Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Harmancık kapalı pazaryeri için geri sayım başladı

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Harmancık Kapalı Pazar Alanı ve Sosyal Tesisi inşaatında incelemelerde bulundu. Tesisin Eylül ayına kadar vatandaşlara hizmet vermeye başlayacağının müjdesini veren Başkan Kavuş, ‘İnşaat tamamlandığında tesisimiz Meram’ın ve bölgenin en güzel tesislerinden biri olacak” diye konuştu.

Harmancık kapalı pazaryeri için geri sayım başladı
Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, sadece Harmancık’ın değil çevresindeki mahallelerle birlikte bölgenin sosyal hayatına önemli katkıda bulunacak Harmancık Pazar Yeri ve Sosyal Tesisinde incelemelerde bulundu. İnşaatın normal sürecinde devam ettiğini belirten Başkan Mustafa Kavuş, tesisin Eylül ayına kadar hizmete başlayacağının müjdesini verdi. 
 “TESİS TAMAMLANDIĞINDA, KAPALI PAZAR ALANI, EMEKLİLER LOKALİ, 4 AYRI SPOR SALONU VE TİCARİ BÖLÜMLERİYLE BÖLGEYE ÖNEMLİ KATKI SUNACAK” Daha önce ihaleyi kazanan müteahhit firmanın işi teslim edememesinden dolayı ihalenin iptal edilip yeniden yapıldığını ve yeni sürecin 15 Nisan’da başladığını hatırlatan Başkan Kavuş, “7 bin 600 m²’lik arsa alanı bulunan projenin inşaat alanı 4 bin 900 m². Bu alanın 3 bin 100 metrekaresi kapalı pazar için ayrıldı. Böylece sadece Harmancık Mahallemiz değil aynı zamanda Lalebahçe ve Gülbahçe gibi mahallelilerimiz de yazın sıcağından kışın yağışından korunaklı, sağlıklı, rahat ve konforlu bir alışveriş imkanına kavuşacak. Tesisimizde bunun yanı sıra Emekliler Lokali ve Zabıta Karakolumuz da vatandaşlarımıza hizmet edecek. Tesisimizin içinde gençlerimizin ve tüm bölge halkının güzel modern bir alanda aynı anda 4 farklı branşta spor yapabilmelerine olanak sağlayan 4 spor salonumuz da olacak. Pazar alanının dışında ise 5 ticari alanımız mevcut. Harmancık Pazar Alanı ve Sosyal Tesisi, bu haliyle bölgenin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak, sosyal hayatına çözümler üretebilecek, gereksinim hissettiği pek çok alanda hizmet verebilecek şekilde hizmete hazırlanıyor” diye konuştu.    
“TESİS İKİ AY İÇİNDE HİZMETE HAZIR HALE GELECEK!”
Projenin tamamlandığında Meram’ın ve Harmancık’ın en güzel tesislerden biri olacağına vurgu yapan Başkan Mustafa Kavuş, sözlerini şöyle sürdürdü; “Çok büyük bir aksilikle karşı karşıya kalmazsak iki ay sonrasında tesisimiz kapılarını hemşehrilerimize hizmet için açacak. Vatandaşımız gelip gönül rahatlığıyla alışverişlerini yapacak, gençlerimiz spor yapma imkanı kazanacak, büyüklerimiz Emekliler Lokalinde kaliteli zaman geçirme şansı yakalayacak. Dışarıda bulunan ticari alanlarımızda ihtiyaçlarına çok uzaklara gitme gereksinimi duymadan kolaylıkla ulaşacaklar. Vatandaşlarımızın konforlu alışveriş yapabilecekleri kapalı pazar alanları,  gençlerimizin ve kadınlarımızın modern şartlarda spor yapabilecekleri tesisler, büyüklerimizin buluşabilecekleri lokaller ve uzaklara gitmeden ihtiyacı olan şeyleri bulabilecekleri ticarethaneleri kapsayan tesisleri imkanlar dahilinde kurarak vatandaşlarımıza Meram’da yaşamanın ayrıcalığını tam anlamıyla hissettirebilmenin gayretindeyiz.”           

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 5
  • 0
  • 3
  • 1
  • 2
  • 2
  • 1
  • 1
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English