Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Hacı Ahmet Özdemir: 31 ilçede Cumhur İttifakının kazanacağını ümit ediyoruz

AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir AK Parti Konya İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında gündemi değerlendirdi. Özdemir, "31 ilçenin tamamında Cumhur İttifakının seçimleri kazanacağını ümit ediyoruz. Bu bizim için hiç de sürpriz olmayacaktır." dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir basın mensupları ile bir araya geldi. AK Parti Konya İl Başkanlığı’nda ülke ve Konya gündemine dair açıklamalarda bulunan Özdemir’e Konya İl Yönetim Kurulu Üyeleri Asuman Yazar ve Yusuf Elman eşlik etti.

Sözlerine Atiker Konyaspor’un Süper Lig’de dördüncü sıraya yükselmesine değinerek başlayan Hacı Ahmet Özdemir, “Konyaspor’un, zamanında Eskişehirspor’un Boluspor’un yakalayamadığı şampiyonluk sevincini Bursaspor’u yalnız bırakmamak adına başarmasını ve Konya’ya bir şampiyonluk getirmesini bekliyoruz.” dedi. Son günlerde ülke genelindeki yağışlı havalarla ilgili de konuşan Özdemir, “2019 yılı hasat mevsimi için inşallah çok bereketli olacak. Metrekareye 55-60 kilogram yağış düşen ilçelerimiz var. Bunun bolluk ve bereket olarak Konya Ovasına yansımasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.” dedi.

Selçuk Üniversitenin büyük bir başarıya imza atarak dünyanın en iyi üniversiteleri arasında gösterilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Özdemir, “US News Asya Kıtasının en iyi üniversite kolej ve eğitim merkezlerini açıkladı. Dünyanın en iyi üniversiteleri listesine Türkiye’den 27 üniversite girdi. İlk yüzde ise 5 üniversitemiz bulunuyor. İlk 50’de ise 2 üniversitemiz yer alıyor. Selçuk Üniversitesi de büyük bir başarıya imza atarak Kıta çapında dünyanın sayılı üniversiteleri arasında yerini aldı. İnşallah ilerleyen dönemlerde Necmettin Erbakan Üniversitemizi, KTO Karatay Üniversitemizi, Gıda ve Tarım Üniversitemizi ve Konya Teknik Üniversitemizi de Konya’mızı temsil edecek yüksek performanslar sergilemelerini bekliyorum. “ dedi.

“PUSULADA SEKİZİNCİYİZ SEÇİMLERDE BİRİNCİ OLACAĞIZ”

AK Parti’nin 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde sekizinci sırada yer alacağını hatırlatan Özdemir, “Yüksek Seçim Kurulu Siyasi Partilerinin oy pusulasındaki yerlerinin belirlenmesi için kura çekimi yapıldı. AK Parti oy pusulasında sekizinci sırada yer alacak. Bizim inancımızda bir şeyi uğursuzluğa yormak yoktur. Bir şeyi hayra yormak vardır. 8 rakamı bana Ashab-ı Kehf’i hatırlattı. Oy pusulasındaki sekizinciliğin seçim sonuçlarında birincilik olarak tahakkuk etmesini diliyorum.” dedi.

“FIRSATÇILIK HALKIMIZA YAKIŞMAZ”

Son günlerdeki gıda ve ihtiyaç maddelerindeki fiyat artışından duyduğu rahatsızlığı ifade eden Özdemir şunları aktardı:

“Dolar arttı fiyatlar arttı. Marketlerdeki gıda, ihtiyaç maddelerinin fiyatlarında artış yaşandığını hep birlikte gördük. Dolar iniyor, nerdeyse 5 liraya kadar düştü ancak doların artışını bahane ederek zam yapanlar doların düşmesi ile indirim yapmaları gerekirken indirim yapmayım yine zam yaptıklarını görüyoruz. Hava şartları sebebiyle sebze meyve fiyatlarındaki artış kısmen hoşgörülebilir ancak seracılarla yapılan görüşmelerde 70 dekarlık serası olan bir vatandaşımız benim zararım bir dekardır, 69 dekarda sebze meyve üretimine devam etmekteyim. Sebze meyve sıkıntısı yaşamayız yaşatmayız. Biz değil Türkiye’yi dünyayı besleyecek imkanlara sahibiz şeklinde açıklamalarda bulunuyorlar. Fırsatçılık bizim halkımıza, milletimize yakışmaz. Karaborsacılık hiç yakışmaz.” 

“CUMHUR İTTİFAKININ 31 İLÇENİN TAMAMINI KAZANACAĞINA İNANIYORUM”

Son olarak Cumhur İttifakı ve 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine değinen Özdemir, “Yerel seçimlere Cumhur İttifakı adaylarımızla giriyoruz. Konya’da da Cumhur İttifakı devam ediyor. 2014 yerel seçimlerinde Konya’nın 31 ilçesinden Tuzlukçu CHP, SP Halkapınar, MHP Doğanhisar, Akören ve Emirgazi’de seçimleri kazanmıştı. İlerleyen süreçte bu belediye başkanlarımızdan Akören, Halkapınar AK Parti’ye geçme kararı aldı. Doğanhisar’dan seçimi kazanan belediye başkanını da partisi ihraç etti. Dolayısıyla son tahlilde biri bağımsız Tuzlukçu ve Emirgazi dışında Konya’da AK Partili olmayan belediye yoktu.31 Mart seçimlerine Cumhur İttifakı kapsamında Konya’da MHP’ye Halkapınar, Emirgazi, Akören, Tuzlukçu ve Doğanhisar verildi. Bizler de onlar destekleyeceğiz. Kalan ilçelerde de MHP’li seçmen AK Partili belediye başkanlarını destekleyecektir. 31 ilçenin tamamında Cumhur İttifakının seçimleri kazanacağını ümit ediyoruz. Bu bizim için hiç de sürpriz olmayacaktır. Çünkü biz Konya’nın sağduyusuna güveniyoruz. Konyalının bugüne kadarki verdiği siyasi reflekslere saygı duyuyoruz. Konya’nın da bizimle birlikte hareket etmesinden büyük bir onur ve kıvanç duyuyoruz.”

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English