Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

İdeal Özel Yurtları 2020/2021 Sezonuna Hazır

İdeal Özel Yurtları 2020/2021 Sezonuna Hazır

 

İdeal Özel Öğrenci Yurtları ve tabii İdeal ailesi olarak sizleri her zamanki gibi bu süreçte de yine biz düşündük. 26 yıldan bu yana sürdürdüğümüz özel öğrenci yurtları hizmet serüvenimizi yeni gelişmelere oldukça hızlı bir şekilde elbette ki en ince ayrıntıları da düşünerek adapte etmeye çalıştık. Sizlerin güvenli ve huzurlu bir ortamda yaşaması önceliğimiz olduğu gibi şu günlerde aynı zamanda sağlığınız da bizlerin büyük önceliği haline geldi. Hatta belki de özel yurt arayışlarınızda dikkat etmeniz gereken en önemli şey; sağlık haline geldi. İzninizle yeni normale yönelik yurtlarımızda ne gibi değişiklikler yapılmış ve bizler yeni normalden nasıl etkilenmişiz birlikte bakalım.

İdeal Özel Öğrenci Yurtları’nda “Yeni Normal”

Kalabalık öğrenci grupları için, yeni normale yönelik ne kadar önlem alınmış olsa da öncelikle bilmeliyiz ki; virüsün en büyük düşmanı kişisel hijyen. Ellerimizi ağzımıza, burnumuza ve gözlerimize değdirmediğimiz, maske kullanımımıza dikkat ettiğimiz sürece, virüsün yayılma oranı oldukça düşüyor. Kalabalık ortamlarda da bir buçuk metre olarak belirlenen sosyal mesafemizi koruduğumuz sürece tedbirler karşısında virüsün hiç şansı yok diyebiliriz.


İdeal Özel Yurtları olarak, temizlik ve hijyen konusu “yaşanılan yerin, yaşayana yakışır olması” ilkesi ile her daim önceliğimiz olmuştur. Özellikle Covid-19 salgını süresince dünya genelinde alınan ekstra önlemlerden elbette ki bizler de kendimize pay aldık ve sizlere daha güvenilir, daha sağlıklı, daha temiz yaşam alanları sunabilmek için elimizden gelen özeni gösterdik. Normal zamanda günlük olarak temizlenen odalarımız ve ortak alanlarımız, artık günün belirli aralıklarında dezenfekte edilmekte ve havalandırılmaktadır. Yurt giriş çıkışlarında bulundurduğumuz dezenfektanlar ile de öğrencilerimizin el hijyeninin sağlanması ön planda tutulmaktadır.

Tüm yurtlarımızda bulunan ve ücrete dâhil olan hizmetlerimiz; haftanın altı günü açık büfe sabah kahvaltısı, internet, çamaşır makinesi, ütü imkânı, oda temizliği, spor salonu, dönem içerisinde ki sosyal ve kültürel faaliyetlerden ücretsiz yararlanma hakkı olarak sıralanabilir. Sosyal ve kültürel faaliyetler kapsamında yapılan etkinliklerimiz hakkındaki ayrıntılı bilgilere idealyurtlari.com adresinden, haberler bölümünden “faaliyetler” butonuna tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Hayata Tek Başına İlk Adım

Birçoğumuz için olduğu gibi senin için de gerçek hayat işte şimdi başlıyor. Aile yanı kavramının; samimi bir ev ortamı ve iki kap sıcak yemekten ibaret olmadığını öğrenme vakti geldi. Eğitim süreçlerimizin farklı zaman ve mekânlarda, yaşamımızın neredeyse tamamına hükmeden bir olgu olduğu yadsınmaz bir gerçek. İşte bu eğitim süreci içerisinde oradan oraya koşuşturan öğrencilerden biri de sizsiniz. Sıkı bir çalışma dönemi ve sıkıntılı bir karantina dönemi ardından, çok bunaldığını biliyoruz. Umarız bu yeni başlangıç sana, bolca keşif yapacağın, yepyeni anılar biriktireceğin, büyük başarılara imza atacağın, kocaman bir değişiklik olur.
Özel İdeal Kız ve Erkek Öğrenci Yurtları olarak sizlere hem bir öğrenci yurdu, hem de bir aile ortamı olabilmek için çabamız, 26 yılı aşkın bir süredir devam etmektedir. Konya’da başlayan serüvenimize Ankara ve İstanbul’da da devam ediyoruz. Sağlıklı, kaliteli ve konforlu bir öğrencilik hayatı geçirebilmeniz, aynı zamanda birçok sorumluluğunuzdan da feragat edebilmeniz için yurtlarımızı tercih edebilirsiniz. İdeal Öğrenci Yurtları ile ilgili daha fazla bilgi edinebilmek ve yurtlarımızı bulunduğunuz yerden, yorulmadan gezebilmek için ise web sitemizi ve yine sitemizde bulunan 360 derece sanal tur uygulamamızı kullanabilirsiniz.
Kısacası Konya Özel İdeal Kız ve Erkek Öğrenci Yurtları olarak, sizlerin rahatı ve sağlığı için elimizden geleni yapmaya hazır ve razıyız. Gerek kız ve erkek öğrenci yurtlarımız, gerekse Konya hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilmeniz için; farklı içeriklerdeki diğer yazılarımızı da okumanızı tavsiye ederiz.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 2
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English