Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Halit Oflaz: Konya rekorunun Çumra’dan çıkacağına inanıyorum

Yerel seçimlere doğru sahada çalışmalarını hızla sürdüren adaylardan biri de Cumhur İttifakının AK Parti Çumra Belediye Başkan Adayı Halit Oflaz. İlçe merkezinin yanı sıra 53 mahallenin tamamını ziyaret eden, kapı kapı dolaşıp esnaf ve vatandaşlarla görüşen Oflaz, Çumra halkının rekor bir oyla Cumhur İttifakına destek vereceğine inancının tam olduğunu söyledi.

Cumhur İttifakı AK Parti Çumra Belediye Başkan Adayı Halit Oflaz, 31 Mart için saha çalışmalarını sürdürüyor. 

Partililerle birlikte sabahın erken saatinde seçim çalışmalarına başlayan Oflaz, gecenin geç saatlerine kadar kapı kapı dolaşıp esnaf ve vatandaşlarla görüşüyor, Seçim Koordinasyon Merkezinde bir araya geldiği Çumralılara 31 Mart’ın ülkemiz için taşıdığı önemi anlatıp destek istiyor.

Süreci değerlendiren Cumhur İttifakı AK Parti Çumra Belediye Başkan Adayı Halit Oflaz, gece gündüz demeden sahada çalışma yürüttüklerini belirtti. 

Oflaz, “Son viraja girdik. Teşkilatımızın tabiriyle günlük 25 saatlik çalışma yürütüyoruz. 18 Ocak’tan bu yana sanki bir oyla seçimi kazanacakmış gibi çalışma yapıyoruz. 53 mahallemizin tamamını ziyaret ettik. Bazılarına 15’er kez gittiğimiz oldu. Ev toplantılarımız devam ediyor. Proje tanıtımlarımız sürüyor. Seçim Koordinasyon Merkezimiz hiç boş kalmıyor. Halkımız her gittiğimiz yerde Sayın Cumhurbaşkanımıza olan sevgisini bize yansıtıyor. Bu anlamda Çumra halkına ne kadar teşekkür etsek az.” dedi.  

12 Kasım’da AK Parti’den aday adaylığı müracaatını yaptığını dile getiren Oflaz, “Rabbim bana 18 Ocak’ta hem AK Parti’nin hem MHP’nin, yani Cumhur İttifakı’nın adayı olarak Çumra’mıza hizmet etme noktasında önemli bir kapı açtı. Sorumluluğumuz artmakta birlikte bunun gurur ve heyecanını dolu dolu yaşayan bir belediye başkan adayı olarak sahadayım. Cumhur İttifakı bu ülkenin bekası için kurulmuştur. Ülkemizi daha güçlü bir şekilde geleceğe hazırlama noktasında kurulmuş bir ittifaktır. Ülkemizdeki şer ittifaklarına karşı kurulmuş milli ve yerli bir ittifaktır.” diye konuştu.  

Çumra’nın bir evladı olarak daha önce Çumra Belediyesinde işletme şirketi müdürlüğü görevinde bulunduğunu dile getiren Halit Oflaz, şunları kaydetti:

  “Bölgede bilinen bir isim ama aynı zamanda yeni bir siyasi sima olarak açıklandım ve ilçemizde güzel bir sinerji oluştu. 18 Ocak’tan buyana sahadayım. Halkımız beni bağrına bastı. Zaman zaman duygusal anlar da yaşıyoruz. Bu sinerjiyi 31 Mart’a kadar taşımak ve sandıklara yansıtmak için çaba harcıyoruz. 1 Nisan itibariyle Sayın Cumhurbaşkanımızın açtığı ‘Gönül Belediyeciliği’ yolunda önemli çalışmalara imza atmak ve bunun uygulandığı ilçelerin başında gelmek için çalışma yapacağız. 20 yıllık belediye tecrübesi olan bir belediye başkan adayı olarak fiziki projelerimiz elbette ki var. Onları da 5 yıl içerisinde hayata geçirmeyi planlıyoruz.” 

Cumhur İttifakı AK Parti Çumra Belediye Başkan Adayı Halit Oflaz ilçe halkına şu çağrıyı yaptı: 

“Vatandaşlık görevimizi yerine getirmek, oyumuza sahip çıkmak adına mutlaka sandığa gitmeliyiz. Halkımızın tercihini, Konya Büyükşehir Belediyesinde Sayın Uğur İbrahim Altay, Çumra’da da bizden yana kullanacağına inancım tam. Ben Konya rekorunun Çumra’dan çıkacağına inanıyorum.”

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English