren ilahileri telefonlarınıza ya da mp3 çalarlarınıza indirebilirsiniz. İlahilerde çalan müzikler kişilerin düşüncelerini netleştirir ve daha dinç bir hale getirir. Özellikle ney eşliğinde söylenen ilahiler ve dini şiirler sizi sizden alacaktır. Bu nedenle hemen tubeilahi net adresine giriş yaparak kolayca istediğiniz ilahiyi indirebilirsiniz. İlahilerin sözlerini de sitede bulabilirsiniz. Yine site içinde hayata dair hikayeler, ünlü hocaların sohbetlerine ve çeşitli dualara da yer verilmiştir. Site kategorisi ise oldukça geniştir, örneğin çocukluğunuza dönüp bir parça huzur bulmak istiyorsanız kategorilerden eski ilahileri  ve ilahi dinle seçip dinleyebilirsiniz. Ahreti anımsatan ve insanı kendine getiren ilahilere de sitede yer verilmiştir, namaz kılamayan ya da ibadet edemeyen kişiler ilahileri dinleyerek kendilerine manevi ve huzur dolu bir yol çizebilir... daha fazlası için http://tubeilahi.net
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 1
  • 1
  • 1
  • 2
  • 2
  • 2
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English