Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Hüyük Devlet Hastanesi hizmete açıldı

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’nın geçtiğimiz günlerde ziyaret ettiği ve en kısa sürede açılacağı sözünü verdiği Hüyük Devlet Hastanesinde poliklinik, acil servis, yataklı servis, diyaliz, laboratuar ve görüntüleme hizmetleri sunulmaya başlandı.

Hastanede incelemelerde bulunan İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç ve hizmet başkanları da sağlık çalışanları ve vatandaşlarla sohbet ederek, hastanenin Hüyük ilçesine hayırlı olmasını temenni ettiler. Hastanede tedavi gören hastaları da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Prof. Dr. Koç ve beraberindeki heyet hastalara çiçek dağıttılar.
 
Hüyük Devlet Hastanesi’nin çok kısa sayılabilecek bir zaman dilimi içerisinde tamamlandığını ve modern binasında hizmet sunmaya başladığını vurgulayan Prof. Dr. Koç, Yeni hastanede hasta konforu ve hizmet alanlarının çağdaş standartlara uygun hale getirilmiş olmasından dolayı memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Hüyük’lü vatandaşların nitelikli sağlık hizmetini yeni teknolojik cihazlarla donatılmış modern bir hastaneden alacaklarını vurgulayan Prof. Dr. Koç, “Hastane inşaatının teslim alınmasından itibaren 10 gün içerisinde tüm birimleri ile hizmete girmesinde ve tıbbi cihaz ile tefrişatlarının tamamlanmasında desteklerini bizlerden esirgemeyen Sayın Sağlık Bakanımıza teşekkür ediyorum. Hüyük Devlet Hastanemizi yeni hastane ile birlikte yeni tıbbi cihazlarla da güçlendireceğiz. Personel ve doktor yönünden de eksiklikleri hep birlikte tamamlayacağız” dedi. 
Hüyük Devlet Hastanesi’nin 20 yatak kapasitesi ile hizmet sunacağını belirten Prof. Dr. Koç, hastane iç tefrişat malzemelerinin tamamının yenilendiğini söyledi. Taşınma işlemleri sırasında herhangi bir aksaklığın yaşanmaması adına her türlü tedbirin alındığının da altını çizen Prof. Dr. Koç, “Hastane idarecilerimizle birlikte taşınma sürecini bizler de yakından takip ediyoruz. Hastalarımızın herhangi bir sıkıntı yaşamamaları adına gerekli tüm önlemleri alıyoruz” dedi. 
Yeni hastane binasının eski hastane ile kıyaslanamayacak seviyede farklı ve güzel olduğunu söyleyen vatandaşlarda, hastane inşaatının tamamlanmasında ve hizmete açılmasında emeği geçenlere teşekkür ettiler. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English