Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Güvenilir Sosyal Medya Hesapları Ve Dijital Ürün Satışları

Güvenilir Sosyal Medya Hesapları Ve Dijital Ürün Satışları

 
Kurumsal hizmet yapısı ile destek veren ilansat, sosyal medya hesap satışları konusunda bir köprü görevi görmektedir. Tamamen gerçek olan farklı sosyal medya hesapları açısından, alıcı ile satıcı bir araya getirmektedir. Bilindiği üzere günümüzde farklı amaçlar doğrultusunda sosyal medya kullanmak büyük öneme sahip hale geldi. Hem bireysel olarak hem de firmalar açısından ürün ve hizmet tanıtımı konusunda, sosyal medya etkin bir rol oynamaktadır.
 
 Tabii kısa süre içerisinde daha geniş bir kitleye ulaşabilmek için, eğer sıfırdan başlanırsa bu biraz daha uzun sürebilmektedir. Ancak sitemiz bünyesindeki hizmet çatısı altında, sizlere gerçek sosyal medya hesaplarını buluyoruz. Satıcı ve alıcıları bir araya getirdikten sonra, güvenilir şekilde alışveriş ortamı sağlamaktayız.
 
 Sosyal Medya Hesapları İçin Profesyonel Aracılık Sistemi
 
 Güvenilir bir hizmet anlayışıyla ele aldığımız sosyal medya hesap satışları konusunda, Türkiye'nin en iyi aracılık sistemi olmaktan gurur duyarız. Bu konuda aklınıza gelebilecek birçok farklı ve gerçek sosyal medya hesabına sahip olabilirsiniz.
 Hızlı, kolay ve güvenilir platform hizmetiyle hesaplarınızın satışlarını rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Güvenli bir portal eşliğinde gerçekleştirilen alım satım işlemleri, alıcı ve satıcının sorunsuz alışveriş gerçekleştirilmesine olanak tanımaktadır. Profesyonel anlayışla hizmet verdiğimiz bu sistem dahilinde, ücretsiz şekilde ilan verebilirsiniz.
 
 Farklı Dijital Ürün Çeşitleri
 
 Sitemiz bünyesinde eskiden sadece sosyal medya hesaplarının satışı gerçekleşirken, yakın zamanda her türlü dijital ürün seçeneklerine ulaşmanız mümkün. Nitekim teknolojik etmenler sayesinde artık internet ve sosyal medya üzerinde, pek çok farklı portal yer almış durumda. Bu konuda geniş bir ürün yelpazesi sunduğumuz seçenekler dahilinde pek çok dijital ürünler sizleri bekliyor.
 - Farklı oyun hesapları satışı
 - Sosyal hesap çeşitleri
 - Grafik
 - Yazılım
 - Farklı içerikler
 Böylece dijital dünyayı çok daha etkin şekilde kullanabilir; amacınıza uygun olarak gerçekleştirmek istediklerinizi hayata dönüştürebilirsiniz. Güvenilir hizmet çatısı altında bir köprü görevi gören sitemiz, güvenli ortam içerisinde alıcı ve satıcıları bir araya getirmektedir. Bu konudaki hizmet dünyası açısından Türkiye kapsamında, sektörün en iyi sitesi olmaktan gurur duyarız.
 
 Sosyal Medya Hesapları ve Dijital Ürünler İçin Güvenli Alışveriş İmkanı
 
 Etkin çalışma yöntemiyle üzerinden durduğumuz sistem dahilinde, sosyal medya hesapları ve dijital ürünlerin alışverişi güvenli şekilde yapılabilmektedir. Sistemimiz oldukça basit ve güvenilir bir anlayışa sahiptir. Öncelikle geniş ürün yelpazesi ile sitemiz alıcı ve satıcıları bu konuda bir araya getirmektedir. Daha sonra alıcı ilansat.com havuzuna ödemeyi gerçekleştirir. Ardından ödemenin yapıldığına dair satıcıya bilgi gönderilir. Ödemenin geldiğini ve ürünün teslim edilmesi gerektiğine dair bilgi alan satıcı, ürünü alıcıya ulaştırır. Alıcıdan ürün geldiğine dair onay sağlandıktan sonra, sitemiz bünyesinde havuzumuza düşen ödeme satıcıya aktarılır. İşte böylesi güvenli bir yol ele alındığından dolayı hem satıcı hem de alıcı rahatlıkla alışveriş gerçekleştirebilmektedir.
 
 Sosyal Medya Hesapları ve Dijital Ürünler İçin Güvenli Alışveriş Ortamı

Kurucusu olan Kubilay YILDIRIM
 
Hem satıcı hem de alıcılar için profesyonel düzeyde köprü görevi gören sitemiz, farklı sosyal medya hesapları ile pek çok dijital ürünü sunuyor. Hemen ücretsiz şekilde ilan verebileceğiniz sitemiz kapsamında, kısa süre içerisinde doğru alıcıya ulaşabilirsiniz. Aynı şekilde alıcılar da farklı hesapları inceleyebilir ve güvenli biçimde alım işlemini gerçekleştirebilir. Yakın zamanda yeni temasıyla hizmetini çok daha etkin şekilde hizmet verecek olan sitemiz üzerinden, tamamen gerçek olan ve yüksek kitleye sahip sosyal medya hesaplarını satın alabilirsiniz.
 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English