Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Her Akşam Yapmanız Gereken Cilt Bakım Tüyoları

Her Akşam Yapmanız Gereken Cilt Bakım Tüyoları
 

Cildiniz gün içinde yıpranabilir. Günün yoğunluğu, makyaj, stres ve uykusuzluk cildinizi yorar. Gün içinde cilt bakımı yapma fırsatınız olmayabilir. Onun için de cilt bakım rutininiz akşama kalabilir. Aslında bakımınızı gece yapmanız cildiniz için daha iyidir. Çünkü cildi yenileyen ve besleyen hücreler gece siz uykuda iken ortaya çıkar. Bu yüzden yatmadan önce kendinize bir cilt bakımı rutini oluşturmanızda fayda vardır. En iyi sonuç için cilt bakımınızı kaliteli cilt bakım ürünleri ile yapmalısınız. Bu sayede sizi memnun edecek aydınlık, taze ve parlak bir cilde sahip olursunuz. Birçok kadının arzusu kusursuz bir cilttir. Bunun için bazı cilt bakım tüyolarını her akşam kullanabilirsiniz.
 
Asla Makyaj İle Uyumayın
Gece cildiniz için yapacağınız en büyük hata makyaj ile uyumaktır. Eğer ki makyajınızı temizlemeden uyursanız cildiniz gece boyu makyajınızı emecektir. Bu da erken yaşlanma, sivilce ve aknelere sebep olur. Bu yüzden birinci altın kural ne kadar yorgun olursanız olun mutlaka makyajınızı temizlemelisiniz. Fondöten, pudra gibi yüz makyajı ürünleri gün boyu yüzünüzde kalacağı için cildinizin geceleri dinlenmeye ihtiyacı vardır. Gece makyajınızı temizledikten sonra bir takım cilt bakım kremleri ile cilt bakımınızı aksatmadan her akşam yapmalısınız. Bunu düzenli olarak devam ettirdiğinizde yaklaşık 1 ya da 2 ay sonra sonucu siz de fark edeceksiniz. Normal nem dengesine sahip, aydınlık ve kırışıkları olmayan bir cildiniz olacaktır. Her aynaya baktığınızda mutlu olabilmeniz için gerekli olan tek şey, gece yatmadan 15 dakika kadar vaktinizi cilt bakımınıza ayırmaktır.

 
Cildinizi İyi Nemlendirin
Harika bir cildin ikinci altın kuralı elbette ki, nem dengesi sağlanmış bir cilttir. Yağlı bir cilt sivilcelere davet çıkarırken, kuru bir ciltte döküntüler sık görülür. Bunun için cildinizi iyi nemlendirmeli ve bakımını iyi yapmalısınız. Cildiniz için nemlendirici bakım seti kullanarak kısa sürede gereken nemi sağlayabilirsiniz. Cildinizi her gece yatmadan önce mutlaka nemlendirin. Gece ciltte emilim gerçekleşir. Bakım yağlarınızı ve nem maskelerinizi gece kullanmalısınız. Ayrıca tatlı badem yağı, zeytinyağı gibi besleyici yağları cildinizde kullanmamanızda fayda vardır. Çünkü bu yağlar ciltteki tüy köklerini besler ve tüylenmeye sebep olur. Bu yağları kirpik, kaş ve saçlarınızda kullanmanız daha faydalı ve etkilidir.
 
En İyi Cilt Bakım Kitleri
Gece bakımınızda mutlaka kaliteli bir markaya ait cilt bakım kiti, kullanmalısınız. Kaliteli cilt ürünleri için Jeuvenile markasını gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Jeuvenile markasına ait ürünler için https://www.jeuvenile.com/ internet adresinden ulaşabilirsiniz. Bu internet adresindeki ürünler gerçekten etkili ve kalitelidir. Her akşam, cilt bakım rutininizi bu sitedeki ürünler ile yapabilirsiniz. Bu internet adresinde bulunan Jeuvenile ürünleri, size kısa zamanda hızlı sonuç aldırır. Siz de Jeuvenile’yi deneyin, pişman olmazsınız.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 5
  • 0
  • 2
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English