Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Güneysınır ilçe teşkilatı yeni binası açıldı

AK Parti Güneysınır İlçe Başkanlığı yeni binası dualarla açıldı.

Güneysınır ilçe teşkilatı yeni binası açıldı
AK Parti Güneysınır İlçe Başkanlığı yeni binası dualarla açıldı. Açılışa AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir ve teşkilat mensubu katıldı.

Teşkilat binası açılışında konuşan AK Parti Güneysınır İlçe Başkanı Mehmet Karaman “Güneysınır olarak yüzde 90 oy alanımız var bu sebeple hep birlikte hareket ediyoruz. Bu oy oranını düşürmemek için bütün gayretlerimizle çalışıyoruz. Sizlerin desteğiyle de bütün çalışmalarımızı özveri ile yürüyoruz” dedi.

İlçede uyum içerisinde hareket ettiklerini belirten Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir “Ben hep ilçemizde teşkilatlar uyum içerisinde olduğu için gurur duyuyorum. Göreve geldiğim ilk günden bu yana bütün kurumlarla uyum içerisinde olduk. Yaptığımız hizmetleri birlikte hareket ederek özveriyle yapma gayreti gösterdik.” 

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı “Hep birlikte bu davanın neferleri olarak her dönem görev yapan arkadaşlarımız büyük bir hassasiyetle ilçelerimizin ihtiyaçların karşılanması, yatırımların takibi kadar Türkiye’de güçlü bir iktidarın oluşması adına da hemşerilerimizin o büyük desteği Türkiye’nin önünü hep açmıştır. Sayın cumhurbaşkanımızın ne kadar cesur ve samimi bir liderlik yaptığını bu süreçte daha da iyi tanıma fırsatı bulduk. Tüm dünya salgın karşısındaki yaşadıkları çaresizler ve canını kurtarma pahasına ne dayanışma, ne de insan haklarına saygı göstermiştir. Gücüm var elde ederim mantığıyla hareket ettikleri için yaptıkları yatırımların da halkının geleceği adına mı yoksa dünyayı sömürmek adına mı olduğu bugün daha net görüyoruz. Cumhurbaşkanımız bu süreci alnının akıyla çok iyi yönetti. Geçmişte çok liderler geldi geçti ne memlekete hizmet edebildi ne bu milletin hassasiyetlerini temsil edebilip dünya ölçeğinde varlık gösterebildi. Günümüzde baktığımız zaman Türkiye adından övgü ile bahsedilen bir ülke haline geldi. Yapılan yatırımlarla ülke vatandaşına değer verilen bir dönem ve yüzün üzerinde ülkeye yardım gönderen bir millet olmanın gururunu yaşıyoruz” dedi. 

Milletimiz zor günlerde kendi değerlerindeki genlerin aktif olarak canlandığını söyleyen İl Başkanı Hasan Angı; “18 yıldır yapılan sağlık alanındaki yatırımlarla, savunma alanındaki çalışmalarla ve diğer yatırımlarla görüyoruz. Önceki dönemlerde halka her türlü zorlukları çıkarıp milletin önünü kesen zihniyetten bugün milletçe dayanışma, kucaklaşmanın ve bunun berekete döndüğü bir dönemdeyiz. Ülkemizde maalesef geçmişten gelen hep birilerinin kapalı kapılar arkasındaki belirtilenleri halka dayatan, iktidarları oynatan, istedikleri kişileri her makama getirebilen ve buna benzer durumları yaşadık. Bugün baktığımızda 2007 Cumhurbaşkanlığı seçimine giderken 2006 yılında Danıştay saldırısı ile ülkemizi karıştırma planları boşa çıkmıştı. Ancak o dönemde meclisin seçeceği bir cumhurbaşkanına engel olmak içinde 367 kararını çıkaranlar bizler değildik. O süreçte meclisin idaresini Anayasa Mahkemesi’ne devreden, akşamına dönemin Genelkurmay Başkanı’nın internet üzerinden e-muhtıra ile hükümete engel olmaya çalıştıkları günler hafızalarımızda duruyor. Onları yapmaya çalışanlar şimdi de tek adam, Türkiye’de işler iyi yapılmıyor gibi söylemlere ortaklık yapanlar maalesef 28 Şubat zulmünü yaşamış Milli Görüş Hareketi’nin temsilciğini yapan partilerdir.  Bu durumlardan mağduriyet yaşamış diğer siyasi partilerde aynı safta yer alıyorlar. Hâlbuki Türkiye’de sistem yürümüyordu. 1999 yılında üçlü koalisyon hükümetinin yaşadığı depremde vatandaşına ulaşamadığı, yurt dışından gelecek yardımların bile hazinenin borçlu olmasından dolayı kamu kendi harcamalarına kullanmasın diye bu yardımları STK’lar aracılığıyla millete ulaştırma arayışları içine girmeleri kanımıza dokunuyordu. Yapılan toplantılarda hükümet karar alamazken bugün Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hükümetimiz anında kararlar alabiliyor. Bir dönem kararnameler cumhurbaşkanı ve başbakan anlaşamadığı için alınamazken şimdi anında kararnameler alınıp yapılacak işler hızla işliyor.”

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 2
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English