Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Hançerli öğrencilerin karne heyecanını paylaştı

Başkan Hançerli, Karatay Belediyesi Kreşindeki minik öğrencilerin yarıyıl karnelerini takdim ederek mutluluklarını paylaştı. İlk karnelerini Başkan Hançerli’nin elinden alan minik öğrenciler büyük sevinç yaşadı.

Hançerli öğrencilerin karne heyecanını paylaştı
Başkan Hançerli öğrencilere verilen sembolik karnelerin onların ilk karneleri olması hasebiyle önem taşıdığını belirtti.

Başkan Hançerli, Karatay Belediyesi kreşinde minik öğrencilerin  dramatik oyun ve müzik merkezinde sosyal becerilerini geliştirirken; fen ve kitap merkezinde hem öğreniyorlar hem de çeşitli deneylerle bilimsel meraklarını güçlendirdiklerini söyledi. Çocukların sanatsal becerilerinin gelişmesine yardımcı olmak için sanat merkezinde çeşitli boyama ve oyun hamuru etkinlikleri de gerçekleştirildiğini belirten Başkan Hançerli; düzenlenen gezilerle çocukların yeni şeyler öğrenmesi ve yeni yerler görmesi sağlandığını söyledi. Başkan Hançerli, Karatay Halk Eğitim Müdürlüğünden uzman eğiticiler ve Karatay Belediyesi sosyoloğu eşliğinde mükemmel bir eğitim alan çocukların eğitim hayatlarının temeli Karatay Belediyesi’nde atıldığını belirtti.

Başkan Hançerli, eğitim yatırımlarının önemine dikkat çekerek, ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın daha modern ve nezih koşullarda eğitim görmeleri için çalıştıklarını dile getirdi. Başkan Hançerli “Karatay Belediyesi olarak ilçemize 2004 yılından bu yana 27 okul 267 derslik kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Karatay Belediyesi İHO, Karatay Belediyesi 23 Nisan İHO, Fetihkent Ortaokulu, Mehmetçik Ortaokulu, Kurtuluş İlkokulu, Fetihkent Anaokulu, Gaziosmanpaşa Anaokulu, Erenler Anaokulu, Koyunoğlu İlkokulu, Şekibe Aksoy İlkokulu, Halil Bahçeci İlkokulu, Birol Polat İlkokulu, Namık Kemal Ortaokulu, Mahide Koşukçu İlkokulu, Feritpaşa İlkokulu, Ulubatlı Hasan İlkokulu, Ahmet Haşhaş İlkokulu, Akçeşme İlkokulu, Hayıroğlu ve Ovakavağı ilkokulu, Karatay Bilim ve Sanat Eğitim Merkezi, Hamzaoğlu Anaokulu, Doğuş Anaokulu ilçemize kazandırdık.”dedi.

 Hacıveyiszade Mahallesi’ne 8 derslikli bir anaokulu kazandıracaklarını belirten Başkan Hançerli; anaokulunun çok amaçlı salonu, yemekhanesi ve derslikleri ile öğrencilerin ihtiyaçlarına cevap verecek kapasitede olduğunu söyledi. Başkan Hançerli, Fevzi Çakmak Mahallesi’ne 24 derslikli bir ilkokul ve Hamzaoğlu Mahallesi’ne 24 derslikli ortaokul yapacaklarını söyledi. Başkan Hançerli, okulların çok amaçlı salon, beden eğitimi salonu, kütüphane, fen laboratuvarı, müzik dersliği gibi pek çok imkana sahip olacağını dile getirdi.

Karatay Belediyesi İlçeye Bilsem (Bilim ve Sanat Eğitim Merkezi) Kazandırıyor

Başkan Hançerli, Karatay Belediyesi olarak; ilçede büyük bir ihtiyaca cevap verecek yeni bir projeyi daha hayata geçirdiklerini belirtti. Başkan Hançerli, sınavla tespit edilen özel yetenekli öğrencilerin örgün eğitim kurumlarındaki eğitimlerini aksatmayacak şekilde bireysel yeteneklerinin farkında olmalarını sağlamak ve sahip oldukları kapasitelerini geliştirerek üst düzeyde kullanmalarını sağlamak amacıyla Karatay’a BİLSEM kazandırdıklarını söyledi.

Akabe Mahallesi’nde Cemil Çiçek Caddesi ile Saçlı Kasap Caddelerinin kesiştiği noktada yapımı sona yaklaşan BİLSEM; 3.966 m²’lik alanda Fizik, Kimya, Biyoloji, Bilişim, Fen Bilimleri laboratuvarları ve atölyesi, Güzel Sanatlar, Müzik, Robotik Atölyesi, gözlemevi, 2 yabancı dil dersliği, matematik, coğrafya, tarih, felsefe, edebiyat derslikleri, kütüphane, kafeterya ve idari bölümler yer alacak.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English